- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
-
Mobilarena
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
radio100jozs
őstag
válasz #08205312 #45098 üzenetére
Ne a Maratonnal hasonlítsál már össze olyan internet opciókat, amik 30 naposak!
A Maraton is a maga módján drága az 1GB/1000 Ft-al, miközben máshol 2300-ért 3 GB-ot kapsz. A Maraton csak annak jó, akik nem rendszeres internet használók, de azok, akik havi 2-3 GB-ot is leforgalmaznak, annak pl. drága mulatság a Maraton.
-
radio100jozs
őstag
Mától változott az akciós 500 MB net Tuti sim-hez:
"A kedvezményes havi ismétlődő 1 GB internet opció 2017. július 2-től visszavonásig elérhető és új Vodafone Tuti feltöltőkártyás tarifa esetén az aktiválás vagy a vásárlás során, bármekkora összegű feltöltést követően
díjmentesen aktiválható.
Az akció keretén belül a havi ismétlődő 1 GB internet opció havidíja az első hónapban díjmentes, a második
hónapban 700 Ft, a harmadik hónaptól kezdődően pedig 1400 Ft.
Az aktív kedvezményes havi ismétlődő 1 GB internet opció bármikor díjmentesen lemondható az XHAVI1000 szó a Vodafone Magyarország hálózatából és az EU országaiból a 1270-es számra díjmentes SMS-ben történő
megküldésével, arról a SIM kártyáról, amelyhez a jogosult előfizetés tartozik.
A kedvezményes havi ismétlődő 1 GB internet opció az akció időtartama alatt előfizetésenként egy alkalommal
vehető igénybe, aktiválás után azonnal elérhető.
A havi ismétlődő 1 GB internet opció az adott számlaciklus végéig belföldi hálózatban használható fel, külföldön a mindenkori Roaming díjszabás érvényes, részletes feltételei a Lakossági ÁSZF Díjszabás B/2.4.1 Ismétlődő
internet opciók pontjában, a Vodafone Tuti tarifa feltételei a Lakossági ÁSZF Díjszabás B/2.1.2. pontjában
találhatók." -
törölt tag
válasz radio100jozs #45102 üzenetére
Én a havi 300 MB-os felvetésedre reagáltam, erre te elviszed más irányba a dolgot...
-
őstag
válasz #08205312 #45088 üzenetére
Köszi szépen, hát nekem ez óriási csalódás
5GB nekem sok, és ráadásul nagyon drága..Hétfőn fogok váltani Tuti csomagra, mert most elsejével lejárt a hűségem. Megpróbálom aktiváltatni a 3GB-os nem publikus csomagot, ha még elérhető.
Az legalább korrektebb áron van.Vagy kénytelen leszek venni egy Dual SIM-es telefont és a 8GB-os MiFi kártyát beletenni..
-
Johnyc
csendes tag
Valóban az APN volt a ludas a onepluson nálam, köszi a helpet
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz #08205312 #45111 üzenetére
Egy 3 simes mobilt tudsz ajánlani? Pont mind a 3 szolgáltatóhoz van kártyám, a múltkor bepipáltam egy ilyen keresési opciót az Edigital weblapján hogy 3 simes telefon, de csak nem értékelhető találatokat adott ki. Létezik egyáltalán 3 simes telefon?
Az a helyzet hogy szifonon kívül alig ismerek valamit.[ Szerkesztve ]
-
Atomgeszi
veterán
Maximum azért jó, mert EU-ban felhasználható.
Simán lehetett volna válaszuk a Maratonra ugyanannyi GB, ugyanolyan áron, csak mindenhol kihangsúlyozva, hogy, hogy EU-ban is használhatod az egészet......
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett/hsz_1-50.html
-
g0dl
addikt
válasz Atomgeszi #45118 üzenetére
Az én megoldásom erre két simes telefon (OP3T) és van több szolgáltatónál is feltöltős simem ( az én beszélgetési szokásaim mellett semmilyen előfizetés nem éri meg), de esetleg mehet bele adott ország béli feltöltős is.
Nagyon nehezen akarják lenyelni a szolgáltatók a roaming mentességet.
-
Atomgeszi
veterán
Nem értem hogy jön ide az, hogy két sim kártyás telefonod van. És főleg azt nem értem, hogy miért jobb más szolgáltató ajánlata ennél:
Akkor nézzük:
Telekom, Maraton, csak belföldön használható. 1GB 1845Ft [link]
Travel & Surf 1GB 1 Hétre 2790Ft. [link]Telenor: 1GB belföldön és külföldön 45 napig használható. 2786Ft [link]
És akkor a Vodafone ajánlata:
1GB 30 napig ismétlődő(amit ugye lemondhatsz közben, nem jár szankció) 1400Ft
EU-ban és itthon is felhasználható.
Ha viszont egyszerivel számolok: 1800FtA hátránya a Maratonnal szemben, hogy 30 napos csak. Viszont még mindig jobban megéri, mint 1 hétre a Travel & Surf..
Nyilván,ha belföldit számolok és azzal, hogy valaki csak néha netezik, a Maraton a legjobb megoldás.
Erre lehetett volna, ha tolnak mondjuk egy 1GB-os csomagot a Vodafonenál mondjuk 2200Ft-ért, SIM Kártya érvényességi idő lejárattal EU-ban is felhasználható opcióval.És most ne nézzük ide a flottás ajánlatokat.
Nekem is flotta van, meg mellette egy Tuti lenne, ha csütörtök óta végre átrakták volna az előfizetésem kártyásba, de még mindig nem rakták át.
Viszont vész esetére totálisan megérne nekem akár 2500Ft-ot is egy biztosíték 1GB adat a Tuti kártyán, amivel, ha külföldre megyke és véletlen lehalna a Telenor roaming vagy akármi, ott lenne egyolcsóbiztosíték a Vodafone-tól[ Szerkesztve ]
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett/hsz_1-50.html
-
TomPack
őstag
válasz Atomgeszi #45120 üzenetére
Én is a Maratonra szavazok! Ha a 4Gb-os csomagot választod, akkor 1000Ft/Gb-ra jön ki. Külföldre pedig a GPRS World Limit a legjobb opció. 2.7Ft/Mb. A 400Ft-os különbségből simán jobban jössz ki amikor egyszer egy évben külföldre mész. Én azt szeretem benne, hogy nem kell gondolkoznom, hogy mekkora csomagra fizessek elő. Az 1Gb-ot, lehet el sem használnám, a 100Mb-tól pedig félnék, hogy kevés lesz, és jaj mi lesz facebook nélkül.
-
g0dl
addikt
válasz Atomgeszi #45120 üzenetére
"Nem értem hogy jön ide az, hogy két sim kártyás telefonod van."
Akkor elmagyarázom. A roaming az emberek többségének nem napi kérdés, ezért erre a célra érdemesebb külön a roaming helyzetben jobb árazású simet használni, és hazaira is
Azt gondolom már középtávon a hatóságok valóban érvényre juttatják, hogy MINDEN adat előfizetés roamingolható legyen, ami az ejus jogalkotók szándéka is volt.
-
TomPack
őstag
1kB-os egységekben számol. Pontosan ezért szeretem, mert sosem tudom előre, hogy mennyit fogok külföldön netezni. És ez ingyen, havidíj nélkül mindig kéznél van. Ha csomagot választanék, akkor vagy benntmaradna többszáz Mb, vagy pedig lefogyna és netnélkül maradnék. De akár ezt is lehetne egy kisebb csomaggal variálni ha úgy adódna.
Jó lenne, ha a vodánál is el lehetne fogyasztani időkorlát nélkül nullára a megvásárolt adatot. Szerintem a feltöltőkártyáknál ez a jövő, hiszen a beszélgetésre fenntartott egyenleged sem veszik el 30 naponta. Aki előfizetést szeretne, az úgyis előfizetésbe megy át.
-
borges7
aktív tag
válasz hodostamas #45067 üzenetére
Igen, nekem is, mert 30-án nem tudtam megadni a neten azt a kódot, amit küldtek, és ugye a 1270-et se lehetett hívni akkor. De most sikerült elküldeni, azt írják 48 órán belül újra használhatom, aki ugyanígy járt, annak mennyi idő volt ez ténylegesen?
Másik kérdésem, hogy ha a régi(telenor) számomra számhordozást kérek, akkor azt ezzel a új, tuti simes tarifával fogom tudni használni? illetve a régi sim kártyámon fennmaradó egyenleget le tudom még beszélni? köszi
-
zeon.hu
nagyúr
Jól gondolom, hogy új voda kártyának kell pár óra, amíg megy rajta a 4G?
Jelenleg H+, a Flex 4G képes.#?*@&!
-
asdf_
veterán
válasz borges7 #45127 üzenetére
Másik kérdésem, hogy ha a régi(telenor) számomra számhordozást kérek, akkor azt ezzel a új, tuti simes tarifával fogom tudni használni? illetve a régi sim kártyámon fennmaradó egyenleget le tudom még beszélni?
Olyan tarifaval beszeled le, amire szerzodest kotsz a szamhordozaskor a Vodanal (vagy annak a kartyanak a tarifacsomagjaval, amire rahordozod a Telenoros szamot, ekkor a regi vodas szam elvesz).
A regi szolgaltatonal levo egyenleg hordozasnal elveszik, igy erdemes lelottozni, eklparkolni, autopalyamatricazni (mar amennyiben univerzalis egyenleg). -
lugosi
MODERÁTOR
válasz zeon.hu #45136 üzenetére
Akkor ha tavaly óta változtattak valamit, akkor lehet hogy már nem megy fel egyből. De tavaly nekem simán, kijöttem az üzletből, betettem a kártyát a telefonba és ment a 4G. Még netem is volt, ilyen Net+ csomagban volt, és egyből működött is rajta a bónusz net. Én akkor úgy vettem ki, hogy semmilyen várakozási idő nincs.
-
California1
őstag
Urak!
A Vodanak miért éri meg ingyen kiküldeni egy ilyen Tuti sim-et + adni gratis 4gb netet ?
X Y megkapja leforgalmazza netet aztán sim meg kuka...Mi ebben az okosság?
-
Diák66
őstag
válasz California1 #45140 üzenetére
A másik kettőnek miért éri meg? Amúgy korábban ezt azért csinálták, hogy mesterségesen növeljék/magasan tartsák az ügyfélszámot. Most talán marketing céllal.....
-
4Grider
nagyúr
válasz California1 #45140 üzenetére
Részemről meggyőzött, hogy a voda hálózatára eszembe se jusson áttérni Telenorról. Ui. a jól bevált Telenor 4G hálózatot két hétre lecseréltem erre az autóban. Ennyi megszakadással kb. két-három éve találkoztam utoljára.
-
MK VII
veterán
Skacok.. Most aktiváltam egy tavaly rendelt Tuti kártyát..
Mennyi időnek kell eltelnie aktiválástól, hogy be tudjak lépni a My Vodafone applikációba vagy az oldalon? Mert jelenleg sem az appban sem az oldalon nem enged be.
Állandóan a sikertelen bejelentkezés szöveget kapom. -
MK VII
veterán
Köszönöm a válaszokat.
-
air
nagyúr
válasz California1 #45144 üzenetére
Telekom Domino Fix SIM 990Ft, 1GB net és 80 perc beszéd ajándék.
Ingyen SIM nincs. Ez a Vodánál is csak valami egyedi akció.[ Szerkesztve ]
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
Új hozzászólás Aktív témák
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest