Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • hegti

    aktív tag

    Most kaptam sms-t:

    Kedves Ügyfelünk! Kimenö hìvàsait a mai napon korlàtozni fogjuk. A teljes körü szolgàltatàs visszaàllìtàsànak adminisztràciòs dìja 4 000 Ft kàrtyànként. A ... szàmlafizetö azonosìtòval rendelkezö elöfizetésén az aktuàlis lejàrt szàmlatartozàsànak összege (7497Ft). Amennyiben az összeget a tovàbbiakban sem tudja rendezni, ùgy szerzödésbontàsra is sor kerülhet, ìgy telefonszàmàt elveszìtheti, tovàbbà a tartozàs miatt adatait a mobilszolgàltatòk közös adatàllomànyàban is szerepeltethetjük. A szerzödésbontàst követöen jogos igényünket bìròsàgi eljàràs ùtjàn érvényesìtjük, melynek költségei Önt terhelik. A bìròsàgi eljàràs és a végrehajtàsi eljàràs elkerülése céljàbòl kérjük, vegye fel a kapcsolatot a Kockàzatkezelési Csoport munkatàrsaival a 1750-en! Köszönettel: Vodafone Kockàzatkezelés (tel: 1750)

    Mobilnetem van, még nem tudtam befizetni a múlt havi számlát. Holnap remélem betudom fizetni,amint megjön a múlthavi fizetésem. Értem hogy késedelmi díj, de muszáj nekem kifizetnem?
    eddig se tudtam hívni senkit, sms-t tudtam küldeni

    Mikor majd meghalok azt akarom,hogy a sírkövem körül ingyenes legyen a WIFI. Így legalább biztos lenne minden nap valaki aki meglátogat..!:)

Új hozzászólás Aktív témák