Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mrlujoak

    veterán

    válasz Z0C! #18453 üzenetére

    Nah' akkor még egy fő (én) akinek jó.

    Nagyon pozitív változás érezhető a vidéki lefedettséget illetően.
    Munkámból adódóan szerencsére sok vidéki - van hogy abszolút vidék pl. itt - helyszínen is megfordulok, így ott, illetve útközben is tudom figyelni a lefedettséget.

    Nagyon komoly fejlesztés történt. Persze - amit sokan nem értenek meg, és emiatt háborognak, és általánosítanak... - azon területeken, ahol torony telepítése lenne szükséges, ott még mindig rossz - vagy nincs - hálózati lefedettség. Ekkor mindenképp el kell gondolkodni az ott elérhető hálózatot működtető szolgáltatóra váltáson.

    Itt Budapesten meg egyértelműen jó lett a föld alatt és felett a jel.
    Persze, itt is akad olyan épülettől (...) leárnyékolt rész, amit még így sem lehet áthidalni, ekkor érdemes mondjuk a lakóközösségnek beszerezni egy erősítőt, vagy közösen felkeresni a szolgáltatót, hogy biztosítson egy ilyen eszközt...

    Párom T-mobile-os, és a lakásban a mobilja (gyakorlatilag ua. a hardver, mint az enyém) folyamatosan 3G és HSPA jel között ugrál. Nekem a Vodával ugyan ott maximális HSPA jelem van. Bizony vannak ilyenek, de látni illene a törekvést és fejlesztést.

    Sokan sajnos nem látnak túl önnön érdekein, és csak oltanak.

    Nekem is volt afférom a Vodafone-nal (számlázással, szervizeléssel kapcsolatban) ami kiverte a biztosítékot, de végül rendeztettem velük mindent.

    Most élvezem a jó - nagyon jó - térerőt országosan, és (ki)használom a mobilom nyújtotta lehetőségeket.

    Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel

Új hozzászólás Aktív témák