- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Yettel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
-
Mobilarena
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kszabber
tag
Megrendeltem én is. Érdekes, hogy kaptam egy üzenetet először az eredeti SMS feladójától az alábbi szöveggel:
"Kedves Ügyfelünk! Üzeneted nem tudjuk értelmezni, tovàbbi informàciòért hìvd a 1270-et! Vodafone"
majd nem sokkal utána a 1270-ről:
"A kedvezményed mostantòl 30 napig érvényes. Jò böngészést kìvànunk! Vodafone"
-
Hmura
tag
válasz Studi22 #14143 üzenetére
Ha jól látom ez Telenor eredmény és az is 2010-es illetve ebben még nincs benne különadó,illetve egy laza 10%-kal nagyobb piaci részesedéssel bíró cégről mutatsz eredményt ami még mindig nem magyarázza vodafone 60-70%-os "átlagos" nyereségi kulcsát
Jól látod. A Voda nem ad ki értékelhető eredménykimutatást a sajtónak.
A távközlési szektorban a költség/bevétel arányok szignifikánsan nem térnek
el egymástól, mivel mindegyik piaci szereplő azonos feltételek kartellezett
össze magának.
Ha elolvasnád és értelmeznéd a cikket, azért lett "csak" 60 Mrd a nyereség,
mert a KÜLÖNADÓ MIATT ENNYRE csökkent.
A 10%-os piaci részesedés eltérés nem fog a nyereséghányadban 2-3%-nál
nagyobb eltérést okozni, mert mind a bevétel mind a kiadás legnagyobb része
előfizető arányos. A fix költségek meg nem olyan mértékeúek, hogy jelentősen
rontsák a nyereségességi tényezőt., pl. a tornyok díja.. -
Hmura
tag
válasz dedike #14149 üzenetére
Mi van akkor, ha az annak a 60 milliárdnak a 2/3-a mondjuk egy vagy két jól sikerült tőzsdei tranzakciónak az eredménye, és nem az üzemi eredmény?[
Nem jött be a kifogás keresés. Azt külön tételként kellene szerepeltetnie
egyrészt (adózás miatt), másrészt a tőzsdei eszközöket szigorúan külön
kell nyilvántartaniuk és elkülönítve kezelniük. Lásd Kulcsár-ügy..... -
addikt
könnygázóra feeling...
Jó szerencsét!
-
Studi22
aktív tag
Ennyi hülyeséget amit leírtál nem semmi,plusz számszerűsített tényt nem közölsz nem igazán vagy hiteles!
Tehát ha én 10% körüli piaci részesedéssel bírok itt Mo-n akkor még jobb piaci mérleget mutatok fel mint Vodafone mert ugye 20% alatt nem kell interconnect díjat sem fizetnem és csak dől a lóvé hozzám!
dedike:
A világon a legveszélyesebb dolog,mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
-
Atomgeszi
veterán
válasz kszabber #14151 üzenetére
Szintén zenész. De működik. Köszi mindenkinek. Nem is kellett állítani semmit magától átment wifi helyett csomagkapcsolatra. Kiváncsi vagyok mennyi adatforgalom után fog korlátozni
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett/hsz_1-50.html
-
B-L-A-C-K
titán
Na én is kaptam ilyen SMS-t, de én a 1270-re küldtem! Most mondjam le, és küldjem el arra a számra ahonnan küldték vagy mit csináljak? Illetve mennyibe kerül ez most hogy megrendeltem (mivel gondolom 1270-re küldtem megrendeltem, nem ingyen lesz...)
[ Szerkesztve ]
-
Sztbeni
őstag
A telefont hogyan tudom modemnek használni? Mert ha már van az ingyen net, mérnék pár speedtest-et.
Az igazság semmitől sem fél. Csak attól, ha elhallgatják.
-
tomp
félisten
Megjött a sim. Az újnak az aranyozott chip része sokkal keskenyebb. Először azt hittem, vmi spéci kártya. A lényeg: jobb a térerő. Tegnap a régivel is javult. De ma mégjobb lett. Azért van olyan pont a lakásban ahol így is rosz.
-
Sztbeni
őstag
Nem értem. Előbb 2.7-et hozott, most meg ilyeneket produkál:
Az igazság semmitől sem fél. Csak attól, ha elhallgatják.
-
fux82
tag
Vodánál nem tudtok valami kedvezőbb mobilnetet, vagy nem várható valami más csomag? Csak mert most az 1000ft/50megás (hobby)csomagom van, és ez kicsi is és drága is...
-
Lasy
veterán
Internet Easy:
2 GB, Akciós havidíj 1500 Ft, Havidíj 3000 Ft, túforgalmazás nincsen.Internet Comfort:
4 GB, Akciós havidíj 2250 Ft, Havidíj 4500 Ft, túforgalmazás nincsen.Internet Nonstop:
8 GB, Akciós havidíj 3000 Ft, Havidíj 6000 Ft, túforgalmazás nincsen.[ Szerkesztve ]
+36702778032
-
addikt
A Vodafone-nál van arra lehetőség, hogy a leforgalmazható adatmennyiség felhasználása után, bizonyos összegért vásárolhasson a Kedves Előfizető plusz adatmennyiséget, s így ne lassítsák a sebességét?
Jó szerencsét!
-
Lasy
veterán
válasz dedike #14173 üzenetére
feltöltősen igen, de az nagyon drága.
VitaMAX Instant Net:
Forgalom Díj Összes díj
50 MB díjmentes díjmentes
250 MB + 1000 Ft 1000 Ft
500 MB + 1000 Ft 2000 Ft
750 MB + 1000 Ft 3000 Ft
1 GB + 1000 Ft 4000 Ft
1,5 GB + 1000 Ft 5000 Ft
2 GB + 1000 Ft 6000 Ft
5 GB + 4000 Ft 10000 Ft
15 GB + 10 000 Ft 20000 Ft[ Szerkesztve ]
+36702778032
-
Lasy
veterán
válasz dedike #14173 üzenetére
vagy egy másik, de szerintem ez is drága:
Vodafone Internet opciók:
1GB 3000 Ft túlforgalomnál: 0,3125 Ft / 10 kB
5GB 5500 Ft túlforgalomnál: 0,06 Ft / 10 kB+36702778032
-
Hmura
tag
Igazából én is régebben mint 100 hónap vagyok előfizető,
de valamiért csak 54 hónapot ír ki.
Amúgy ezzel az "akcióval" elérték, hogy megint független
telefont fogok venni OLCSÓBBAN mint a kedvezményesen
felkínált ár.
Csak javasolnám, nézzél körbe a piacon, mielőtt elfogadnád
a felkínált lehúzós akciós árat. -
tomp
félisten
Ha előfizetek pc-s netre(aminél usb-s modem van) majd azt a simet berakom a telóba, menni fog a net ugye? Azaz ugyan úgy fogja tudni kezelni a netet? Illetve sms-t lehet küldeni? Az Internet Easy-n agyalok. Modem nem kell, van teló.
-
veterán
Én már meg sem néztem. Miután már a kezdetektől van Vodás elfizunk (2000. február, azaz pár hónappal az indulás után), ami jó sok éve egy négykártyás csomagot jelent, havi 30k+ befizetett összeggel, de még mindig meg kell küzdenünk azért, hogy ha hosszabítunk, akkor ne az alapcsomagból választhassunk, hanem a régi nevén "B" kategóriából, és még örülnünk kéne, hogy innen kapunk telefont, úgy gondolom, nem díjazzák a hűséget. Csak nehéz a családomat rávenni a váltásra, engem meg nem annyira érdekel, mert ez úgyis csak a magántelefonom, a másikon sokkal több mindent intézek.
"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
MIFtIli
aktív tag
Blackberry 8520-at miért nem lehet vásárolni interneten?
-
gombsadi
aktív tag
Üdv!
Valaki segitsen, mi a dtmf(hálózati kódja) a hívás várakoztatásnak? Ki szeretném kapcsolni és a teloban nincs benne a menüpont. Köszi
-
SpeedR
őstag
Az árlistában szerintem hibásan vannak feltüntetve a ZTE Blade árai. Meg tudná valaki mondani, hogy mennyi a "rendes" ára "alap" előfizetéssel?
-
tomp
félisten
No. Lement az előbb a térerő 0-ra, de nem dobta a hálót. Azóta 4-5 között megy. Mégis lehet azt az állomást feljebb tekerni.
Gmaps hely.bemérés sem megy. Ez akkor szokott lenni, amikor új állomást lát. Skycourton sem ment.[ Szerkesztve ]
-
-
Hmura
tag
válasz kaller1 #14191 üzenetére
Mi van ezzel a Köszönet programmal? Hiába vagyok regisztrálva, csak a regizős ablakot tolja elém, elérhető menüpontot nem is ad.
Csak a szokásos Voda színvonal. Próbáld meg kipipálni alul az
elfogadom a feltételeket kockát, talán tovább enged. Engem is csak
úgy enged tovább, ha minden alkalommal újraregisztrálom magam.Amúgy addig leszel nyugodt, amíg meg nem látod a fantasztikus
kedvezményeket....:::) -
kaller1
veterán
válasz mukibuci #14193 üzenetére
Némi összegzés erről:
fent van bejelentkezés gomb
A legfelső beléptető panel nem működik, az alsó igen.
utána az online ügyfélszolgálat legalsó pontja
Megnyitás után a legördíthető 4 menüpont nem működik, nem nyílik le.
A köszönet program nagy banneréről átkattintva csak a részletek jelennek meg, legalul a Regisztrálás felkínálásával. Egyszerűen hiába vagyok bejelentkezve, a regisztrált előfizetéseket sehol nem tudom elérni.
Egy vicc az egész, úgy ahogy van.
.::> <::.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest