Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • katt777

    félisten

    válasz Cyberpunk #14023 üzenetére

    Én meg, így próbálgatva a beállításokat, úgy látom, hogy a CL7-nek az Enhanced Halt State tesz be; ha ez be van kapcsolva, akkor felugrál az órajel (legalábbis monitorozó progik szerint) 2.9GHz-re, hiába 2.8 lenne a max turbóval. Esetleg még a turbó is becseszhet, azt még nem néztem, nem tudom Qru eljutott-e addig.

    HSM: Rossz hasonlat, tud az menni murván is 300-zal, csak úgy kell beállítani a felfüggesztéseket, no és a szárnyakat. Kanyar mondjuk inkább ne legyen... :DDD

    Azt azért megnézném, hogy pöcc-röff hogyan futtatsz akár csak egy 2GB-os Linx tesztet 5 p alatt; ahhoz nagyon komoly tuningot kéne pöcc-röffentened hirtelen. :N

    Az az 1.375V szörnyű! Nem lehet, hogy másnak kéne ott feszt adni, nem feltétlenül a procinak? :F Viszont nálam alapból 6400 a QPI, és 3200 az uncore. Ha magas az 1.4V+, akkor miért annyit ad az ASRock? És amúgy is, ez a lap valamiért nem kényeskedik, azaz nem vörösödik el egy kis extra fesz láttán. :U (Mondjuk azért nem adok 1.7-1.8V-ot a RAM-oknak, inkább 1.654 legyen. Asszem a turbós alap órajel is inkább 1.654V lesz és CL8, mint 1.669 és CL7. De a lap szerint nem gázos ez a fesz, ASUS más bevörösödött volna.

    Dare2Live: Mondtam én, hogy kell oda kakaó.

    Qru: Úgyis beírom +1x, egyébként meg teljesen szakmai jellegű hsz-ok, és véletlenszerűnek tűnik a törlődés. Talán RIOS bug.

    Vegyél i7-es notit. :P Ha már a 33k-s RAM-ra nem sajnáltál 52k-t... :U Q9-esek 600k körül már elérhetőek, szóval sokkal talán nem is kerül majd többe... :P

    ASRock pont jó pöccre belőtt beállításokhoz. Fentebb írtam, nézted turbó és EHS nélkül?

    BR4D: ATI-nál azért érdemes fejleszteni, ha megteheted, mert az új szériákkal párhuzamosan szarják el a régiek támogatását, ergo 48xx karikkal előbb-utóbb azt fogjuk észrevenni, hogy vagy egy új játék nem megy, amelyhez új driver kéne, vagy a régiek halnak be az új driverrel.

    laragirl83: Mit aggódsz, az ASRock alapból 1.480V-ot ad neki, és tuninghoz nem is árt, ha azon hagyjuk. (Alapból elvan 1.2V-on.)

    Megvan a 212+. Hát, alapból jó (55°C-os Linx alatt, mint a Z600), 3.4GHz-en viszont Linx már az egyik magot 68°C-ra küldi, ami mondjuk még elmegy a stock cooler 85°C-ával szemben, de a Z600 63°C-os volt ugyanitt. Asszem, 4GHz-hez kelleni fog a 2. venti rá. Majd szülök egy újabb cikket logoutra a 3 hűtőről.

    [ Szerkesztve ]

    Funkcionális analfabéták kíméljenek!

Új hozzászólás Aktív témák