Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • katt777

    félisten

    válasz Qru #13569 üzenetére

    Nekem 1600RPM-es PWM AC 12cm lenne hozzá, azt csak az egyik felére tudom feltenni, a másik a házon van mögötte. Amúgy ára mennyi? Megahalem-re sem találtam, pedig az legalább ránézésre izmosabb, bár az is csak 34mm vastag...

    Keldor papa: Mondom: CMOS clear után állíts be újra mindent. Egy próbát megér. Nálam P5Q-val fordult elő ilyesmi egy bios frissítés után.

    Langyosak úgy is lehetnek a RAM-ok, hogy belül tüzesek, csak nem megy át a hő a hűtőre. Ha viszont nincs rajta borda, akkor fingom sincs. Esetleg eleve nem voltak 100-asok a RAM-ok, és most nem a sebességükre gondoltam.

    strebacom: Akkor biztosan minden rendben volt. :( Nálam 4GB-tal a Lynx teszt összesen kb. 1 óra 25 percig tart 20 ismétléssel, ergo 1 ismétlés nem tarthat fél óráig. Annak akkor már annyi. A progi úgy működik, hogy próbálkozik, próbálkozik, aztán egy idő után kiírja, hogy "NEM NYERT". Én is jártam így, de ez az idő sosem volt 1 teszt idejének 3X-osa, úgy saccra legalábbis, mert nem mértem, lehet, hogy csak 2X-volt, de többnek tűnt.

    Funkcionális analfabéták kíméljenek!

Új hozzászólás Aktív témák