Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • belovary

    senior tag

    Már kifejtettem a véleményem erről a dologról.
    Egy biztos. Ha nem lenne ez a céges dolog, akkor nem hogy 70D-t nem vennék, hanem még a 700D is rizikós lenne. Akkor tuti hogy 1100D-t vennék. De van egy lehetőség, és 7D, 70D, na és feljebb.... meg Nikon hegyek... Szóval nagy választási lehetőségem nincs, mármint lefelé... viszont jó áron van, közel 100e ft-al kevesebbért.

    Mivel motoros vagyok, el sem tudom mondani, mennyiszer hallottam azon a téren is, milyen motort ajánlanak elsőre, szép fokozatosan, stb... Az elején nagy buzgón osztottam a véleményt, hogy nehogy megvedd ezt, meg azt, mert meghalsz, stb... Általában egyből kell az erő, és van aki szellemileg, és fizikailag érett rá, van aki nem. Az egyik ismerősöm fele akkor vassal baleset hegyeket halmoz, a másik kétszer nagyobb vassal az egyik legtöbb km-t levezetett motoros ismerősöm, akinek nem csak egy motor a motor...

    Nem akarom szétOFFolni az oldalt, csak azt akartam írni, hogy van nekem is közeli barátom, aki megveszi a profi gépet, közel 1 milla a váz, és életében nem készített szerintem még 1 képet sem. Neki inkább ez presztízs lesz, mint hobbi, vagy szórakozás. Nekem bármilyen gépem is lesz, ugyanúgy megyek lőni vele, gyakorolni, tanulni, élvezni amit eddig is nyújtott a fotózás. :)

    Tényleg! Tudom, hogy az sem ide való, de 1-2 képemet be lehet rakni? Csak azért, mert kíváncsi vagyok mi a rossz benne. Tényleg a kritika érdekelne! A kezdő fotósok közé rakjam? :)

Új hozzászólás Aktív témák