- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Magisk
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
akon
csendes tag
Sziasztok. Lehet nem a legjobb helyre fordulok, de egy próbát végső elkeseredésemben megér...
Rendeltem Szingapúrból ICOO D70 pro Dual Core tabletet. A probléma az, hogy a tablet tölt, azonban 20-25% körül megragad. Próbáltam gyári konnektoros töltővel, gyári micro usb, telefonom micro usb, 3-4-6 órákat hagytam rajta de 25% felé nem tud kúszni.
Annyira nem értek a tabletekhez, de erős a gyanúm, hogy egy használt, javított valamit küldtek. Ilyen a belseje, valószínűleg
kurváranem így kéne kinéznie. Akksi,kábelek, minden össze vissza... Valaki megerősítené, hogy ez egy javított szar? -
akon
csendes tag
Sziasztok.
Valaki esetleg tudja, hol tudnék MyAudio 708dcc tablethez hozzájutni Debrecen - Nyíregyháza környékén? Media Markt forgalmazta egy ideig, de jelenleg raktáron és rendelés alatt sincs belőle. Elég sürgős lenne
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 256GB 13" FHD Áthajtós érintős 1 év garancia
- PS Plus előfizetések
- Eladó kék Xiaomi Redmi 12 4/128GB / 12 hó jótállással
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest