- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
akon
csendes tag
Sziasztok. Lehet nem a legjobb helyre fordulok, de egy próbát végső elkeseredésemben megér...
Rendeltem Szingapúrból ICOO D70 pro Dual Core tabletet. A probléma az, hogy a tablet tölt, azonban 20-25% körül megragad. Próbáltam gyári konnektoros töltővel, gyári micro usb, telefonom micro usb, 3-4-6 órákat hagytam rajta de 25% felé nem tud kúszni.
Annyira nem értek a tabletekhez, de erős a gyanúm, hogy egy használt, javított valamit küldtek. Ilyen a belseje, valószínűleg
kurváranem így kéne kinéznie. Akksi,kábelek, minden össze vissza... Valaki megerősítené, hogy ez egy javított szar? -
akon
csendes tag
Sziasztok.
Valaki esetleg tudja, hol tudnék MyAudio 708dcc tablethez hozzájutni Debrecen - Nyíregyháza környékén? Media Markt forgalmazta egy ideig, de jelenleg raktáron és rendelés alatt sincs belőle. Elég sürgős lenne
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Használt és ÚJ Gamer Monitor Felvásárlás Gyors és Korrekt Ügyintézés!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest