Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pompi
nagyúr
Teljesen jogos a kérdésed egyébként, még a provokatív változat is.
Régebben könnyen meg lehetett válaszolni, lásd még az első hozzászólásomat, akkor azért nem volt mindennapos, hogy egy fényképezőgép VGA felbontásban vegyen fel mozgóképet hanggal és zoommal, az S3 még sehol nem volt akkor, és az eszközök méretéről még nem is beszéltünk.Az, hogy dedikált videókamerához képest gyenge felvételt készítenek is inkább még a VGA-s (SD) korszakra volt jellemző, a HD1/2 és HD1000/1010 már inkább dedikált videókamerák, mint elődjeik.
Most, hogy minden nagyobb gyártó kijött a maga HD-s és nem szallagra rögzítő megfizethető árú modelljével a Sanyonak elveszett az előnye. Még a HD1 idejében megvolt, mert akkortájt még nem volt ekkora méretű HD kamera (még ha csak 720 is) 600 dollár magasságában.
Javítom magam mert rosszul tudtam, nem AVCHD kodekkel dolgozik a Sanyo, hanem MPEG-4 AVC/H.264 kodekkel. Tehát az előző hozzászólásom ide vonatkozó része sem helytálló, azt is mindjárt szerkesztem kicsit. (*)
És igen, nincs benne optikai képstabilizátor. Digitális stabilizátor van benne, a szenzor széleit használja stabilizálásra. Ez a HD1-ben még elég cefetül működött, ildomosabb volt inkább nem is használni, a HD1000-ben már egész használható.Igen, a vízalatti tok speciális igény, totál az én szemszögemből írtam csak, hogy én miért döntöttem megint a Sanyo mellett, ha ez nem igényem, akkor valószínüleg a Canont választom.
Megpróbálok kitalálni valami találóbb és nem gagyi hatású topikcímet

Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
- Múltidéző, bézs toronyházakkal villant a Thermaltake
- Nos igen, ilyen is lehet egy notebook…
- Gyúrósok ide!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- Belépő Gaming PC! i7-8700 / RTX 3060 Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD / Z390 / 500w!
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch
- AKCIÓ! 10TB WD Purple Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Dell Precision 7550,15.6",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11, 2 KAMERA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest