Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Topiccsendőr

    addikt

    válasz baboss #91162 üzenetére

    Ilyen keretbol leginkabb 600 sornegyekben gondolkodnek, kifejtenem, bar szerintem nem megvenni draga barmilyen motort, hanem uzemeltetni.

    4000 chf ert vettunk legutobb 2011 es k9 es bandit 650 abs t. 20e valos km. Ezzel fogok peldalozni vegig, ezert jegyeztem meg, nem rongyrazok, vagy valami.

    Mivel sokat turazol, ezert mindenkepp sor4 et valasztanek. Az ennel kevesebb hengert felejtsd el, mert ez az epitesi mod a legkenyelmesebb turahoz. Ennel mar csak a sorhat a jobb.

    A te 400 asod 60 loerejet ne is hasonlisd egy pl sv 650 v2 erejehez, mert a 400 utan egy karbis sv 650 nel is fenyt ugrasz, plane also fordulaton, tehat igy csak nyersen ne a szamokbol indulj ki. Illetve ha ezt teszed, nezd meg a nyomatekot es a valtoattetelt, mert a loero az csak a vegsebesseget jeloli.

    Szoval milyen konstrukcio a bombabiztos, mire kell keveset kolteni?
    Mint mindig, a vilag tul bonyolult. Illetve nem. Az emberek tul egyszeruek.

    Megvettuk a fent emlitett k9est. Ebben az evben 10e km ment bele. Mivel 20e kmnel jart a megvetelnel, lehetett szamitani jopar dologra. a kovetkezo koltsegek merultek fel:
    Villaszarszimering leterdelt, szimering, teloolaj csere, lanc-lanckerek leterdelt (meg a gyari) csere, gumigarnitura csere (2 darab ebben az evben) fekbetet csere. Ez az egesz dolog megkozelitoleg ezer frankot kostal. (Vagy tobbet, mert muszaki is volt)
    A muszakin kimertek a fektarcsakat, es utnek. Jovore csere.

    Az elozo gazda alig ment vele, svajci nemdohanyzo idos orvoshazaspar telekrejaros bandit volt.

    Ezek csak es kizarolag kopo fogyok. Ez egy fiatal megkimelt motor, amire magyarorszagon ugy tekintenek, hogy egyszer kell megvenni jo sok penzert, es onnantol egy fityinget nem kell kolteni ra. (Vagy ha igen, akkor azt le kell tagadni, kulonben szarul jossz ki egy peniszmeregeto beszelgetes kozepen, hogy micsoda szart vettel. az effajta beszelgetesek miatt vannak az emberek teljesen eltevedve egy jarmu fenntartasaval kapcsolatban)

    Szoval se egy fesszab, se generator, se lancfeszito nem terdelt le, mert japan motornal ezek is kopo-fogyo alkatreszek, ezt vedd figyelembe.

    Most vasarolnal egy dinoszaurusz leg-olajost, amirol csak a papak meg a ludditak allitjak, hogy sosem mennek tonkre. Hallgatnal olyan emberekre akik ha bemennek egy moziba, ahol egy vonat van lefilmezve, fekete-feherben, amint epp felejuk halad, kirohannak a mozibol, ijedtukben?
    Kb ennyi a kompetenciajuk.

    Az en tuti tippem: Sornegy 600. Marka mindegy. Lehetoleg 2005 kornyeki nyilt hurkos befecs, (azaz lambda nelkuli) minnel kevesebb valos km. Ennyire egyszeru a recept. Akarmi. Hornet, fazer, akarmi. Nagybandit a termeted miatt nem javaslom.
    Mielott vennel, javaslom, menj fel markaforumra, es nezz utana, milyen betegsege van a kiszemelt gepnek! Nagyon fontos, ne kerdezz, olvass! Sokat. Melozz meg erte. Ha jol csinalod, megeri.

    [ Szerkesztve ]

    Nem menekülsz a csendőrség elől.

Új hozzászólás Aktív témák