Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Dumáltam a törzs benzinkutamnál a kutassal (ketten váltják egymást). Régen amikor még nem volt újrafújva a tanksapkám mindig jött. Most már inkább csak dumálunk. 15 éve kutas a tag. Elmondása szerint olyan 500.000ft-nál tart. Ez az a pénz amit rajta hatott be a kút, mert nem fizettek. Kérdeztem tőle, hogy mi van ha 1x nem lesz nálam zsé? mert előfordulhat, hogy megtankolom és úúú a tárcám. Mondom a két szép szememért elengedsz, hogy visszajövök? És ekkor jöttek a történetek. Olyanok akik évek óta odajártak eljátszották ezt, igen hozom stb és soha többet nem jöttek. Ezek mindig nagy összegek voltak. Már a személyit sem fogadja el zálogba, mert egy 50-70L-es tank ára és a személyit újracsináltatni. Megéri nem visszamenni röviden. A rendszámmal sem ért sokat, mert bediktálta és mint kiderült lopott volt.
    Volt akit felhívott, hogy na mivan? Jövök jövök 5 perc 2 sarokra vagyok (20k-ról volt szó). Soha nem ment oda többet. Mondta, hogy sajnos én már senkinek semmit és ez nem ellened irányul. Telefont ami nagy érték elfogad és elmehetek. :DD 406ra dárgult a benya. Nem is tudom mi lenne ha nem 4.5-ből járnék el, anyagi csőd lenne.
    Ott mindig örülnek nekem, mert nagyon csendes környék és kicsit felpezsdül. Az egyik mindig mondja, hogy tudtam, hogy jössz.
    Gyakran tankolok, mert 17L benya fejnehezzé teszi a motort és lényegesen előbb felkoppan a teló + sokkal lomhább. Ezért is megyek mindig tartalékkal. 5-10l-t még nem érzek meg. :DDD

    canniball! Annak ellenére, hogy új a teljes két sáv azt mondom 1-2 év max és vége, már most is hibás foltokban. Mentem 2 napja refivel (mert villany nem volt endrén sem) és látom, hogy valami nagyon sötét van előttem az úton. Tudod mi volt az? A fény egyenesen tejed.... Már most van egy szép bukkanó és ha az ember be tud állni egy jó 60-70-es tempóra érzi, hogy hepehupás. Kicsit mint a nullás át a hídon. A csatornafedők is el lettek bacva. A nagy része jó, de van 1-2 amibe ha belemegyek kb le akar törni a km órám. Viszont most az út jobb széle ahol már nincs fedő, ott nagyon jó, csak marha közel a járda. Az utolsó pár napban még nem volt kész és bójázva volt a sok fedő azokat kerülgettem, marhára untam magam 40-el. Főleg ha jött egy ismeretlen autós az szinte tolta az autót.
    Megint kap egy szép kis árvizet és vége lesz előbb mint 2 év.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák