Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Topiccsendőr

    addikt

    válasz bajnokpityu #147320 üzenetére

    Nem nezett senki hulyenek, csak tulsagosan leegyszerusited ezt a kerdest egyetlen jellemzore, mintha csupan ez lenne az egyetlen kulonbseg a ket gumiban.

    A tobbi dologra is reagalnom kell. A 90 Nm a fotengelyen ebredo nyomatek VOT eseten. Tehat nyelgazon. Hogy ebbol mi megy hatra a kerekedre, az fugg az atteteltol, tehat ez az egy szam nem segit sokat szemleltetni, milyen ero van hatul a gumin - mert lehet ugy erzed nyelgazon mentel - megszepulnek az emlekek is- , kozben pedig nem biztos, hogy az nyelgaz volt az., emelett magyarorszagon az utak szarok. Makroerdesseg tekinteteben is. Ha pedig vmi por is van, amit nem latsz, egyszeruen ellenorizhetetlenek a korulmenyek, ami mellett hasonlitasz gumikat. Mondok egy peldat:
    A szerpentin, ahol szoktam menni bajororszagban, rosso2, rosso3, es m7rr kozott nem ereztem semmi kulonbseget, terdhuzos tempoban, mert az aszfalt olyan ott. Pedig eleg tavol allnak egymastol, foleg ugy, hogy a rosso2 10 eves. Es en pontosan tudom, hogy a rosso2 egy szar.
    Mindezt a bonyolult, sok tenyezos dolgot megmagyarazod a gumi puasagaval?
    Honnan tudod, hogy puhabb a gumi? Mert belenyomtad a kormod? Silica arány, vagy oregseg szempontjabol puhabb? Milyen regi volt a road4 es mennyire kopott? Ehhez kepest mennyire uj az m7rr? Satobbi.
    Az pedig, hogy a szelen kevesebb a minta, mint a kozepen csak annyit jelent, hogy kijarsz palyara.

    Torvenyszeru, hogy tobb kmt tudsz bele rakni, mert normalisabban kopik a gumi, ellentetben a kozuti hasznalattal, amikor csak a kozepe kopik, es dobhatod el emiatt hamarabb.

    Nost nem foglaltam allast semmilyen gumi mellett, mielott felreertheto voltam, csak kerdeseim merultek fel az osszehasonlitasi mododdal kapcsolatban.

    [ Szerkesztve ]

    Nem menekülsz a csendőrség elől.

Új hozzászólás Aktív témák