Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Zsírkrétamen

    senior tag

    válasz bardi #145233 üzenetére

    Ezt a kabátot vettem végül, ebben gerincprotektor nincs is, csak a habszivacs. Ajánlottak hozzá való level 2-es protektort, viszont a protektoringemben is az van, méretben nagyjából azonos volt az általuk mutatottal, így első körben nem vettem meg hozzá.Majd karira :DDD Amit linkeltél, az nekem tuti nem fér alá, elég passzentos a kabát. Az volt a bajom az összes nőivel is, hogy a hátánál az ujjánál bugyros volt, a csipőnél meg alig tudtam összehúzni, szóval nekem egy pólón kívül semmi nem fér alá.
    A nadrágban lévő protektorokat nem néztem még, ahogy azt se tudom, hogy a csípőnél itt is szivacs van-e még vagy már protektor. Ez amúgy pont férfi nadrág, mert a nőiből ami jó volt csípőnél az lábra hosszú volt, ezt felvettem és mintha rám öntötték volna :) Volt hozzá térdkoptató is. Annyi, hogy egyelőre nem összecipzározható a kettő, de megvan mindennek az ellendarabja, majd átvarrjuk rá.
    A farmerom mondjuk pont olyan, hogy a cordurámba lévő level 2-es protektor pont belefér, így azzal tuningoltam fel.
    Igazából baromi jól jártam ezzel a 30 rugós protektoringgel, az összes protektor benne level 2-es, így igazából bármelyik cuccom fel tudom vele turbózni, a ktm-es cordurám is hasonló áron vettem, abban is a térd az level 2-es volt.

Új hozzászólás Aktív témák