Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Micsurin

    nagyúr

    válasz bajnokpityu #142960 üzenetére

    Az órási segítség a tulajoknak ennek a gittegyletnek a felszámolása lenne. Mikor a Jazz 15-ös felnijein rugózunk vagy épp a CB-n, hogy nincs KÜLÖN rendszámtábla világítás és annak márpedig lenni kell KÜLÖN szerintük. Őket az nem érdekli, hogy a japán úgy oldotta meg, hogy a hátsó lámpa alja átlátszó és onnan 1:1 van rendszám világítás, akkor meg belpiacos biztos és amúgy se kaphatott volna engedélyt. :))

    Komolyan a világ legtohonyább butább lesz@romabb hülyéit gyűjtik a vizsgaállomások, tökéletesen reprezentálják a hazai nem az enyém nem az gondom nem vállalok felelősséget meg amúgyis gondolkozni fáj mentalitást...

    ---

    Gyári persze, ABE-es YSS gátlók ~90k párban és 100x stabilabb a motor mint valaha cserébe a gyári takony puha Showa darabja 162k OEM partson már ha még beszerzed. A kőkorban él ez az ország tényleg minden téren, szánalmas és nevetséges. :)
    ...még 3 tárgy és papír addigra meg lesz tervek szerint a német középfok is, még a kondenzcsíkom sem hagyom hátra. :W

    [ Szerkesztve ]

    The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.

Új hozzászólás Aktív témák