Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • bacus

    őstag

    válasz Somatom #142635 üzenetére

    Én ezt még mindig nem értem. Volt pár magyar yt videós, akinek kifejezetten a csatornája ezt mutogatta (volt aki bringázott), hogy hányan és hogy akarják kinyírni. Te is azt mondod 2-3 támadás egy ilyen körön.. Nekem ez extrém sok. Persze van néha 1-1 aki benéz valamit, de én egy videónyit akarnék összeszedni, akkor lehet hónapokig kellene gyűjtögetnem.., 10e km felett megyek egy évben és ennek a fele azért Bp.
    Nekem nagyon úgy tűnik, hogy az autósok többsége pl előre enged, nem jön a nyakamra, figyel ránk, amikor pedig mégis hibázik az a motoros hibája is..
    - full fekete öltözék, bukó, még a motor is
    - balra kanyarodás, nem néz hátra, hirtelen / minden ilyen lehetőségre számítani kell, nem előzünk, ha elkezd behúzódni
    - kereszteződésnél nagyobb lendülettel betolja a kocsi orrát. / nem lehet jobbra lehúzódva menni, hiába úgy tanítják, ez marhaság, sávon belül oda kell menni ahol neked jobb, ha bal szélen ott, ha jobb szélen ott, és lehet akár rövid időn belül is mozogni, legfeljebb azt hiszik részeg vagy, na és !! legalább jobban figyel rád.
    - lámpánál indulásnál nem lehet kilőni, szerintem már mindenki volt úgy, hogy ezen még átmegyek, erre is számítani lehet mástól is
    - holt térből ki kell kerülni.
    - inkább lassabban mint egy hajszálnyival is gyorsabban.

    Ezek a legfontosabbak, de biztos van még, ki lehet egészíteni, viszont ha már csak ezeket betartja valaki, sztem már 95% lefedte, hogy elüssék.

    Kössünk egyezséget, megegyezős egyezséget... https://www.paypal.me/engiman/30

Új hozzászólás Aktív témák