Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Geresics

    addikt

    válasz Somatom #141155 üzenetére

    Továbbra sincs semmi köze ezeknek egymáshoz. Videókat hobbiból csinálok, mikor az időm engedi. Semmi köze ahhoz, hogy itt TG lettem. Akik picit jobban ismernek személyesen, azok tudják milyen ember vagyok (egy fórumon ez sosem fog kiderülni), és bizony eredményorientált (de nem maximalista) személyként ismernek kellő háttér-tudással. A munkám során büszkén mondhatom, hogy az országban a top 5%-ot erősítem. de sajna nem a fizetésemben, szóval annyira jó lobbista mégsem lehetek :DDD
    A hozzáállásom egyébként a videókban is meghozta már a gyümölcsét, mikor anno Pécsett a Shox üzletnyitása kapcsán parázs-vita alakult ki a helyi motoros FB csoportokban, és én ott is a köpködés helyett az előnyöket hangsúlyoztam. Ekkor kért meg a Shox, hogy segítsek nekik beilleszkedni, amire szívesen igent mondtam, de végül mikor konkretizálódott a dolog, addigra már csitult a dolog, és csak egy sisakteszt lett belőle, de mivel nem csak szépet voltam hajlandó mondani - mert ugye ez hobbi, így nem is eladó a véleményem - így többé nem kerestek.
    De ha csak ezt a topikot nézzük, akkor itt 2018-ban jött a felkérés, hogy miután Canniball kezdett inaktív lenni, van-e kedvem nekem TG-nek lenni. Még rá is kérdeztem, mert már akkor sem csíptek többen a videó-spamjeim miatt, hogy nem lesz-e szerinte ebből gond, de se Canniball, se a moderátorok nem tartották ezt problémának.
    Sokan nem tudják, de TG-ként szinte semmi extra lehetőségem nincs! Tudok törölni, és több időm van szerkeszteni a saját hozzászólásom, ill. az összefoglalót tudom szerkeszteni, de ennyi! Az összefoglaló ráadásul nem is az én érdemem!
    A jelentés gomb pedig azért van, hogy használják az emberek, ha nem oda való tartalom, vagy stílus van egy topikban. Ez egy közösség, és ha valaki rombolja a közösséget, akkor azt jelenteni kell. Ha csak valaki nem szimpi, arra nyilván nem ez a jó megoldás! Az ilyen nézeteltérést lehet nyiltan kezelni topikon belül egy bizonyos fokig, vagy privátban - ott viszont bármilyen stílusban, mert ahhoz még a modiknak sincs közük. Ezen felül, ha valakit ismersz, akkor egyéb úton is lehet beszélgetni (ahogy anno persu Topiccsendőr beszéltünk is pl. FB messengeren)! Az, hogy itt megy a f@szméregetés (az övé a nagyobb) nem keverendő össze a valós életbeni viszonnyal!

    *MOTOROS CSATORNA* youtube.com/MotorosVandor

Új hozzászólás Aktív témák