Hirdetés
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- A Redmi is hozott kompakt táblagépet
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
Új hozzászólás Aktív témák
-
baliii
senior tag
tenyleg eleg sokan kaptak volagitos ventit, elore moddolt hazak karacsonyra... sokan voltak olyanok is (a kepek alapjan) akiknek nem artott volna ha csak a kovetkezore viszik ki a gepuket, addig tokeletesitik, alakitgatjak.
tok jo volt az UAC-os haz, meg szep a fox-jel gravir is.
a 2. kozonsegdijat megszerzo casetek hazon nem is latok igy elsore sajat kezu mod-ot, de biztos bennem van a hiba es nem neztem meg eleg jol a kepeket. megerdemelt lenne a 2. hely ha o vagta volna ki az oldallapot. nem akarok senkit megbantani de 100K-bol en is bemegyek a mi**ralba es megveszek minden modder-kutyut, majd egybeszerelem.
sajnos nem keszultem el idoben, pedig igy utolag nezve talan lett volna eselyem. nembaj majd a kovetkezon!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
megegyszer: nem akartam senkit megbantani.
ja, es a casetek hazrol csak a sajat kivagasokat es a festest hianyolom, a kabeleb burkolasa profi munka
[Szerkesztve] -
baliii
senior tag
bazz, egerbe megyunk osztalykirandulni...
(mondjuk az sem lesz rossz) szivesen kimentem volna... mondjuk a hazam nincsen kész, de beálltam volna a nézők sorába is 
na mind1 majd legkozelebb -
baliii
senior tag
ne bizto hogy olyan jo ha nagyon sokan mehetnek... pl lehet sok olyan szemely is jonne, aki a gyarilag moddolt hazaba beb*szott pár neont. szal sztem kell valami selejtezo

-
baliii
senior tag
én a régi gépemet alakítottam át (mivel a mostani a ''baliii-féle'' (
)ck1016-ban van, ez egy 33-as cerka 128mb rammal 6,5gb-os vinyoval, intel agp-s graf. karival.
a ház még nincsen kész, de ha kész lesz sem tudom hogy feltegyek-e képeket a verseny előtt... megeshet hpgy feltolok majd pár ''exkluzív'' képet az oldalamra
-
baliii
senior tag
en nekem még sok munkám van, még jó hogy van egy honap hátra

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- AOC Q27G4XF 27 2560x1440 QHD Monitor 2026.10.27-ig Garancia Házhozszállítás
- Asus Zephyrus G16 GAMING Notebook! Ultra 9 185H / RTX 4060 / 32GB 7500MHz / 1TB! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB ZALMAN S4 FSP 500W
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 3 13,3" - i3 1215U, 8GB RAM, SSD, jó akku, Thunderbolt 4 - számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(mondjuk az sem lesz rossz) szivesen kimentem volna... mondjuk a hazam nincsen kész, de beálltam volna a nézők sorába is