- Négy színben tetszeleg a Galaxy S25 FE
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Azonnali mobilos kérdések órája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
baliii
senior tag
tenyleg eleg sokan kaptak volagitos ventit, elore moddolt hazak karacsonyra... sokan voltak olyanok is (a kepek alapjan) akiknek nem artott volna ha csak a kovetkezore viszik ki a gepuket, addig tokeletesitik, alakitgatjak.
tok jo volt az UAC-os haz, meg szep a fox-jel gravir is.
a 2. kozonsegdijat megszerzo casetek hazon nem is latok igy elsore sajat kezu mod-ot, de biztos bennem van a hiba es nem neztem meg eleg jol a kepeket. megerdemelt lenne a 2. hely ha o vagta volna ki az oldallapot. nem akarok senkit megbantani de 100K-bol en is bemegyek a mi**ralba es megveszek minden modder-kutyut, majd egybeszerelem.
sajnos nem keszultem el idoben, pedig igy utolag nezve talan lett volna eselyem. nembaj majd a kovetkezon!
megegyszer: nem akartam senkit megbantani.
ja, es a casetek hazrol csak a sajat kivagasokat es a festest hianyolom, a kabeleb burkolasa profi munka
[Szerkesztve] -
baliii
senior tag
bazz, egerbe megyunk osztalykirandulni...
(mondjuk az sem lesz rossz) szivesen kimentem volna... mondjuk a hazam nincsen kész, de beálltam volna a nézők sorába is
na mind1 majd legkozelebb -
baliii
senior tag
ne bizto hogy olyan jo ha nagyon sokan mehetnek... pl lehet sok olyan szemely is jonne, aki a gyarilag moddolt hazaba beb*szott pár neont. szal sztem kell valami selejtezo
-
baliii
senior tag
én a régi gépemet alakítottam át (mivel a mostani a ''baliii-féle'' (
)ck1016-ban van, ez egy 33-as cerka 128mb rammal 6,5gb-os vinyoval, intel agp-s graf. karival.
a ház még nincsen kész, de ha kész lesz sem tudom hogy feltegyek-e képeket a verseny előtt... megeshet hpgy feltolok majd pár ''exkluzív'' képet az oldalamra -
baliii
senior tag
en nekem még sok munkám van, még jó hogy van egy honap hátra
Új hozzászólás Aktív témák
- Négy színben tetszeleg a Galaxy S25 FE
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Villanyszerelés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Xbox Series X|S
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Battlefield 6
- Combos kis mini PC-vel jelentkezett a GMKtec
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3062, 100% Akkumulátor
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3041, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest