- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
- LG V30 - vezércsel
-
Mobilarena
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:
KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2024.06.05.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.
A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kano
nagyúr
Azaz éves 6k a tagdíj. Így nem annyira jó...
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
kano
nagyúr
Akkor meg kirúgnak a Voda flottából is. Igazából ez az 1000 Ft nem lebeszélhetőség is elég gáz. Akkor már inkább a MOL flotta, bár az perc alapú. De még mindig jobb.
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
balineth
csendes tag
-
kano
nagyúr
Ilyenkor a 2 év hűséget publikusban kell letöltened.
-
kano
nagyúr
Nagyon egyszerű, egyeztet a flotta tulajdonossal, hogy tag vagy-e még vagy sem. Vagy esetleg a kilépő tagokról automatikusan küld a tulajdonos a Vodának infót.
-
w.miki
veterán
-
forzatorino
csendes tag
Üdv. mindenkinek! Nagyon hálás lennék ha valaki tudna pár tapasztalattal,véleménnyel szolgálni a MOL flottával kapcsolatba.Jónak tűnik,de elgondolkodtató ez a 2év hűség,és a 8000ft belépési díj....viszont a percdíjjak,és a net jó árban van.Nagy dillemában vagyok.Vagy esetleg ennél jobb ajánlat valakinek? 7000ft /hó addig el mennék.Előre is köszönöm a segítő szándékokat! További szép estét mindenkinek!
-
kano
nagyúr
Ha akarnának, tudnának keménykedni...
forzatorino
Pü.[ Szerkesztve ]
-
Orgi
addikt
Vannak itt egy páran, akit a T kirakott a katolikus flottából ellenőrzés után, ott azért jó pár ezren voltak és mégis leellenőrizték, nem hinném hogy olyan bonyolult ez. A Voda elküldi a tarifacsomagban lévő számokat/neveket, a flotta tulaj meg ellenőrzi van-e ilyen embere/jogosultja. Aki fennakad azt kirakják publikusba a hátralévő hűségével... ez itt tucatnyi emberrel megtörtént nem túl rég.
-
.bruszli.
senior tag
A T-mobile pl Eco díjcsomagba rak vissza és 30 nap elteltével lehet másikra ( akár másik flottásra is ) váltani.
Nem tudom a Vodánál ez pontosan hogy van,de elvileg a flottaszerződésben ez is szerepel,szóval aki már benne van az tud majd konkrét választ adni....ja és szóljatok ha kell olcsón egy kanna besugárzott hangya !
-
z67
őstag
Erősen eluralkodott az aggodalom a topicon, talán egy kicsit túlságosan is. Pedig ez is csak olyan, mint a zarovonalon való megfordulas, ha nem mered, ne csinald.
Ami biztos, kiemelt ügyfelek vagyunk a Vodafone-nal és ott utána kérdeztem, ha ott bent vagy, akkor már a kutya nem vizsgál. Örülnek az ügyfélnek, főleg, hogy a MOL mint ceg már lepattant.
-
kano
nagyúr
Ezért írtam, hogy ha akarnának...
Én is így gondolom, hogy örülnek az új ügyfélnek (pláne, ha másik szolgáltatótól jön át hozzájuk).„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
Begi
senior tag
válasz balineth #5908 üzenetére
Igen, ez tök jó lenne, de sajnos ez Vodás.
Az oldalon lévő flotta 2-n gondolkodom, de ott meg 16Ft--os a percdijRosszarcu01: De igen. Regisztráltam is sok helyre, kértem ajánlatokat. Sajna T-s lehetőség nem sok van és az is drága. Amúgy mobilflotta.net ez mi? van mobilflottak.hu, vagy olcsomobilflotta.hu
[ Szerkesztve ]
-
Burki
aktív tag
Sziasztok!
Körülbelül 8 éve T függő a család összes tagja, (mobiltelefon, TV, vezetékes telefon, internet), viszont tegnap este jutottam el arra az elhatározásra,hogy elég volt, túlzásnak érzem azt az agresszív árpolitikát amit próbál letuszkolni, illetve a hűségidő miatt sikeresen le is tuszkol a torkunkon a T, ezért a mobil előfizetésemet is újra szeretném gondolni, nem vagyok hajlandó ekkora összegeket fizetni, ha meg lehet oldani olcsóbban is, mert jelen pillanatban úgy érzem,hogy a hozzáadott értéke a szolgáltatásnak nulla.
Nézegettem a flottás ajánlatokat több/kevesebb sikerrel, viszont irtó zavaró, hogy minden helyen külön regisztrálnom kell,hogy egyáltalán egy irányadó árat láthassak,főleg mivel annyi van, mint égen a csillag, így inkább megfordítanám a dolgot, és kikérném a véleményét olyan felhasználóknak, akik esetleg tapasztalat alapján tudnának ajánlani flottát.
Ami irányadó szempont a keresésnél:
-magánszemély is beléphessen
-részben, vagy egészben lebeszélhető előfizetési díj
-egyéni előfizetések, ahol ha egy valaki nem fizeti a számlát, akkor nem lövik le az egész flottát
-mobilinternet
-számhordozás, hűségidő megtartásával (voltam olyan hülye,hogy aláírtam 2 évet, amiből még ~1.5 van hátra)
-készülékcsere lehetőségeA hűségidő megtartásáról, átviteléről az egyik flottás ajánlatban olvastam, nem tudom mennyire elterjedt ez az opció.
Mivel az árak, percdíjak nagyon ritkán nyilvánosak, így természetesen nem konkrét árlistáért kuncsorognék, csupán szívesen fogadnék ajánlásokat, tippeket, akár privátban is.Remélem lesz valakinek türelme segíteni.
Előre is köszönöm a válaszokat!Asrock Z87 Extreme6, i7 4770K+CM Hyper 103, 2*8 GB Corsair Vengeance,FSP Hexa+ 500W, MSI RX 480 GAMING 8GB, SSD HyperX 120GB FURY, WD Blue 1TB EZEX, Cooler Master N300
-
Térközjelző
csendes tag
válasz balineth #5908 üzenetére
Az adatok részben stimmelnek.
Élni akarok flottánál:
Az én utolsó hírlevelem szerint:
opció 1:6350 havidíj 100% lebeszélhető, 6,35Ft/perc utána 10,16Ft/perc
SMS 15Ft, Internet a havidíjban 2 GBopció 2: 2857 havidíj 100% lebeszélhető, 11,17/perc nem változik
SMS 15Ft, Internet a havidíjban 500 MBOpció 3: 1270 havidíj 100% lebeszélhető, 12,57/perc nem változik
SMS 15Ft, Internet a havidíjban 50 MBFlotta 4: korlátlan
10795 havidíj 100% lebeszélhető,
SMS 0 Ft, Internet a havidíjban 2 GBA flották egymás között ingyen beszélnek.
Számlázás: Opció1: mp alap a havidíj lebeszéléséig. utána perc alap
opció 2,3: perc alap
Flotta 4: csak havidíj
Belépés: 9000/simSziasztok!
-
.bruszli.
senior tag
válasz Térközjelző #5929 üzenetére
Akkor ezek a friss netto árak ?
...ja és szóljatok ha kell olcsón egy kanna besugárzott hangya !
-
Sanyabá
senior tag
Mostanában raktak ki valakit az egyházas flottából? Vagy már leült ez a dolog?
A tanulás gyökere keserű,de a gyümölcse édes.
-
O.Lajos
tag
válasz Térközjelző #5929 üzenetére
az első három a vodás MOL
-
-
.bruszli.
senior tag
válasz szokeherceg #5935 üzenetére
Sejthető volt. Meg gondolom jobban odafigyelnek,ha egy adott körzetből hirtelen több tucatnyian belépnének...
-
public73
senior tag
nemrég kaptam....
Nagy Hunor Szilard <szilard@elniakarok.com>
10:13 (2 órája)
címzett: Flotta; titkos másolat: saját magam
Kedves Élni Akarok klubtagok!Elnézésüket kérjük, de a körüzenetben kiküldött 2 Flotta ajánlat érvényét vesztette. A klub felszólítást kapott, a felszólításnak eleget téve, senkit nem áll módunkban beléptetni, a körüzenetben elküldött két Flottába. Amennyiben ön más formában jutott hozzá az ajánlatokhoz, attól mi teljes mértékben elhatárolódunk.
Megértésüket köszönjük! -
w.miki
veterán
nos, egyelőre nálam nem volt ellenőrzés, simán bevettek...
de azért csináltatok rendes igazolványt is, jobb a békesség...azt nem tudja valaki, ha valakinek még van hűsége a régi szerződésén, ő is át tud lépni flottába?
hallottam olyat, hogy lehet váltani így is szolgáltatón belül, de érdekelne mások tapasztalata isOlcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
.bruszli.
senior tag
Ha nem csak az előfizetésre,hanem az általad használt díjcsomagra is aláírtál (tarifa)hűséget ( pl hogy olcsóbban juthass készülékhez ) akkor azon nem módosíthatsz a szerződésben levő időpontig; vagyis módosíthatsz,csak kötbér fizetése után.
-
forzatorino
csendes tag
http://prohardver.hu/dl/upc/2013-01/13/412698_c2nyblym3ttx1kwa_w.jpg erről mi a véleményetek? ismeri esetleg valaki? 1év hűség van...
-
Zeki
nagyúr
válasz forzatorino #5944 üzenetére
Én azt nem értem, mi jó azokban a flottákban, ahol a havidíj nem dumálható le teljesen?
Vagyis csak félig SE?
Mert netto 2900-ból lebeszélhető 120x netto 9.9Ft azaz 1188Ft.
Vagy az 50mb net ilyen drága?[ Szerkesztve ]
-
Sanyabá
senior tag
válasz szokeherceg #5935 üzenetére
Akkor ezek szerint ha még valakit ez idáig nem vágtak ki, az marad.
A tanulás gyökere keserű,de a gyümölcse édes.
-
makaay2
tag
Sziasztok!
Valaki tud írni valamit erről a MOL flottáról. Vissza olvasgattam, de nem találtam olyan hozzászólást, akinek esetleg már sikerült belépnie. Az érdekelne, hogy online rendelés esetén ha megadom a flotta kódot, akkor elfogadja e. És úgy általában mik ezzel a MOL flottával kapcsolatban a vélemények!
THX!!!!
-
makaay2
tag
Illetve még az lenne a kérdésem, hogy a fideszes DPI Telenoros flottába, hogyan lehet belépni? Mindenképpen be kell mennem egy fidesz irodába, vagy elég a Telenorba bemenni? Egy másik fórumon azt írták, hogy elég bemenni a Telenorba és ott elintézik.
THX!!!
Új hozzászólás Aktív témák
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest