- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:
KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2024.06.05.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.
A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz Stylewars_kp #4150 üzenetére
Köszi, a fogalmával képben vagyok (3 havi időben befizetett számla után kezdik jóváírni), tőlem is kértek már korábban, de nem tudom mi alapján mert a fizetésemet soha nem kérdezték
[ Szerkesztve ]
-
Drakulati
csendes tag
Most csatlakoztam egy flottába. Piros szolgáltatóhoz.
Több csomag volt, a legkisebb havidíjas is nettó 10 Ft alatt van mp alapon. Amit én választottam ott 6,5k a havi díj (lebeszélhető) és 2 gb internet is benne van, a percdíjam kevesebb, mint 7 Ft mp. alapon. Szerintem nagyon állat. Az ismerősöm tavaly ősz óta benne van és nagyon korrektül megy minden.
Egyszeri díj volt a klubhoz tartozás.
Ja, hűség az van 2 év, talán ennyi negatívum.[ Szerkesztve ]
-
mb702
tag
sziasztok!
Ebben benne van valaki?
Tapasztalatok, stb?
A perc- és havi díjakat regisztráció után megnéztem, szinte ugyanaz, mint
az elniakarok.com-nál.
Most ez két különböző "cég", vagy csak ugyanaz két néven?[ Szerkesztve ]
-
Dodo555
csendes tag
-
Alzs
csendes tag
válasz Intel q8200 #124 üzenetére
ment a privi, hátha tudsz segíteni
-
mb702
tag
szia,
bocsánat hogy beleszólok
Szerintem Te ezt keresed:Egyébként nem én hirdetem, csak "találtam".
[ Szerkesztve ]
-
BrTH
tag
Amit eddig ki tudtam deríteni a flottás előfizetések körül:
Telenor
kb nettó 1000 forinttal emel és emellett korlátozza a lebeszélhető perceket 50-50%-n hálon belő és kívül. ezen felül a 0ft-os perceket is maximalizálni fogják valahol 500-600-700 perc/hó körül.A Voda:
„Havi előfizetési díj és Kiegészítő havi előfizetési díj – havonta, előre fizetendő.
A Szolgáltató által nyújtott mobil rádiótelefon-szolgáltatás igénybevételének, a Szolgáltató
rendszeréhez való csatlakozásnak egyik előfeltétele az utólag fizető – havi előfizetési díjas
– Előfizetők számára a havonta előre fizetendő havi előfizetési díj és a Kiegészítő havi
előfizetési díj megfizetése (kivéve, ha más – a Szolgáltató és az Előfizető között létrejött –
megállapodás ettől eltérően rendelkezik). A havi előfizetési díj és a Kiegészítő havi
előfizetési díj előre esedékes.
(…)
Kiegészítő havi előfizetési díj
• Minden, bármely típusú SIM kártyára fizetendő havidíj tétel, mely nem lebeszélhető
és nem leforgalmazható.
• Ezen tétel Ügyféltípusonként:
o Közép- és Nagyvállalati ügyfél esetén nettó 2500 Ft/hó/SIM kártya
o Kisvállalati ügyfél esetén bruttó 3175 Ft/hó/SIM kártya
o Flotta tarifacsomaggal rendelkező üzleti ügyfél esetén bruttó 889 Ft/hó/SIM kártya.”A T-mobilról nem sokat tudok, ha valakinek lenne infója megköszönném.
By BrTH
-
Orgi
addikt
Esetleg a KSZDESZ flotta (Vodás ha jól tudom) aktuális tarifáit be tudná linkelni valaki?
-
kano
nagyúr
Ez elég kemény. Azért szerintem ez nem áll arányban az eredeti 2Ft/perc törvényi szabályozással.
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
apatyas
Korrektor
Asszem a következő hónaptól inkább kidobom a telefont az ablakon, és megedzem a hangszálaimat / megtanulok füstjeleket eregetni / gondolatátvitel, stb stb.
T-éktől is jött tegnap az SMS, augusztus elsejétől változtatnak. Hogy mit, azt már meg se mertem nézni.pezo77 #5 2017.12.14. 13:29 Hmm. És ez az e-hajó akkor hol is tud kikötni? Az e-bay -ben? ;)
-
onetwo
tag
Mobilflottát, de milyet?
Merül fel a kérdés, ha egy vodás előfizetésből szeretnék átballagni egy szintén piros szolgáltatós üzleti flottába. Milyen is kellhetne? Belépési díj nélküli? Igen, mivel maga a díjcsomagváltással ~5 ezret el kér a szolgáltató. A családból 3 emberről volna szó, kiknek a telefonálási szokásaik más és más ezért a havidíj olyan (bruttó) 3-3,5 eFt körül mozoghat, és ezért a havi kötelezőért akár 150 percet is kaphatok...
A kalandlövészet lenne a legjobb? Igen, talán az hasítana igazán az emberi igények talaján (olcsóbb is, a percdíj sem rossz), ámde egy apró fekete folt: lakossági vodásként nem lehet élni eme gyöngyszemnek látszó lehetőséggel.
Vagy talán a Forensis? Jó, hát jó... csak a 4432 Ft-os havidíj (amiért 205 percet kapsz) már egy kicsit soknak mondható úgy, hogy jószeribe' le sem beszéled.
Melyik is még, melyik is... Egzinet! Hát lehet... lehet, mivel nettó 2000 Ft-os havijában egy kb (bruttó) 20 Ft percdíj van... 150 perc olyan 3 eFt! Talán lehet a piros szolgáltatótól is menni aktív, ámde nem tarifahűséges csomaggal... dobok neki e-mailt. (szerk.: igazolás kiadása szünetel, hurrá!!)
Illetve van a megoldásportál, de ott is magas a havidíj viszont a percdíj igen igen jó...Ha valakinek még egyéb ötlete támad, várom bizalommal.
Üdv:
T.[ Szerkesztve ]
<-ajánlom magamat->
-
LEGIOX
tag
a kalandlövész flottánál bruttó 490 Ft-al emelik a havi előfizut ( nem lebeszélhető ), de marad a korlátlan flottán belüli ingyenes hívás, és a percdíj. DPI-től (telenor) még nem kaptam semmit, de állítólag kb 250 Ft-tal emelik az előfizut, az első perc hívás percalapú lesz, és 1000 perc/hó-ra korlátozzák a flottán belüli ingyenes hívásokat.
[ Szerkesztve ]
-
club1
veterán
A Telenor a mi flottánkban is nettó 1000 Ft-al emel sim-enként, ami ugye csak azért gáz, mert az átlagos beszélgetés a flottánkban havi 5-6 óra között van, aminek az adóvonzata nettó 720 Ft maximum. Azaz ezek az adón is nyerészkedni akarnak. És az egészet megtoldották azzal, hogy a havidíjban (ingyen) elküldhető sms-eink számát megfelezték, ráadásul csak Telenoron belül maradnak azok is ingyenesek. És ha ez sem elég: Az egymás közti ingyenes beszélgetés idejét havi 500 percben maximalizálják, ez után a hálón belüli percdíjat számlázzák. És még a lebeszélhető havidíjat is megfelezték, az egyik fele csak hálón belül telefonálható le. És ezek után van arcuk azt mondani, hogy nem bonthatunk szerződést kötbér fizetése nélkül. Majd meglátjuk...
[ Szerkesztve ]
-
g0dl
addikt
válasz Dracula72 #4180 üzenetére
Én azt nem értem, hogy ilyen válságos időszakban csak nyomják felfelé az előfizetési díjakat, mikor a vásárlók nem jelentéktelen része inkább spórolna. Nekik nem kínálnak semmit. Ezzel a feltöltőkártyás irányba nyomják az ilyen ügyfeleket. Persze a nagy pénz a nagy forgalmat bonyolítókban van gondolom, de ezzel nagy tömegeket lehet majd elveszteni.
Remélem ez a pofátlan, az adónál jóval magasabb áremelés visszaüt. -
kano
nagyúr
Nekünk most jár le a keretmegállapodásunk és újra akarnak tárgyalni. Kíváncsi leszek mit fognak adni (Telenor).
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
onetwo
tag
Ejj, sosem fogok találni egy vodás flottát...
<-ajánlom magamat->
-
Dracula72
senior tag
válasz szabi__memo #4184 üzenetére
Az nem lenne okos húzás
( ͡° ͜ʖ ͡°) Debrecen Telefon Adás-Vétel: https://www.facebook.com/groups/1953581434945040/
-
BAMBOLA1
csendes tag
Nekem 12 Ft a netto percdij és nem kell klubhoz csatlakozni, beugrót fizetni. Ha valakit érdekel irjon e-mailt.
Új hozzászólás Aktív témák
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- PlayStation 4 Pro CUH-7116B - 2db kontroller - 5db játék
- Új, bontatlan Macbook Air Retina M2 13" 2022 Gray, 8GB RAM/256GB SSD/magyar bill./apple garacia
- SONY WH-1000XM3 vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató - HIBÁTLAN ÁLLAPOT
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest