- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:
KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2024.06.05.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.
A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
A dpi -n kívül van más telenoros flotta, amihez lehet is csatlakozni és nincs semmi rejtett költség (tagdíj, havidíj, csatlakozási díj, ilyesmi)?
-
mazsiba
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék érdeklődni hogy tud e nekem ajánlani Telenoros flottát?
Válaszokat elöre is köszönöm.
Üdv:mazsiba -
nggabi
félisten
válasz mazsiba #4403 üzenetére
nyílt és nemlehúzós leginkább a dpi (f i d e sz) van.
voltam tegnap havernál és kifaggattam. T-s flottából leginkább az egyházi a jó 1500 havidíj és 8ft körüli a percdíj. de van egy olcsóbb is, van egy nagy ingatlanközvetítő cég bpen, szinte mindenhol van irodájuk. ott nettó 1900 a havidíj és 6ft nettó a percdíj. de nem egyszerű bejutni, központilag küldik a belépőpapírt. a bejutásban én se tudok segíteni, ne is írjatok emiatt...
"szenyor dzsíííí"
-
beers
addikt
Van annak valami módja, hogy a zsebnet 100 és a jutalom 100 mega ne menjen párhuzamosan? Vagy mindig mondjam le feltöltés előtt aztán kapcsoljam vissza?
M&N
-
toldufo1979
csendes tag
egyszerű mobilflottát keresek ami korrekt olcsó és jó
-
toldufo1979
csendes tag
Sziasztok Priviben kérnék segitséget jó mobilflotta érdekelne
-
toldufo1979
csendes tag
Hahó senki sem tud segiteni???
-
club1
veterán
válasz toldufo1979 #4414 üzenetére
10 perc alatt gondoltad a segítséget? Olvass vissza...
-
LEGIOX
tag
válasz toldufo1979 #4412 üzenetére
DPI (Telenoros), vagy kalandlövészes (Vodafone). Én erről a kettőről tudok ami ingyenes, és viszonylag jó a percdíja. Nagyon jó percdíja van a katolikus flottának, de néhány kóklernek köszönhetően akik pénzért árulták az igazolást, nagyon megszigorították a belépést. ( itt a fórumon is volt valami Robi nevű f@szi, aki ezeket árulta, utána meg könyörgött hogy mindenki lépjen ki ) Azóta püspöki jóváhagyás kell minden igazoláshoz.
[ Szerkesztve ]
-
-
kano
nagyúr
válasz llaszlo #4422 üzenetére
De ez a 9k visszajár a flottából való távozáskor. Ez biztos, hogy T-s flotta?
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
kano
nagyúr
válasz llaszlo #4424 üzenetére
És melyik az? Engem a Mobilflotta 2 Céges érdekelne.
[ Szerkesztve ]
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
llaszlo
veterán
A legegyszerűbb ha regisztrálsz és ott minden le van írva. Talán a 2-es a T-s. Közben megtudtam, hogy 6k az adminisztrációs költség. Viszont magánszemélyként úgy, hogy a neveden maradjon az előfizetés csakis a Magánszemély lehetőséget tudod megkötni. Ha jól értettem ahogy a srác magyarázta. Hívd fel telefonon ott van a száma.
-
Zeki
nagyúr
Szervusztok!
Itt mindenki flottázgat, mert erről szól a topik.
De van egy másik tippem.
Ha T-mobilos vagy és arany vagy platina kártyás, akkor kedvezményesen vehetsz mobilnetet.
Otthon kell egy wifis net (hogy ne mindig a 3G mobilnetet fogyaszd), és ha okostelód van, irány a voipyo.com, szoftver letölt, egyenleg feltölt, és utána magyar mobilt 8.3Ft-ért, magyar vezetékest 1.7Ft-ért hívhatsz, usa-kanada mobil meg vezetékes meg ingyen. Ezek bruttó percdíjak, elszámolás is percdíjas. Kapcsolási díj nincs.Én most ezt használom a legolcsóbb T-s Eco csomaggal, és kedvezményes mobilnettel.
Várok mikor a 4. mobilszolgáltató, vagy egy olyan flotta, amibe érdemesnek találom a belépést.
-
szomoru
csendes tag
válasz llaszlo #4405 üzenetére
Én egy kék logós egyháziba vagyok nagyon jó paraméterekkel volt míg nem jött
a matelcsi lenyulás bár ha szétnézünk a különböző emelések között akkor nem
is olyan rossz fentebb már említettem a paramétereket ezt egészítették ki egy
762 ft, nem lebeszélhető összeggel és minden más maradt változatlanul.
A csatlakozás lehetősége egy kissé bonyolódott a rosszhiszeműek kiszűrése miatt
de nem lehetetlen van mód rá! -
kano
nagyúr
válasz llaszlo #4427 üzenetére
Még 6k a 9k-n felül? Az szép. 3db kártyára 3x6k + 3x9k = 45k lenne csak, hogy belépjek.
Vicc, akkor inkább hagyjuk is....„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
hurenzon
senior tag
Hali!
Vodafone-s flottához csatlakoznék.
Ajánlatokat:
hurenzon@gmail.com-ra várok
Havi kb 10.000 Ft-ot telefonálok, a lényeg az olcsó percdíj.
Köszi
-
hurenzon
senior tag
-
Dracula72
senior tag
Van valaki a Wireless Metropolitan Area Network flottájában?
Ha igen akkor van valami pozitív vagy negatív tapasztalat?( ͡° ͜ʖ ͡°) Debrecen Telefon Adás-Vétel: https://www.facebook.com/groups/1953581434945040/
-
postas
tag
Dpi flottában van net? Én abban vagyok, de külön fizetek netet, mert nekem azt mondták anno, hogy nincs...
Viszont egy szintén dpi-s ismerősöm állítja, hogy neki van 100 mega nete (tényleg netezik mobilon) és mindig 2700et fizet...
Mi a hivatalos info? At en kapcsolattartóm nem tudta..
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- Politika
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- Felgyorsítaná a futárokat egy okosszemüveggel az Amazon
- Apple asztali gépek
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- BestBuy topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen egeret válasszak?
- Bíró: Zuckerberg nem felelős azért, amit a közösségi média a gyerekekkel tesz
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
- PlayStation 4 Pro CUH-7116B - 2db kontroller - 5db játék
- Új, bontatlan Macbook Air Retina M2 13" 2022 Gray, 8GB RAM/256GB SSD/magyar bill./apple garacia
- SONY WH-1000XM3 vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató - HIBÁTLAN ÁLLAPOT
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs