Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • vegyszer

    addikt

    Tegnap sikerült végig érdeklődni a DPI->IQpro váltás folyamatát.
    Azt mondta Huszár úr, hogy mivel mindkettő Telenor, gyakorlatilag egy név átírás és egy csomag módosítás a dolog. Ezt ő 5 napnak mondta. Eddig tiszta sor. A vodától áthozni annyival bonyolultabb, hogy ott először a magánszemély nevére kerül a Telenor táborban a szám, és onnan az IQpro flottához. Az is nagyjából hasonló idő.

    Ellenben ezt senki nem mondta úgy, hogy én is meghalljam, hogy ilyen esetben akár egyetlen napra is teljes havidíjat számlál a Telenor, ha saját magától saját magához viszem a számot. Nekem ez a NAGYONNEMSZIMPATIKUS hozzáállas kicsit elvette a kedvem. Ez másnál jelent meg, mint probléma? Más előfizetés is így gondolkozik (akár Telekom, akár Vodás oldalon)?

    Mivel nekem is, és a Zasszonynak is most volt hófordulónk, így inkább kivárunk még pár hetet.

    Valamint szóba került, hogy flottához vitt számot hogyan lehet kivinni. Nem bonyolult, de egy bácsi a dobozban azt az információt is mondta, hogy ez csak akkor ingyenes, ha az átírás cég cég között zajlik (vagy magánszemély->cég irányban). Cég->magánszemély irányba már jelenleg kb 4800ft. És ehhez kell egy lemondó nyilatkozatot kérni a cégtől (flotta kezelőtől). Ezt az IQpro-nál állítólag kiadják, de ez újabb érv az ellen, hogy akarom e átadni a számom...

    Mérlegelni kell.

    [ Szerkesztve ]

    "Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell

Új hozzászólás Aktív témák