- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- A legolcsóbb és a legdrágább új iPhone fogy a legjobban
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
haly
őstag
válasz
Palesztin994 #1876 üzenetére
Minden esetre abba biztosak lehettek, hogy paypalen keresztül már nem tudtok ellene fellépni. Azt az 56 rongyot, amint megkapta, le is tudta venni és biztos, hogy le is vette a számláról.
-
haly
őstag
válasz
Palesztin994 #1876 üzenetére
Szerintem adminok nem tudnak, illetve teljesen jogosan nem is akarnak segíteni. No persze nem azért, mert gonoszak lennének vagy valami, de szerintem nincs erre fölös kapacitása egynek sem. Amit tudtak (rendszerüzenetek előreutalás veszélyeiről) azt megtették szerintem.
Minden esetre a Ti esetetek nagyon cinkes. Szinte sehol nem tudtok elindulni. Mi is, ha paypal nem utalja vissza a pénzt, szerintem eléggé meg leszünk lőve.A legjobb módja egyébként nektek a bankszámla alapján elindulni.
Valakinek itt közülünk (nem emlékszem, hogy flashcash, vagy Llam kolléga volt az, esetleg cr89) megvan a bankszámlaszáma. Tudtommal bankszámlát csak hivatalos okmányokkal lehet nyitni, tehát ott nem adhatott meg hamis adatokat. Így a bank, ha kiadja az adatait, akkor már elég könnyen lenyomozható.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad P14s Ryzen 5 PRO5650u 32GB RAM 512GB SSD 4GB dedikált VGA Érintőkijelző
- Apple iPhone 15 Pro, 128Gb, független, fekete, 1 év garancia
- AMD Ryzen 5 5600X 6-Core 3.7GHz AM4
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i3-6GEN I 4GB I 128SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i3-7GEN I 4GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3688, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő