- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Angol mobilszám itthon?
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Palesztin994 #1876 üzenetére
Minden esetre abba biztosak lehettek, hogy paypalen keresztül már nem tudtok ellene fellépni. Azt az 56 rongyot, amint megkapta, le is tudta venni és biztos, hogy le is vette a számláról.
-
válasz
Palesztin994 #1876 üzenetére
Szerintem adminok nem tudnak, illetve teljesen jogosan nem is akarnak segíteni. No persze nem azért, mert gonoszak lennének vagy valami, de szerintem nincs erre fölös kapacitása egynek sem. Amit tudtak (rendszerüzenetek előreutalás veszélyeiről) azt megtették szerintem.
Minden esetre a Ti esetetek nagyon cinkes. Szinte sehol nem tudtok elindulni. Mi is, ha paypal nem utalja vissza a pénzt, szerintem eléggé meg leszünk lőve.A legjobb módja egyébként nektek a bankszámla alapján elindulni.
Valakinek itt közülünk (nem emlékszem, hogy flashcash, vagy Llam kolléga volt az, esetleg cr89) megvan a bankszámlaszáma. Tudtommal bankszámlát csak hivatalos okmányokkal lehet nyitni, tehát ott nem adhatott meg hamis adatokat. Így a bank, ha kiadja az adatait, akkor már elég könnyen lenyomozható.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Akciókamerák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Amazon Fire TV stick/box
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F (10 mag/16 szál) +RX 7800 XT 16GB GDDR6 +Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA
- Crosshair VII Hero + 5800X3D + Le Grand Macho RT + Crucial Ballistix 2x16GB 3600 CL16 DDR4
- Ps5 slim
- Logitech G920 PC/Xbox One kormány+pedál+váltó
- ASUS ROG CROSSHAIR VII HERO WIFI alaplap (dobozos, minden tartozékával)
- 98 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i7-13705H, RTX 4060
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest