Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • zombei

    aktív tag

    válasz macilaci78 #88479 üzenetére

    Megszokod majd, kell hozzá egy kis rutin, de nem nagy dolog.

    Nyilván mindenki máshogy csinálja, de tapasztaltaknál sosem láttam olyat, aki hátsóval tartaná akár sebességben és úgy lőne ki lámpáktól, vagy lábat váltva sebességbe rakná, majd vissza a hátsó fékre tenné a lábát. Közlekedés közben figyelj meg másokat is, induláskor elég feltűnő mikor belökik sebességbe főleg a sport motorokat, mert vagy van egy csattanás, vagy rándul egyet a vas.

    A stop tábla azért más helyzet, mert ott általában oda gurulsz megállsz vagy vonalon, vagy ahol már épp kilátni, (most egy rendes forgalmi helyzetet elképzelve, nem vizsgát, vagy oktatást) és igazából üres nélkül már egyesből mész is tovább, ha vonalon állsz oda ahonnan kilátni, ha pedig már ahol látsz és nem jön épp semmi akkor mielőbb elhagyni a kereszteződést, ilyen helyzetben ha kényelmesebb belefér a hátsó fékes megoldás szerintem is.

    Én autónál is elég ritkán használok kéziféket. (csak nagyon meredek helyeken) Kuplung addig ki, hogy fék nélkül is tartsa magát, aztán mehet a gáz, és kuplung fel. Igazából motornál is hasonló a szisztéma, csak ott ez az egész sokkal gyorsabban végbemegy.

Új hozzászólás Aktív témák