Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • macilaci78

    nagyúr

    Hát, megszívatott a BW's. A deklin lévő legelső csavarhoz sehogy sem lehet hozzáférni a lábtartótól. A lábtartót tartó csavarok pedig az alsó műanyag idom alatt vannak, amihez a lábtartó idomját kell levenni, amihez az akkut tartó idomot kell levenni, amihez levettem a térdnél lévőt, ami persze a vázhoz a lámpát tartó idom alatt van csavarozva... És a hab a tortán, hogy a lábtartót tartó egyik csavar imbusz fejét el is nyalta, szóval Dremel koronggal csiszoltam le a fejet...
    Ez ugye azért lényeg, mert tavaly kértem a szervizt Eleven Motors, hogy vegye ki a fojtást belőle. Az a jelzés jött vissza, hogy nincs benne fojtás, mi több, a gyári alkatrészek (20 éves, 5,5 k km) hibátlanok.

    Viszont a kompresszor egy pici port sem hozott ki a dekniből, a gyári görgők hengeresek, a pályájuk jól kivehető a variátorban, a variátor kopásán látszik, hogy nem fut ki, a szíj nem foszlott, de merevebb az újnál.
    Az új variátort összeraktam, a gyári ellendarabot féktisztítóval beáztattam, letöröltem, amennyire lejött. A kuplungot nem szedtem szét, így a kuplungrugó maradt a gyári.

    A karburátorral nem foglalkoztam, nem volt hozzá türelmem, viszont az alapjárat magas. Kb 6-8 km-t mentem vele most hazafelé, reggeli indításnál nézek egy gyertyaképet, nem felejtem el.

    Tapasztalat: a gyári variátor helyett a Stage 6 Sport Pro előrelépés: egyenletes gyorsul nyélgázzal 60 km/h-ig, nem torpan meg sehol (, a gyári kb 30 km/h-nál picit megtorpant), 55 km/h helyett 65 km/h fölött van a vége (az én hab testemmel), 60 km/h utazósebesség megvan kb 85%-os gázzal.

    Volt itt szó a minap, hogy az anya lejött a kuplungtengelyről. Lidl-s légkulcs leggyengébb állásában lettek meghúzva a dekliben az anyák, ez elég, vagy tépjem meg erősebben? 3 fokozatból a legerősebb 400 Nm.

    Képek: [kép] [kép] [kép] [kép] [kép] [kép] [kép] [kép] [kép] [kép]

    Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Eladó garzonlakás! Budapest III. ker. Tímár utca, 29 m2, galériás. https://ingatlan.com/34130552

Új hozzászólás Aktív témák