Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mumtaz

    senior tag

    Na hát nem örülök. Lementem és beindítottam a gépet. 1 órát szenvedtem vele (gyertya ki, megpucol, gyertya vissza vagy 10X), mire sikerült nagy nehezen beindítani. Hihetetlen, mennyire sz@r. Járattam alapjáraton és kis gázzal újabb egy órát. Gondoltam, megyek vele egy kört. No hát nem. Csuma gázon felpörög kb 1/2-2/3 fordulatig és semmi több. Ott durrog, kihagy, belelő a kipufogóba, stb. Még addig sem pörög fel, hogy a kuplung kapcsoljon. Önindítóra nem indul melegen sem, csak 1-2 rúgásra.

    Azt hiszem, gondolkodhatok egy hengercserén is, ami amúgy is érlelődött már tavaly is. Na most itt adódik a kérdés, mi a fenét csináljak.

    Van egy Airsal Sport 70ccm alu hengerem dugóval. Egyik oldal szerint elég neki a 17,5-es Motoforce Racing karbim, másik oldal szerint nem. De ez a henger kéznél van.
    A másik, hogy megveszem EZT, vagy ennek az 50ccm-es változatát. Biztos jobb a 70-es, ha nem is egy Polini, vagy hasonló kategória. Sajnos többet nem tudok kispórolni a pénztárcámból. Már ezt is csak nagyon nehézkesen.

    [ Szerkesztve ]

    -=- ASUS TUF B450-PRO GAMING - AMD Ryzen 7 1700X - G.Skill Aegis 2x8 GB DDR4@3200MHz - Sapphire RX 5700XT Nitro+ 8GB - ASUS ROG Strix Flare HU - REVOLTEC FightMouse ELITE - RIOTORO ENIGMA G2 850W Gold - Cooler Master MasterCase MC500Mt -=-

Új hozzászólás Aktív témák