-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
qwertly
addikt
válasz Core2duo6600 #5348 üzenetére
Szia köszi szépen megkaptam ,sajnos kipróbálni már nem tudom mert nem indul ell az asztali gép .Mostanában szokott olyat csinálni,hogy nem tölt be annyira sem,hogy csökkentett módban elindítsam.Csak megy a gép és látom,hogy a proci és a winyó dolgozzik de nem tudok semmit csinálni időnként segíttet ha újra indítottam mert már csinált olyat,hogy befagyott a képernyő xp logójával de most még az sem jelenik meg.Képernyőn még a bios betöltését sem mutatja de most nem foglalkozok vele mert megyek balatonra majd 2 hét múlva.
-
rumos14
nagyúr
válasz Core2duo6600 #5352 üzenetére
köszi. reméltem, hogy vmi egyszerűnn progi is fogja tudni. Audition nem indul, mscorelib.dll file-t hiányol, kipróbálom a soundforge-ot is.
-
Tibord
senior tag
helló
tudnátok nekem ajánlani egy olyan programot amivel hangokat lehet utánozni?
Konkrétan arra gondolok hogy van egy alap hang (mondjuk egy film egyik szereplője), és van az én hangom. Az én hangomból csinál a progi olyan hangot mint a film szereplő hangja.előre is köszi
Emlékszem a tavalyi nyárra. Egy szerda délután volt.
-
localhost
Közösségépítő
Én tudok egy ilyent, de sajnos az úgy megváltoztatja a hangodat, hogy végleg úgy marad!
És még azt is tudja, hogy Te magyarul beszélsz - a hangod pedig akár a szereplő eredeti nyelvén: angolul, franciául vagy bármely más nyelven!
És a paródisták már ügyködnek a betiltatásán, mondván elveszi a munkájukat, hiszen bárki tud vele Orbán Viktor vagy bárki más hangján élethűen megszólalni és ugyanolyan hülyeségeket meggyőzően beszélni.[ Szerkesztve ]
¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
-
BigBadPlaYeR
senior tag
válasz Core2duo6600 #5358 üzenetére
Te meg használd a "varázsszót", ha már így utasítgatjuk egymást...
"Furcsa, hogy az ember milyen keveset ér el, ha nem is próbálkozik."
-
Core2duo6600
veterán
válasz BigBadPlaYeR #5359 üzenetére
Ha megtennéd, hogy elárulod a nevét, így jó lesz ?
Gigabyte Z390 Aorus master , Core i9 9900K, Asus RTX2070, 64 GB DDR4, Dell Latitude 6430
-
Májsztró
addikt
melyik kodekcsomagot ajánljátok manapság ? amivel minden normálisan megy ?
-
-
domi007
őstag
A legjobb az ffdshow, ezt bízvást állítom. Ez mindent lejátszik, és szerkeszthetsz is vele filmeket (tehát encoder és decoder egyben). Ha egyáltalán nem kell encoder, tehát abszolúte, és csak lejátszásban gondolkodsz, akkor a VLC megold mindent.
DOMy
"̶d̶e̶ ̶a̶ ̶t̶u̶d̶o̶m̶á̶n̶y̶ ̶m̶a̶i̶ ̶á̶l̶l̶á̶s̶a̶ ̶s̶z̶e̶r̶i̶n̶t̶ ̶a̶z̶ ̶i̶p̶a̶r̶i̶ ̶m̶é̶r̶e̶t̶e̶k̶b̶e̶n̶ ̶i̶s̶ ̶h̶a̶s̶z̶n̶á̶l̶h̶a̶t̶ó̶ ̶S̶H̶A̶1̶ ̶c̶o̶l̶l̶i̶s̶i̶o̶n̶t̶ ̶g̶e̶n̶e̶r̶á̶l̶ó̶ ̶e̶s̶z̶k̶ö̶z̶..." - 2017. február 23. óta már létezik
-
lecterdoctor
tag
Hello!
Arra nincs valamilyen progi, hogy Rapidshare-en ne kelljen várni 1 órát 2 letöltés között? Vagy valahogy nem lehet ezt kijátszani, természetesen előfizetés nélkül?
-
canniball
nagyúr
válasz lecterdoctor #5368 üzenetére
https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
Kom-ancs
tag
Helló!
Olyan progi kellene ami avi filmekre "ráégeti"(jobb szót nem találtam) a feliratot.
Tud valakia ilyet?...van egy lassú de ugrik a cd.
-
Kom-ancs
tag
Már töltöm is,köszönet a segítségért!
...van egy lassú de ugrik a cd.
-
GrandeP
addikt
Üdv!
Tudnátok nekem mondani olyan progit amivel a jelszóval védett .wmv filmet le tudom játszani? Létezik egyáltalán ilyen progi?
NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!
-
nike_
addikt
Sziasztok!
Tudtok nekem mondani olyan progit, amivel az alaplapom (P35-DS3) NB hőmérsékletét meg tudom nézni?
Előre is köszönöm
-
Panthera
őstag
Van egy mdb telefonszám adatbázisom, ezt szeretném átteni Nokia 5310re. (A pc suite-ban egyenként lehet felvinni)
Ha konvertálom valamilyen más importálható formátumba (pl. csv-be; ezzel nincs is gondom) akkor beimportálhatnám az outlook expressbe. (Eredetileg az Outlookkal akartam, mivel azt hallottam hogy lehet vele szinkronizálni, de nem találtam ilyen funkciót benne.)
De hiába lenne meg expressben, ha onnan tudomásom szerint csak leveleket vagy fiókot lehet továbbvinni az outlookba. Ötlet? -
Lenry
félisten
tud valaki egy jó gitárhangoló programot?
(öcsém szerzett egy gitárt, be akarja hangolni, és állítása szerint létezik ilyen program)
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
Hali!
Miként/mivel tudom azt megcsinálni, hogy ha nem rendszergazdaként vagy rg.-i jogokkal rendelkező felhasználóként lépek be, a rendszer 1 óra elteltével kiléptessen (és erről a kilépés előtt pl. 3 perccel értesítsen is)
Anno régen egy könyvtárban találkoztam hasonlóval, most meg egy munkatársam megkérdezte és nincs időm feltúrni az XPt/NETet a megoldásért..
[ Módosította: ngabor2 ]
-
kissgy04
tag
Sziasztok
Nem tud vki olyan remote control programot, ami nem a teljes desktopot teszi át, hanem képes külön-külön az ablakokat is?
Vnc változatokkal próbálkoztam, de talán csak a tightvnc volt képes arra, hogy ki lehessen jelölni, hogy egy ablakot jelenítsen meg (ne a teljes desktopot), van vmi hasonló több ablakos megoldással?
Előre is köszönöm
A -
sp3333boy
csendes tag
Helló!
Az lenne az én kérdésem hogy tudtok-e valamilyen programot amivel az öcsém gépén korlátozhatom a maximum fel és letöltési sebességet?
Tudom h ezt a routermemnek az adminpage-vel lehetne de sajnos a jelszavamat elfelejtetem emg a felhasználó nevemet is és az a ******** router telepítéskor nemkért email cimet hogy ha esetelg elfelejti az emebr akorr ott kap egy újatfelhasználónevet/jelszót vagy valami ilyesmi..nah mind előre is köszönöm.u.i:NETGEAR routerem van ah valaki járt már igy vagy tud valam iarról hogy hoglyehet orvosolni az elfejetett jeslzo problémát az jeelzzen ...fontosllen ..
köszönöm -
kissgy04
tag
válasz Core2duo6600 #5384 üzenetére
ilyen név alatt a google alapján több progi is van. Radminre gondoltál?
Köszönöm
A -
Core2duo6600
veterán
-
dany27
őstag
hi
minőségi DVD Ripet szeretnék készíteni ehhez tudom hogy az mencoder a legtökéletesebb de sehol sem találom a progit windózhoz mindíg csak a GUI-t találok magát a progit nem :S
Valaki ha tud dobjon egy linket! előre is köszi!
-
Hujikolp
őstag
Tud nekem valaki olyan programot ajánlani, amelyik lehetőleg ingyenes (otthoni felhasználás) olyan raktár program féle. Sok adatot beletudok vinni, akár képet is, és köztük lehessen keresni, és az egyes dolgokat csoportokba rendezni.
Konkrétan az elektronikai alkatrészeket szeretném nyílvántartani számítógépen, hogy mim van és hogy mennyi belőle.
-
localhost
Közösségépítő
válasz Hujikolp #5393 üzenetére
A Barátom guggolva ezt tudta ajánlani: Mást sajnos nem
¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
-
AMD_ok
őstag
Sziasztok!
Melyik progival lehet legegyszerűbben avi file-okat egybe másolni? Op. rendszer: Vista Ultimate 64 bit
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Smart Security Premium
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Star Wars Outlaws GeForce RTX 40 Bundle - lepd meg magad!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs