- Telekom mobilszolgáltatások
- Itt a HyperOS 2, gyorsan érkezik a régi modellekre
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco X6 5G - egy Redmi álruhában
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
lsc
nagyúr
válasz Motion_Blur #34399 üzenetére
Ha tényleg olyan állapotban van akkor jó lesz az, használd egészséggel.
Az élet kegyetlen .
-
sosperecek18
őstag
válasz _Voyage_ #34400 üzenetére
Ne ba....gasd már! Nem mindenkinek a márka a lényeg...ha neki tetszik a Suzuki akkor használja egészséggel, és ne foglalkozzon mások véleményével...nem mindenki annyira... hogy évekig kalkuláljon azzal. hgy ha ez a márka ennyit ér akkor az az autó max. mennyit...
Ha neki tetszik akkor vegye meg nyugodt szívvel...motorikusan biztos nem lesz gondja, mással meg ha nem töri ....á akkor azzal sem lesz gondja.Szabadságot az Ultráknak! XBOX 360 Gamertag: torinho86
-
Motion_Blur
félisten
válasz _Voyage_ #34400 üzenetére
Én nem foglak és nem is akarlak meggyőzni semmiről. Nekem olyan autóra van szükségem, ami sok-sok évig szolgál, nem kell rá költeni, keveset fogyaszt és friss a műszaki tartalma! Ennyi. Lehet venni ennyi pénzért pl. Leon-t is, 8 évesen, kikormolt kipuval, 150ekm-el (jobb esetben), én nem ezt az irányvonalat választottam
lsc, sosperecek18: thx!
[ Szerkesztve ]
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
trassher
addikt
válasz Motion_Blur #34403 üzenetére
Grat a suzihoz, mokány kis gép. Majdhogynemelég neki a benzin meg az olaj. Motorikusan semmi gond nincs vele. Az okoskodókkal meg ne foglalkozz.
Redmi Note 7
-
_Voyage_
aktív tag
válasz sosperecek18 #34402 üzenetére
Nem baszogatom jóember, hanem leírtam a véleményem.
Ez egy fórum, mindenki azt ír le, amit akar, szabad a vélemény nyílvánítás ha jól tudom.Én nem vennék, számomra nem ér ennyit.
Ő megvette, használja egészséggel.- - - - Pattogás helyett inkább ugorj ki a kertbe és csiszolj meg egy banánfát. - - - - - - - - Úgy felrúglak, hogy leolvasod a göncölszekér alvázszámát! - - - -
-
Dare2Live
félisten
Voyage, apja anyja... ha nem tetszik évente kocsit cserél, nekik elúszott 1-2misi az a leszarják kategória. Neked sanszosan egy megbízható olcsón fentartható kocsi kell. Nekik ez másodlagos így értelmezd amit mond.
És sok sikert a GLX hez az mostantól egy 10évig jó kocsi lesz.
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
_Voyage_
aktív tag
válasz Dare2Live #34406 üzenetére
Ahha, és értelmes, nem beszűkült látókörű ember így tesz, ha nem tetszik neki, amivel nap mint nap közlekedik, lecseréli.
- - - - Pattogás helyett inkább ugorj ki a kertbe és csiszolj meg egy banánfát. - - - - - - - - Úgy felrúglak, hogy leolvasod a göncölszekér alvázszámát! - - - -
-
_Voyage_
aktív tag
válasz SpeedR #34408 üzenetére
És ha útközben rájön, hogy mégsem?
Anyám úgy vette a Jetta-t, hogy nagyon tetszett külsőre, belsőre, műszakilag, mindenhogy, de minél többet használja, egyre jobban utálja.[ Szerkesztve ]
- - - - Pattogás helyett inkább ugorj ki a kertbe és csiszolj meg egy banánfát. - - - - - - - - Úgy felrúglak, hogy leolvasod a göncölszekér alvázszámát! - - - -
-
Rick4
félisten
Tessék, itt egy szar amerikai kocsit, ugye amelyik mindig elromlik...[link]
Mondjuk ha elromlott, nem tudom, hogy futott 7 év alatt 84 ezer km-t. Biztosan tekerték előre az órát...
Az okosok ezt hívják gázos roncsnak...[ Szerkesztve ]
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
csaba54
tag
1.1-et mondtam volna rá és ott hagyom a telefonszámom
mai időkben művészet kocsit eladni
most főleg a pénz beszél
nem kapkodnám el...nézz a hátad mögé még akkor is,ha hátrafelé mész,mert a bizalom nagyon sokba kerülhet
-
aesir
veterán
válasz csaba54 #34412 üzenetére
Elárulok egy titkot. Valóban jó állapotú használtautót egyáltalán nem művészet eladni, inkább kifogni az.
"1.1-et mondtam volna rá és ott hagyom a telefonszámom"
Aztán várhattad volna ítéletnapig hogy felhívjanak.
Mellesleg Motionra aztán tényleg nem mondhatja senki hogy elkapkodta volna a kocsivásárlást. Gondolom régóta olvasod a topikot hogy ennyire képben vagy, bár az újonc titulusodból és ebből a gusztustalanul fölényes beszólásból nem ez látszik.
Tessék, lehet nekem is beszólogatni...
Van saját életem...
-
_Voyage_
aktív tag
válasz sosperecek18 #34410 üzenetére
Nem áll minden kézre, ergonómiailag se jön be se az ülés, se az állíthatósága, be is törték az ablakát már, mert túl kirívó.
Beszart rajta központi kijelző, tempomat, fék meg gázpedál érzékelő, pócvágen szervízben 450-ért csinálták meg, azóta szenved a baloldali bajuszkapcsoló is, de ennek a cseréje még ráér egyelőre.
2 éves kb, lassan 20.000km lesz benne.
1.6-os benyás van benne, 102 paci, nem megy valami veszettül, de nem az a baj vele, anyám nem nagyon száguldozik vele.
Nyikorog a műszerfal, pattog a kátyúkon, egy-egy nagyobb úthibánál csúnyán megérzi az autó, stb...- - - - Pattogás helyett inkább ugorj ki a kertbe és csiszolj meg egy banánfát. - - - - - - - - Úgy felrúglak, hogy leolvasod a göncölszekér alvázszámát! - - - -
-
-
csaba54
tag
nem beszólásnak szántam,ha úgy jött le sajnálom
csak a legtőbb eladó ebből a hozzáállásból ért
én adtam egy tanácsot,ötletet
most nagyon sok az autó jó vagy rossz,mindegy és nagyon kevés a fizetőképes vevő,amit érdemes kihasználni
itt ma vagyok először,mert ahol napi szinten diskurálunk,épp költözik a szerver és hétfőig szünet
gondoltam addig benézek ide-oda és segítek ha tudok...nézz a hátad mögé még akkor is,ha hátrafelé mész,mert a bizalom nagyon sokba kerülhet
-
csaba54
tag
te jó ég!
most hogy visszább nézegettem én vagyok csak kopasz
mentségemre legyen mondva 73-óta vezetek intenzíven európában,saját kocsijaimon
úgy hogy ki tudja hányadikat nyüstölöm már,így volt egy-két adok-veszek "élményem" akkor is ha nem számítom azt a pár évet,amikor svájcból hordtunk be kocsikat eladásra
ezért voltam bátor hozzá szólni újonc létemre
inkább segítek,mint lenézek másokat...nézz a hátad mögé még akkor is,ha hátrafelé mész,mert a bizalom nagyon sokba kerülhet
-
csaba54
tag
-
sosperecek18
őstag
válasz _Voyage_ #34414 üzenetére
Ez a rossz, hogy túlságosan elektronizáltak az új autók...bár van akinek nincs vele semmi baj, de ezt is mint minden mást ki kell fogni. Az üveg betörésre, meg csak annyit hogy a családtagjaival csinálják ezt, és akkor majd megtudja...sok sok .... fiatal gyerek szaladgál Mo-n akiknek nem kellene...
Szabadságot az Ultráknak! XBOX 360 Gamertag: torinho86
-
csaba54
tag
válasz Winner_hun #34421 üzenetére
840.000 elég húzós
kamionokban normális,de itt?...nézz a hátad mögé még akkor is,ha hátrafelé mész,mert a bizalom nagyon sokba kerülhet
-
-
_Voyage_
aktív tag
Hát egészen más beülni, menni vele 1-2 kört, vagy használni 1-2 napig, mint 2 évig vezetni.
Be lehet állítani kényelmesre nekem, apumnak, de anyunak valahogy nem, túl magasan van alapból, illetve hosszú úton elég fárasztó ülni benne.
Fócvágen nem szar, én 6-os golfot imádom, szóval nem szar az...- - - - Pattogás helyett inkább ugorj ki a kertbe és csiszolj meg egy banánfát. - - - - - - - - Úgy felrúglak, hogy leolvasod a göncölszekér alvázszámát! - - - -
-
izomhod
őstag
válasz Khelben #34429 üzenetére
+egy 100ast? miért?
itt egy citroen xsara
úgy vagyok vele, hogy franciából csak pezsgő, meg szex, de ki tudja, hátha a kocsi is jó. vagy inkább ne?
-
Motion_Blur
félisten
válasz izomhod #34433 üzenetére
Minden autóban visszatekerik az órát. Talán a magánszemélyektől és egy megbízható, korrekt ismerőstől vásárolt autóban hihetsz a km-óra állásnak. Az összes kereskedő hazudik, megpróbálja rád sózni a szart, erre nagyon figyelj oda! Velem az egyik el akarta hitetni az egyik, hogy 23e km van az autóban, pedig teljesen fényesre le volt kopva a kormány + a belseje teljesen lelakva. Több ilyen eset is volt, de ez volt talán a legdurvább. Nagyon örülök, hogy nem futottam bele egy ilyen vételbe... hozzáértő meg nem tudja megmondani, hogy mennyi van az autóban. Csak abból lehet következtetni, hogy mennyire vannak a kezelőszervek megkopva.
mod: még egy észrevétel/tapasztalat: ha egy autó úgy van meghirdetve, hogy 'normál állapotban', az tuti, hogy össze van baszva
[ Szerkesztve ]
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
_Voyage_
aktív tag
válasz Motion_Blur #34439 üzenetére
Ez is egy baromság...
Nem tekernek vissza minden autót, hanem kb a 30%-át.Az is hülyeség, amit beleszerkesztettél.
Mi autónk is úgy volt feltéve, hogy normál állapotban, mert volt rajta egy-két horzsolás, emiatt nem lehet kiírni, hogy újszerű vagy kitűnő, de egyetlen egyszer se volt az törve, de még csak koccanva-horpadva se.[ Szerkesztve ]
-
_Voyage_
aktív tag
válasz Khelben #34442 üzenetére
Mutass pontos statisztikát.
Amelyik márkaszervízben volt szervizelve és megvan a könyv is, amivel leellenőrizhető, 90%-át nem tekerik vissza, a 10 év körüli, vagy feletti autóknak valószínüleg a nagyobb százaléka van vissza tekerve, kb olyan 60%, max!- - - - Pattogás helyett inkább ugorj ki a kertbe és csiszolj meg egy banánfát. - - - - - - - - Úgy felrúglak, hogy leolvasod a göncölszekér alvázszámát! - - - -
-
-
_Voyage_
aktív tag
-
izomhod
őstag
ez a vezetett szervizkönyv mit jelent?
ha ez eredeti, csak nem tudnak úgy svindlizni, ugye?(úgy látom, hogy kezdődik a xxxxx-et sose, yyyyy a király téma)
én úgy vagyok vele, hogy japán, vagy német, ha lehet, de ez is lehet hülyeség
(sose volt kocsim, de szoktam vezetni egy 20éves 2105-t (250.000 km) és egy 5éves corollát (40.000 km), és a ladát szívesebben vezetemcsak lassan érik egy saját
[ Szerkesztve ]
-
lajafix
addikt
válasz izomhod #34431 üzenetére
a hátsó ajtó jó nagy hézaga lehet sima beállítási probléma is(legalábbi ezen a spéci vilkék fényezésen nem látom, hogy elütne, persze 2plussz-os dioptriám van... ). ellenben a kuplung és a fékpedál gumiborítása nagyon kopott, a gázpedálon ezzel szemben nincs kopás, pedig azt halottam, hogy legtöbbet a gázt tapossák általában...
minimum kérdezz rá telefonon a tulajnál, hogy mióta van nála és mond meg neki ezután, hogy ránézésre törött és 150e+ van az autójában az órához képest.
Ha erre tud értelmesen válaszolni akkor talán érdemes szemügyre venni egy rétegvastagság mérővel a verdát és közben élőben mondja el a tulaj fejből, hogy az utolsó 2-3 évben milyen javítások és karbantartások estek a kocsin.attól hogy citroen, még lehet jó, csak szeresd és tudd szervizelni.
[ Szerkesztve ]
Rock'n Roll
-
_Voyage_
aktív tag
válasz Motion_Blur #34446 üzenetére
Én sem tudok pontos statisztikát, ezért lehet, hogy 25% vagy 35% akár, de kb ez a reális, ha megnézed az autókat, illetve egy picit is ismered a kereskedőket. Nekem van szerencsém ismerni pár pesti kereskedőt, tény, hogy sok autót visszatekernek, de amiben már digitális kijelzés van, azt itthon csak 3-4 cég csinálja, autónként 40-60.000ft-ért, annyit meg nem adnak ki azért, hogy 170 helyett 130-at mutasson.
Amit meg úgy tekernek vissza, hogy digitális, és nem az a 3-4 komoly cég csinálja, annak a komputerét elszarják, és össze-vissza hibaüzeneteket fog dobálni random. Nem napi 100-szor, de havonta párszor biztos, amikor meg komoly a gond, akkor pedig nem biztos, hogy jelez. De kulcsból, vagy ecu-ból kiolvasható ezekből a km.
Van itthon egyetlen cég, amelyik nagyon profin csinálja, 150-ért autónként, szervízkönyvet is csinál hozzá, illetve új rendszám, alvázszámot lemarja, új kulcs, stb, hogy ne lehessen abszolút megmondani mennyi km van benne. De ott általában használtan is legalább 5M ft értkékű autók vannak.Amúgy férleértés ne essék, nem vagyok egyetlen márka elkötelezettje, ma éppen toyotákat, hondákat, 2 jeepet, 1peugeot-ot, 1 alfát illetve 3 vw-t néztem meg. Nincsenek előítéleteim két márkát leszámítva, az pedig nem előítélet, hanem józan ész(citröen, renault).
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest