- Mobil flották
- Android szakmai topik
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
MasterMark
titán
Épp túléltem az előbb egy mini hearth attack-ot.
Nem indult el a gép, és csak egy aksi ikont mutatott.
Hangerő fel + bekapcsoló gomb sokáig nyomva megoldotta.Épp újra akartam volna telepíteni amúgy, ezért shift + újraindítással akartam előbb az UEFI-be belépni.
Rögtön azt írta, hogy "A Windows előkészítése Ne kapcsolja ki a számítógépet". Egy ideje már ezt csinálta, gondoltam kinyomom a bekapcsológombbal, mert szerintem semmi nem történik.
Aztán jött az elején említett aksi ikon probléma.
Most elindult, megint pörgette egy ideig ezt a windows előkészítését (pont azt akartam írni hogy semmi nem történik, de miközben ezt írtam bejött).Most úgy néz ki jó.
Switch Tax
-
Ganz-[HUN]
addikt
válasz MasterMark #2501 üzenetére
gondolom fel volt töltve. Szép...
Psszt, srácok, kértek egy kis szocializmust? - egy random ember a '18-as öszi mondoconon
-
MasterMark
titán
válasz Ganz-[HUN] #2502 üzenetére
Persze, épp töltőn is volt egyébként. (Mondjuk annyira nem egyedi probléma, rákeresve tele a net ezzel.)
Amúgy az újratelepítés meglett, a drivereket felraktam, és nagyon király most.
Az Intel IGP driver-t érdemes kézzel átrakni?
[ Szerkesztve ]
Switch Tax
-
Ganz-[HUN]
addikt
válasz MasterMark #2503 üzenetére
Igen, érdemes.
Psszt, srácok, kértek egy kis szocializmust? - egy random ember a '18-as öszi mondoconon
-
MasterMark
titán
válasz Ganz-[HUN] #2504 üzenetére
És egész pontosan melyiket rakjam fel? Ami a hivatalos driver pakkban van?
Switch Tax
-
Ganz-[HUN]
addikt
válasz MasterMark #2505 üzenetére
micsoda is van benne?
de amúgy ja hivatalos drivert.[ Szerkesztve ]
-
MasterMark
titán
válasz Ganz-[HUN] #2506 üzenetére
Úgy értem ami az MS oldalán van Surface Pro-hoz driver pakk-ban, vagy pedig az Intel oldaláról szedjem le?
Switch Tax
-
Ganz-[HUN]
addikt
válasz MasterMark #2507 üzenetére
Zsintel oldaláról. ami a microsoftnál van valszeg elavult
-
törölt tag
Üdv,
Surface garanciális javítása megoldható Mo-n? Brit Amazonról való, Surface 3-ról van szó.
Korábban hallottam, h itthon hivatalosan nem forgalmazzák de javítani javítják. Ez igaz? -
Szomj4s
tag
válasz #02683648 #2509 üzenetére
Amikor én vettem (USA, surface 4 pro), akkor direkt rákérdeztem a garanciára. Akkor azt mondták a boltban, hogy Bécsben a Microsoft Store-ban tudom intézni a garanciális dolgokat. De a Microsoft oldalán, ahova beregeltem a terméket, ott van valamiféle garanciális ügyintézés, azt nézted?
Más: Ti állítottatok valamit a windowsban, hogy a készenléti állapotban ne merítse annyira az akkumulátort a rendszer?
-
parandroid
félisten
válasz #02683648 #2509 üzenetére
Ezt csakis a MS ügyfélszolgálata fogja tudni neked pontosan megmondani. Gyanítom, hogy az xbox-hoz hasonlóan futárt küldenek érte, és valahol külföldön javítják, illetve nézik át, majd küldik vissza (a javítottat, vagy a cserekészüléket).
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
törölt tag
válasz parandroid #2511 üzenetére
Köszönöm a gyors választ! Azt esetleg tudjátok, hogy a ms ügyfélszolgálat hogy érhető el?
Van egy telszám amit hívni lehet, vagy az apple-hoz hasonlóan jelezni kell online és visszahívnak? -
parandroid
félisten
válasz #02683648 #2512 üzenetére
Írd be a böngészőbe, hogy microsoft.hu, és ott keress egy kapcsolat menüt, (ott van egyébként az oldal alján). Persze ezt helyetted is megtehetném, aztán belinkelhetném, sőt ez előbb meglett volna, mint ez a hozzászólás, de annak nem lenne pedagógiai értéke - meg bunkó is vagyok.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
bon
őstag
válasz #02683648 #2512 üzenetére
Nem kell Ügyfélszolgálathoz fordulni, online intézhető az egész: [link]
Jelzed a szervíz igényed, küldenek futárt, elviszi a gépet és javítás után vissza hozza.
A számítógépnek lelke van! - ASUS Prime Z690-P, Intel CoreI7 13700, 2x16GB DDR5 5200MHZ Kingston, RTX4070 Super, Sound Blaster Z, Cooler Master Cosmos C700P
-
Gusztáv
addikt
válasz #02683648 #2515 üzenetére
Szia, nekem MS Band 1-el van tapasztalatom, ami USA-n és UK-n kívül hivatalosan sehol nem forgalmaznak. Ehhez képes már 4x cserélték magyar címről feladva. Ha be van regisztrálva a gép az MS accountod alá, akkor jelzed a szerviz igényt, nyomtatsz egy UPS szállító papírt és igényelsz egy futárt az ups oldalán. Becsomagolod, futár elviszi, majd visszahozza. Szuperül megy az egész.
Laci
-
MrPetya19
addikt
Én még a töltő kábel cserét se tudtam elintézni, de lehet megpróbálom telefonon kersztül, mert a honlap szerint itthon nem érhető el a szolgáltatás.
,,Az Epöl térképei Kelet-Európában sivatagot mutatnak." Bog
-
cerb
tag
Sziasztok!
Meg tudnátok mondani, hogy hogyan működik magyarországon a Surfaceek szervizelése? Németországban vett gépet megjavítják itthon, ha van vele valami? Számlára van szükség, vagy esetleg egyedi azonosító alapján megy a dolog? Van esetleg honlap, ahol le lehet ellenőrizni egy gép garanciális állapotát, úgy mint ahogy néhány telefon esetében?
Előre is köszi! -
cerb
tag
köszi, miután elküldtem az üzenetet, rá is kerestem. Látom hogy korábban még azt írták emberek, hogy nincs semmi gari ittoh n, de mostanában meg azt, hogy futár hozza-viszi a cuccokat. Ez nagyon megnyugtatóan hangzik. Akkor lehet benevezek egy SP4re asszonynak az S3mam mellé.
[ Szerkesztve ]
-
cerb
tag
Surface mesterek!
sikerült a hétvégén beszerezni egy SP4et az S3 mellé, de van pár dolog, aminek nem jövök rá a megoldására:Hátha valaki tudja már a megoldást?
---a képernyő billentyűzetnél nem lehet kiválasztani a legrészletesebb negyedik opciót, azok ki vannak szürkítve, pedig ezt szeretném használni.
---a másik pedig az, hogy a kereső mezőben a windows gomb mellett nem talál magyar nyelvű találatokat a beállításokból, csak ha angol megnevezéseket írok be. Hab a tortán, hogy az angol találatokra nyomva, nem csinál semmit a gép.
A windows nyelve magyar, a billentyűzet is magyar kiosztásra van állítva. Elsőre angolul lett elindítva a gép, mert gyárilag nem volt magyar nyelv az előtelepített WINben. Sajnos beindítottam a cortanát mikor angolra volt állítva még gép. gyanus, hogy ez okozza a problémákat mikor mindne magyarra van állítva.
-
pzstm
titán
Kishazánkban is elérhetőek lesznek hamarosan a Surface család tagjai, angol billentyűzettel.
Bestbyte-nál már egy Surface Pro4 nyomkodható és megvásárolható is. Az árat most hagyjuk
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
parkasz
senior tag
Sziasztok!
Sajnos technikai gondok merültek fel a surface pro 2-mel. A power button iszonyatosan nehezen működik. Tegnap reggeli bekapcsolásnál vettem észre, hogy már nem klikken és bekapcsol, hanem többszöri benyomásra hajlandó csak érzékelni. Gari már a holdban van rá sajnos.
Javítanak ilyet itthon valahol? Esetleg tudtok egy helyet ahol csere alkatrészt lehet hozzá beszerezni? Akér törött kijelzős donornak valót?
Ha másként nem megy nekiállnék szétszedni magam. Tudom nem egyszerű, de ha nincs más mód, akkor kénytelen vagyok. -
MasterMark
titán
Ez szerintetek jó lenne az első Surface Pro-hoz?
Switch Tax
-
parkasz
senior tag
Na,úgy tűnik teljesen meg is halt a mechanika. Már nem is tudom bekapcsolni.
Persze nagyon szeretném megcsináltatni. Hova lenne érdemes bevinnem? -
bon
őstag
válasz parkasz #2540 üzenetére
Hivatalos szervízbe elküldeni, gari időn túl is lehet, biztos nem lesz olcsó, de legalább megcsinálják. Itthon szerintem sok szervíz nem fogja vállalni a ragasztott kijelző miatt ami még törékeny is.
A számítógépnek lelke van! - ASUS Prime Z690-P, Intel CoreI7 13700, 2x16GB DDR5 5200MHZ Kingston, RTX4070 Super, Sound Blaster Z, Cooler Master Cosmos C700P
-
cerb
tag
sziasztok!
van egy egy éves surface 3 gépem. Tabletként használom, ezért nagyon zavaró, hogy szint 20 perc után kikapcsol a gép teljesen. Talán csak hibernál, de mivel nem ssd van benne, egy vissza kapcsoláskor kb fél percet kell rá várni, mire újra használhatóvá válik. Energiagazdálkodásnál 4 órára van állítva a hibernáció kezdete, de mégis minden alkalommal ha kb 20 perc eltelik a képernyő kikapcsolása után, hibernál a gép. Tudtok esetleg erről a hibáról valamit? Valami javaslat? -
maci25
aktív tag
Nincs véletlen nagyon "becsomagolva" és túlmelegszik? Hálózatról is kikapcsol 20 perc elteltével?
Máskülönben most mi is a probléma?
1. használod a gépet és kikapcsol 20 perc használat után?
2. Nem használod - eredmény takarékosságból képernyő kikapcs- majd ismét takarékosságból hibernál 20 perc múlva?
A 4 óra akkumulátoros üzemre van beállítva? -
cerb
tag
nincs becsomagolva, nincs túlmelegedés.
Simán használom, majd a félre rakom a gépet, mert mással foglalkozom. A gép sarkán lévő gombbal lezárom a képernyőt. Ha kb 20 percen belül újra kézbe veszem, és újra megnyomom a gombot, egyszerűen a lock screen jelenik meg, felnyitom, és használom tovább.
Azonban ha csak fél óra múlva veszem újra a kezembe, a gomb megnyomása után a surface logó jelenik meg, homokóra, meg minden, és csak ennek a végén jelenik meg a lock screen, hogy elkezdhessem használni a gépet.
vezérlőpultban, az energia gazdálkodásnál az van beállítva, hogy a gépet hibernálja 240 perc után.
-
MrPetya19
addikt
válasz MasterMark #2549 üzenetére
Tudom, de neki simája van.
,,Az Epöl térképei Kelet-Európában sivatagot mutatnak." Bog
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Tab M10 FHD 64GB/4GB 10,6 tablet dobozában
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD
- IPAD PRO 11" 64GB WIFI+CELLULAR / 4G LTE / , ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- GIGA ULTRA AKCIÓ!!! iPad Pro billentyűzet MAGIC KEYBOARD 11"
- iPad Pro M2 11" 2026.03.30 Apple jótállás névre szóló számlával