Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Betáblázta magát az Oppo
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Egy picit megpihen az iPhone a 200 megapixeles váltás előtt
- Yettel topik
- iPhone topik
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
Új hozzászólás Aktív témák
-
silmatauki
őstag
válasz
madgie
üzenetére
Végre sikerült beüzemeltem MacOS alatt a Node + RX 480 párost (itt van az eGPU-król topik). Ha gyorsítási eredményekre vagytok kíváncsiak, szóljatok, és megpróbálom tesztelni. Ez a Mac-tulajokat érdekelheti.
-
válasz
madgie
üzenetére
Bakker, egymásnak ellentmondó infók!

Elég látványosan gyorsabb CPU+GPU párossal a feldolgozás!
DE:
1) mazsi állítása szerint egy vérgyenge IGP is látványosan javít. Nekem régebben csak a HD akármennyi volt az asztali intel cpu mellett;
2) később vettem egy dedikált nvidia kártyát, és nem vettem észre érdemi gyorsulást!! Inkább csak más lett, pl. belenagyításnál más algoritmussal (de nem gyorsabban, inkább csak szokatlansága miatt idegesítőbben!) ment a belenagyítás. Majd aztán pár hónap múlva valami hibaüzenetre hivatkozva soha többé nem vette igénybe a dedikált GPU-t az a szaros ACR.
3) az is igaz, hogy nem Lájtrúmot használok, hanem adobe camera raw-ot. Az ugye a PS CC verziójának a pluginja, sztem 99% azonos algoritmusokat használ mint az LL. Vagy nem.
Most tehát csak jobban összezavarodtam, mint eddig. Sajnos amennyit fotózom, kb semmi jelentősége, mindegy mennyit gyorsít, csak heti több 100kép esetén lenne értelme foglalkozni vele...
de azért kösz a felhomályosítást
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- Filmvilág
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Tovább tarthat a memóriakrízis, mint gondolnánk
- Blu ray írás és írási hiba
- PayPal
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja