Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • MK VII

    veterán

    válasz Outblast #99121 üzenetére

    Amiket felsoroltál azok közül az LG G5 gyenge akku, rossz moduláris kialakítás, gyenge tokozat, kopó többrétegű gagyi festés..
    V10 szerintem partiban nincs a másik két telefonnal kamera képességeit illetően. Akksiról nem tudok nyilatkozni.
    P9.: Jelenleg ezt használok és két és fél nap után tettem töltőre tegnap előtt este. Tegnap reggel 9-kor húztam le töltőről és jelenleg 56%-on vagyok.

    Kamerája visz mindent.. Gyönyörű képeket lehet lőni vele éjszaka is. Rengeteg beállítása van a kamera szoftvernek.. A legtöbb a jelenleg kapható telefonok közt.. Manuális beállítással olyan képeket csinálsz, hogy megszólalnak..Zene nagyon jól szól, mind fülessel mind hangszóróról.

    A Vodafone az vicc kategória tényleg.. Pofátlanul túláraznak, mert azt hiszik, hogy a viszonylag olcsó előfizus díjai miatt majd náluk fognak vásárolni az emberek. Hát én beintettem nekik mikor egy P8-ra azon felül, hogy 50 ezret fizettem volna be előre még 60 ezer kaukciót kellett volna lerakni.. Gyakorlatilag kifizettették volna velem a komplett telefon árát holott rohadtul nem egyben akartam fizetni. De, ha jobban belegondolok akkor meg is köszönhetném nekik, mert most nem P9-cet használnék.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák