- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
makoss
veterán
Üdv!
Mik a tapasztalatok a Xiaomi Redmi Note 3 Pro-val kapcsolatban, egy ideje piacon van, gondolom vannak már visszajelzések, érdemes-e ilyen telóba beruházni?
Jó volna ha minnél többen jeleznének, mik a jó, illetve a rossz tulajdondágaik!
Ha mégsem beválós, ajánlanátok ilyen, vagy jobb felszereltséggel jobb telót
5,5 colosban,
hasonló áron,
itthoni boltból,
hosszútávra,
megbízhatót,
netre, játékra, gyorsat.
Köszönöm előre is!Külföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"
-
Joker88
őstag
melyik kijelzőjű telefon éri meg ?
Az IPS vagy az Amoled ?In loving memory of Garrett Lockhart
-
Nemmegy
csendes tag
Üdv,
Van egy Lumia 820-as telefonom, de cserélném, mivel epic fail, hogy mégsem kap WP 10-et...
Maradnék a windows rendszernél, az sem baj, ha nagyobb a telefon, mint a 820 (4,3") viszont nem akarok tepsi méretűt sem. Ja, és persze ne legyen túl drága, a használtakat sem vetem meg, amennyiben kifogástalan állapotúak (telenoros vagyok).Valami ajánlat esetleg? Kösz előre is.
-
matyi19
őstag
Sziasztok!
Jelenleg iPhone 5S-t, használok.
Ezt szeretném egy újabbra cserélni cserélni. Elsődleges az iPhone 6S volt, viszont most elgondolkodtam androidon is mint opp rendszer, csak félek, hogy csalódni fogok...
Szerintetek mi lenne jobb választás, egy Galaxy S7 vagy HTC 10 (vagy bármilyen más Androidos tel.), vagy az iPhone 6S....?Köszönöm!!
-
MC Pite
veterán
Sziasztok!
30-40 ezres (használt) kategóriában keresnénk ismerős hölgynek androidos, dual simes, megbízható készüléket.
1.5Gb ram alá nem szivesen mennék, és szerencsére sok egyéb elvárás nincs a készülékkel kapcsolatban. Sok évre venné, a kijelző méret 5" környékén kellene, mert sokat kell róla leveleznie. Fehér folt nekem ez a kategória, gsmarenán amiket találok, abból itthon nem nagyon van.Elsőnek az M2 Dualt néztem ki, de megköszönnék 1-2 alternatívát még
Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
Den96
csendes tag
Sziasztok!
Egy barátom szeretné lecserélni régi telefonját.
Szempontok:
- Új, független, ha lehet, gyártói garanciás.
- Hosszú távra lesz, minimum két évet bírjon.
- Szerintem minimum 2 GB RAM, 16 GB ROM
- 50-70 ezer között
- Androidos legyen.
- A Sonyt preferálja (javaslatnak jöhet más márka is).
- Maximum 5".
- Legyen gyors és megbízható.
- Felhasználás: telefonálás, zene, videó, esetleg néhány nagyon apró játék (a játékot inkább táblán vagy PC-n intézi)
Mit tudnátok ajánlani?[ Szerkesztve ]
-
dredbiro
senior tag
Sziasztok! Mobil vásárlás előtt állok sürgősen viszont nem vagyok jártas a mobilok között ezért tanácsot kérnék. A feltételek a következők mérete 5-5.5" jo akksi .fém haz stabil androidos. Uj keszulek lehet dualos is.megbízható mindennapos használatra értsd böngészés email zene hallgatás. játék nem igazan vagy nagyon ritkán. Max keret 60.000 Ft. Első nekifutásra a redmi note 3 pro-t néztem ki.
[ Szerkesztve ]
Good hunting,STALKER !
-
Gerr'y
senior tag
Sziasztok!
Várható valamelyik kínai top márkától az elkövetkező 3-4 hónapban 5" alatti közép/felső kategóriás készülék?
Úgy emlékszem mintha a Xiaomi készült volna egy ilyen kisebb mobillal, az Iphone SE példáját követve.
Köszönöm -
dredbiro
senior tag
Lássuk akkor sorban :
1. Max 60.000 Ft
2.Új
3.Függetlenül újonnan gyártói garanciával
4.Hosszabb távra 2-3 év
5.telefonálás és sms, multimédia (fotózás, videózás, zenehallgatás, filmnézés,e-mailezésGood hunting,STALKER !
-
BenHans
addikt
válasz dredbiro #98663 üzenetére
Redmi 3 topikból: "Frissítések:
Amennyiben a készülék nem gyári kínai rommal érkezik hozzánk, (különböző magyarított bolti romok) abban az esetben azok nem frissíthetőek. Frissítést kizárólag a hivatalos stable és developer romok kapnak, illetve a xiaomi.eu által közzétettek. Azonban az eu-s romok használatához nyitott bootloaderrel kell rendelkeznünk."Ahogy az eustock is írja, rendelhető eredeti gyári szoftverrel.
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
Siriusb
veterán
válasz dredbiro #98663 üzenetére
Nagyon jó telefon, egy hónapja használom a nagyobbik változatát. 2 dologgal kell tisztában lenni:
* nincs B20, tehát 4G internet hiányát megérezheted, ill.
* ha akarsz gyártói szoftverfrissítéseket, a magyar nyelvről le kell mondanod (habár kampányolunk azért, hogy hivatalosan is belekerüljön édes anyanyelvünk). -
dredbiro
senior tag
válasz Siriusb #98665 üzenetére
A tudása nekem is megfelelő lenne spec alapját véve, ezért kérdeztem rá. Előző telefonon számomra elég volt a 3g sebessége is. Az angol nyelvű menüben még el tudok navigálni, nagy vonalakban tudom értelmezni. Általános, mindennapos használatra szánnám
[ Szerkesztve ]
Good hunting,STALKER !
-
trebrona
nagyúr
válasz dredbiro #98666 üzenetére
Az angol nyelvű menüben még el tudok navigálni, nagy vonalakban tudom értelmezni.
Azért azt tudni kell, hogy a MIUI sokkal összetettebb, mint az alap android, részletesebb beállításokkal, több funkcióval. Úgyhogy lehet jobb, ha magyar rommal választod.
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
makoss
veterán
-
dredbiro
senior tag
másik helyen ( is ) megválaszolták közben, köszi mindenkinek
trebrona megrendelem gyári rommal, nem bízom a véletlenre , elég ha az appok magyarok lesznek
[ Szerkesztve ]
Good hunting,STALKER !
-
totem87
tag
Sziasztok, pár napja írtam telefon ügyben, sok segítséget kaptam a témában, viszont lejjebb kell adnom a keretből. Kérdésem az lenne, hogy a Xiaomi redmi 3 pro-t mennyire ajánlott? Eustocknál néztem és elég jó árban van. Még annyi kérdés, hol tudnám megrendelni gyári rom-al? Angol nyelvű menü számomra nem akadály. Válaszokat előre is köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
Tomeee1989
tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni mert nem nagyon tudok választani
Az elvárás az 5 colos kijelző az lenne az ideális és max 60000ft-os ár(Használt vagy új)ez teljesen mindegy.
A telot kocsiban használnám navigációra is.
Játszani nem nagyon szoktam max facebook és email.Köszi a választ előre is!
-
Cry0
őstag
Sziasztok
most adtam túl egy Samsung Galaxy S6-on
kérdésem hogy milyen telefon tudnék venni használtan 95-100 e ft körül?
-minimum 5,2" kijelző
-nagy aksi jó üzemidő (s6 nál nem volt túl fényes )
-jó összeszerelés nem recseg nem ropog
-jó szoftveres támogatás
-kamera se hátrány[ Szerkesztve ]
Iphone 15 Pro Max Kék Titán
-
Hintalow
senior tag
Sziasztok!
melyik az az androidos teló mostanság a piacon( 50 körüli kategória), amelyik nagy akksival, és jó fotos képességekkel rendelkezik?
Ha a multiverzum teória igaz, akkor van egy univerzum, ahol nem az.
-
törölt tag
Új, jó ár-érték arányú telefont szeretnék venni.
Eddig a 3 gigás Redmi Note 3 Pro-val szemezek, de azt hallottam elég gyatra a kamerája, úgyhogy árban ennél fentebb is körülnéznék.
Árban 125 ezer körülbelül a felső határ, de ha nem muszáj akkor ennyit nem adok ki érte, viszont ha tényleg best-buy a telefon akkor akár többet is. Samsung kizárva.Ami fontos:
-Ár-érték arány
-Üzemidő
-Kamera (ha drága akkor pláne legyen jó)
-Rom support
-Sebesség, korszerűség -
akoska23
aktív tag
Sziasztok! Nemrég összetörtem szeretett Xperia Z1 em és helyette keresek másik készüléket. Ami abban nem tetszett a hangereje kihangosítva/csengés közben egyébként imádtam.
A mostani keret 45000ft. Amire használom: Messenger/Viber/Skype böngészés,zenehallgatás, és az örökmozgó gyermekem fotózása.
Használtat vennék.
Amin gondolkodtam: Huawei P7,LG G2, de a kínai brandek is szóba jöhetnek.......
Szerintetek?
A 23-as szám a nevem melett nem az életkorom jelöli, nincs titkolnivalóm, ezért nem változtatom 2006-óta a nicknevem sehol
-
Ace Ventura
addikt
Sziasztok!
Lassan cserélném korosodó Samu S4 okostelómat, valami újabbra.
Nagyon meg voltam vele elégedve, leszámítva az akkus üzemidőt. 1 napot sem bírt ki már új korában sem.
Tudnátok ajánlani valamit hasonló méretben, nem baj ha picit nagyobb, de 5 alatt ne legyen. Jobb akkus üzemidővel? Kb 120-130K-t szánok rá, és újat szeretnék.
Fontos még az értesítési led is.Köszönöm!
Üres az ágyam, mint a koponyám, csészémben felforr a hideg tej... az élet egy pénzdarab, feldobom néha.... de tudom mi a fontosabb: az írás, nem a fej
-
akoska23
aktív tag
válasz Sungoo #98683 üzenetére
Igen tetszenek a paraméterei. Csak egy bajom van valahol meg kéne fogdossam. Valahogy mindig is allergiás voltam rá ha egy telefon nem hozza azt a külső minőséget amit elképzeltem. Példaképpen: nagyon sokáig használtam egy Lumia 920 at és nagyon elégedett voltam vele aztán váltottam feljebb 930 ra ami csak egy hétig volt meg mert nem hozta azt az érzést kézbe fogva amit a 920 hülyének is nézett az akinek eladtam mikor mondtam hogy visszavásárolnám.........
A LG G2 Huawei P7 vonalat azért hoztam fel mert van itt kettő az aprón minimális árkülönbséggel de még a kettő között sem tudok dönteni.
A 23-as szám a nevem melett nem az életkorom jelöli, nincs titkolnivalóm, ezért nem változtatom 2006-óta a nicknevem sehol
-
akoska23
aktív tag
válasz Sungoo #98687 üzenetére
Az eljárt felette az idő miben értendő? Hozza azt a szintet mint az Xperia Z1 ? Ami itt az aprón van a garancia lejárta előtt mindent kicseréltek benne csak az alaplapot nem..............
-
Joker88
őstag
Lumia vonalon melyik a jobb,ideálisabb választás ?
Nokia Lumia 730DualSIM ; vagy Microsoft Lumia 640DualSIM ?
In loving memory of Garrett Lockhart
-
Sungoo
addikt
válasz Joker88 #98691 üzenetére
Szinte ugyan az a SOC. Az egyik 4,7",a másik 5. Az egyik amoled, a másik IPS. Ha fontos a dual SIM, én személy szerint a 640-et ajánlanám. Szépen duruzsol a WIN10M-el. Bár én leváltottam androidra a megbízhatatlan értesítési rendszer miatt. Elég hektikus volt NÁLAM a viber, messenger értesítés mind L735, mind L640 terén is.
[ Szerkesztve ]
-
313313
addikt
-
törölt tag
Sziasztok! Segítség kellene a döntéshez 2 telefon közt. lg g4 vagy huawei g8?
-
paulchambers
csendes tag
Sziasztok!
HTC One M8
Samsung Galaxy A3 (2016)
Samsung Galaxy S5 NeoTi mit javasoltok? Hétköznapi használatra, gyorsaság megbízhatóság a lényeg!
köszi[ Szerkesztve ]
-
Shingen
addikt
-
M3aN
senior tag
Sziasztok!
Telefoncserét tervezek, már érdeklődtem korábban is itt, viszont változtak a dolgok némileg. Ami fontos lehet, hogy egy S4 i9506 készüléket váltana.
Amire szükségem lenne:
-5,3-5,5" fullHD kijelző
-minimum 3Gb ram
-minimum 32Gb tárhely
-B20
-ujjlenyomat-szenzor
-gyártó szoftveres támogatása, frissítések
-félve írom, de jó kamera esetleg, sokat fotózok...Árban szeretnék 100e alatt maradni. Ami tetszett, az a Xiaomi Redmi Note 3 Pro, de sajnos ebből a B20 pont kimaradt. Tudtok ötletet adni? Néztem az OP2, esetleg OP3 modellt is, viszont az OS-t nagyon lehúzzák ennél...
Esetleg érdemes várni az Asus Zenfone 3-ra? Abban viszont csak S615 lesz, az vajon mire elég, mennyire érezném meg az S800 után?[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Hali!
Android felé kacsingatok, mert a windows phone-ból kicsit elegem van. Egy HTC one E9-et néztem ki magamnak. Mi a véleményetek róla?
A lényeg az lenne, hogy 5,5 col legyen a kijelzője legalább. A 640 ds-t nagyon szeretem kijelző méretben.
Ja és dual simes legyen, mert az kell nekem a céges sim miatt.
Köszi."Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest