- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Rain
senior tag
válasz Rottweiler89 #98300 üzenetére
Asszonynak ilyen van. Nem rossz telefon, de idővel használhatatlan lesz, mert nagyon kevés a belső tárhelye, és azok a programok, amiket nem lehet sd-re áthelyezni pl. Facebook a folyamatos frissítésekkel belakják, aztán a telefon megbolondul. Perceket kell néha várni hogy hívni tudj, lefagy, stb...
[ Szerkesztve ]
"Nincs megállás"
-
Rottweiler89
senior tag
válasz Mr.Rain #98301 üzenetére
Másodlagos telefonnak csak jó lesz... Csak jobb lesz, mint anno az SP volt Ezért nem frissítem a facebookot már hónapok óta...
DeepCool CH370, Gigabyte B550M K, AMD Ryzen 5 3600+Thermalright Assassin King 120 SE, 2x8GB Corsair Vengeance RED D4 3200Mhz, Sapphire Pulse RX 6700 XT 12GB, Micron 2450 256GB, Micron 3400 512GB, Kioxia Exceria 960GB SATA3, Fractal Design Anode Bronze 650W, MEETION K9320 RGB, THE G-LAB Kult Helium
-
Thomas1
addikt
Sziasztok!
ZTE Blade S6-ot szerettem volna venni, de nagyon úgy tűnik, hogy már nem lesz. Vagyis elfogadható áron.
Helyette egy ilyen Lenovo A7600?
Tudom,hogy régebbi, és elég nagy is (5,5-ös), de ebben az árban megérné?
Köszönöm!
Eladó cuccok: https://tinyurl.com/yayrsbty
-
hakos1987
őstag
Sziasztok!
Egy nagy dilemmába kérném segítségetek:
Galaxy S5-öt váltanék a 3 közül valamelyikre-S6 edge: XXL Gsm-be 135k, nagyon tetszik, de félek, törékeny és az akksi üzemidő sem a legjobb. Árban ez a max amit szánok a dologra.
-Xiaomi Mi5: aprón 114k, előny lenne a dual sim céges tel. szám miatt, erős hw, de mókolni kell a romot és nincs teljes magyar nyelv. Javítás is nehézkesebb. Ellenben ez is tetszik küllemre.
-Huawei Honor 7: 90k XXL-be, jó ár/érték arányú, de ez áll talán legtávolabb tőlem.
Amire használom a mobilom: közösségi média, kapcsolattartás, NAS távoli elérése, fotók távoli mentése (ezért a tárhely, bővíthetőség nem fontos), led lámpa, okos termosztát vezérlése, böngészés, zene lejátszása kocsiba bluetoothon, kamera fontos tényező (99%-ba ezzel fotózok), gmail, torrent távoli kezelése. Játékra nem használom.
Ezer köszi előre is a segítséget!
Bolygónk 3 alapeleme: föld, víz levegő... vízzel és levegővel a hülye is tud hűtést építeni, de próbáltátok már földdel?! :)
-
Sayuar
senior tag
válasz Rottweiler89 #98300 üzenetére
A következő appjaim vannak: igo, gs wave, messenger, bkk futár, call recorder.
Több appra nincs szükségem, ennyivel relatíve jól mozog a rendszer.
Fb szándékosan nincs telepítve, a frissítéseket pedig teljesen kikapcsoltam.[ Szerkesztve ]
-
Rottweiler89
senior tag
válasz Sayuar #98306 üzenetére
Facebook, Messenger, nagy ritkán Viber, böngészés, zenehallgatás. Ezekre kell majd.
DeepCool CH370, Gigabyte B550M K, AMD Ryzen 5 3600+Thermalright Assassin King 120 SE, 2x8GB Corsair Vengeance RED D4 3200Mhz, Sapphire Pulse RX 6700 XT 12GB, Micron 2450 256GB, Micron 3400 512GB, Kioxia Exceria 960GB SATA3, Fractal Design Anode Bronze 650W, MEETION K9320 RGB, THE G-LAB Kult Helium
-
Sayuar
senior tag
válasz Rottweiler89 #98308 üzenetére
Amikor rajta volt a fb eléggé lelassult....
-
Sandra86
csendes újonc
Sziasztok!
Kérdésem az lenne,hogy hol lehet utánajárni annak,hogy a gyári tartozékokba mik tartoznak? Mindenhol csak annyit tüntetnek fel,hogy "minden gyári tartozékkal",de azt már sehol sem írják,hogy mi jár hozzá?
LG G4 32 GB Brown Leather
-
Sandra86
csendes újonc
-
Lezli90
újonc
Sziasztok!
Telefon vásárlásba szeretném a tanácsotokat kérni, mert nem igazán vagyok otthon a mobilok terén, és nincs időm ezzel foglalkozni most.
Eddig lg g3-am volt, ami maximálisan kiszolgálta az igényeimet. Mivel egész nap számítógépnél dolgozom, túl sok mindenre nem használom, net, navigáció, de leginkább telefonálok.
100.000 ft felett nem szívesen szánok rá, de G3-nál gyengébb telefont se akarok. Az lg menüje nekem nagyon bejött, de a G4 meg G3 közt alig van különbség, G5 meg nem tetszik. Kizárólag androidos készülék érdekel és a kijelzője 5"-nál legyen nagyobb.
Előre is köszi a javaslatokat.
Üdv,
Laci -
Szabi1979
csendes tag
válasz #46372352 #98281 üzenetére
Azért jön szóba a kínai telefon, mert sokkal jobb ár-érték arányúnak tűnik. De csak tűnik, azért is kérdezősködöm. Az LG Leont korábban is nézegettem, de az X5 Prónak 2GB RAM-ja van pl., és jóval jobb a kijelző felbontása is, az eustockon meg lehet venni nettó 22-23-ért, a Leont meg még mindig bruttó 40 körül látom. Mobilarénás teszten olyat is olvastam, hogy előfordul, hogy hívás után fél percig hálózatot keres. Persze ezt azóta ezerszer javíthatták, meg a kínainak is lehet ezer nyűgje, de pont erre vagyok kíváncsi.
-
hakos1987
őstag
válasz lezuvius #98309 üzenetére
Annyira az nem győzött meg, snapdragon 810 rendesen melegszik.... inkább a fenti háromból választanék, erre nagyjából sikerült leszűkítenem a kört.
Bolygónk 3 alapeleme: föld, víz levegő... vízzel és levegővel a hülye is tud hűtést építeni, de próbáltátok már földdel?! :)
-
Szabi1979
csendes tag
válasz #46372352 #98321 üzenetére
Komolyan megfontolom az általad írtakat, amiket köszönök is. Edigitálnál most akcióban ugyanannyi az LG Spirit, mint a Leon, ami talán egy kicsivel jobb, de a testben van egy aggasztó dolog: "a belső tároló 8 gigabájtos, ami a középkategóriában rendben volna, ám az első szoftverfrissítés után fennmaradó 2,49 gigabájt szabad tárhely fájdalmasan kevés, és hiába az microSD opciója, alkalmazásokat arra nem lehet telepíteni. Egy példa: feldobtam az Asphalt 8-at és néhány benchmark appot a Mobilarena TV adás előtt, és maradt kb. 500 megabájt tárhely minden másra..."
A Leonnál nincs ilyen para? Nem tudod, lehet SD-re alkalmazásokat másolni? -
Dolby
senior tag
Sziasztok!
Cégnél eladnak pár telefont, feleségemnek vennék valamit de nem tudom melyik éri meg.
Sony E1 17e
Sony E3 25e
Voda Smart 4 mini 15e
Leon 4g 25e
Huawey Y360 16eKöszi
- Nyugalom, a hosszú élet ritka!
-
Doggy dog
senior tag
Sziasztok.
Kollégám új telefont szeretne,e-digitálról részletre.
Ami belefér neki: Samsung J3(2016) vs. J3 duos Lte vs. J5 duos.
Melyik a jobb ezek közül???
Ami nekem feltűnt,hogy a J3 duos kamerája "több megapixeles",nem tudom ezáltal jobb lehet-e.J5-é még több.Viszont a J3 duos több frekvenciát támogat.
(Személyes véleményem a J3 duos,közepes kamera,több frekvencia miatt)Szerintetek?
APA LETTEM! Samsung Galaxy S4 Active GT-I9295
-
ViZion
félisten
Sziasztok!
Cégtől kapok új telót... hosszú a lista, kollégám jobban ért hozzá, leszűkítette nekem.
Tul. képpen ami kell: alap dolgok (tel, SMS, óra, ébresztő, jegyzet), gugli naptár, gugli tel. számok, e-mail kliens. Kicsi legyen, nem szeretnék nagyot. Ne akajon, ne fagyogasson. Irodában/autóban használom, wifi legyen. GPS kellene.Sok progit nem rakok fel, fényképezni ritkán szoktam, zene /rádió is ritkán, ezek nem szempont.
Amiket talált nekem:
Mate 8 - ez nagy, nem akarom igazán.
Honor 7 - nem kicsi, dual sim. Trétől jönne, ott a dual simből mindkettő csak trést fogad? Mert akkor bele is lehet khmmm...
iPhone SE 16 GB: kicsi, nem duál... de kezeli a 2 mail fiókot is, szal. a fene tudja.
Sony Xperia Z3 Compact: kicsi, aranyos... ez sem dual, ha jól tudom.
Sony Xperia Z5 Compact: ez sem dual, ha jól tudom.
P8 Lite is opció még, jónak tűnikMéret miatt iPhone, dual miatt Honor 7 felé hajlok...
Köszönöm![ Szerkesztve ]
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
ViZion
félisten
válasz btudos #98328 üzenetére
OK, köszi!
Kolléga megkérdezi, mert szerinte mindkettőbe trés karit lehet rakni...Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
blt.62
őstag
-
Postas99
senior tag
válasz burjancsaba #98297 üzenetére
Nézz körbe a Motrola honlapján, Droid Turbo 2 shattershield kijelzővel ennyiből kijön. A kijelző törhetelten, a készülék független és itthon is működik, vagy sétálj be az ottani Verizon boltba.
-
ViZion
félisten
Köszi, közben más is írt, h független. Ez lesz sztem, nem kicsi, de majd megszeretem...
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
Doggy dog
senior tag
Csak a J3-ra írja a 2016-ot.Többi biztos előbbi.
Még A5 tetszik neki.Az valamivel drágább,de még belefér.Az is 2015ös.
Frekvenciák miatt még mindig a J3 duos mondanám,de nem követem figyelemmel a mostani felhozatalt.
Szerinted?[ Szerkesztve ]
APA LETTEM! Samsung Galaxy S4 Active GT-I9295
-
hakos1987
őstag
ez is igaz, ott a pont! Már csak az XXL GSM-es garitól nem tudom, hogy féljek-e vagy sem! Bár ma du. megyek egy hirdetett edge-t meglesni, elvileg új, 2 év garival, de magánszemély.... számla nélkül nem érvényes a gari, ugye?
-
Zsivi
tag
válasz Doggy dog #98338 üzenetére
Igen a j5 dous (2015) és a j3 dous (2016) vannak egy árban. Egyébként mintha ugyan az lenne a két telefon, csak a kamerájuk más(a j5 több MP(igaz régebbi), nem tudom melyik a jobb mindkettőről van tesz MA-n ott olvasgasd el ezt a részt, nézd meg a teszt képeket). A frekvencia különbség szerintem nem számít (LTE mindkettőben van), tökéletesen fogja mindkettő tartani a hálózatot.
Most szóba jött az A5 (más árkategória, ha belefér nyilván ez), viszont ez nem dual sim-es... Fontos a dual sim vagy nem?
Esetleg még a p8 Lite-ot javasolnám (10-el drágább mint a J-k, de szerintem sokkal jobb (pl. 2gb RAM), majdnem ugyan az mint az A5, ja és dual simes).
-
ViZion
félisten
válasz Shingen #98342 üzenetére
Igen, már tudom.
...egyik szolgáltatóban sem bízom, ezért előre kérdezek inkább.
Szerdán itt a Horror 7, majd kiderül miféle.Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
totron
addikt
Sziasztok, keresem a legkontraszttalanabb (legszürkébb, legfakóbb képű, kinek hogy tetszik) telefont, amivel csak találkoztatok valaha. Ettől függetlenül nem baj, ha nem bóvli. Elsősorban használtan.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone SE2 2020 64GB gyári független új akku 12 hónap szavatosság
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest