- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jazz
veterán
Sokat olvasni hogy sokan szerencsétlenül jártak, és mikor megérkezett a kínai telefon, xy funkciója nem működik, itt hiba, ott hiba stb...
Milyen telefont ajánlanátok ha a minőség és a megbízhatóság is fontos? Nem kell feltétlen hogy kínai legyen.
Ami kell, jó fótó, sok memória, külső tárhely lehetőség, 4G, gyors mobile net funkció, jó wifi tulajdonsagok (hotspot-hoz), és lehessen terhelni rendesen.
Sok GPS használat miatt IPS kijelző előnyeben, FHD minimum. (Egy viszonylag régi kínaim van, összesen csak két probléma van vele: a fényképező része elég gyenge a galaxy J5-höz képest pl., és az 512Mb memória + 800Mb internal storage komoly limitet jelent manapság. A fényképező részét még lesajnálnám, de a memória+internal storage limittel nem tudok mit kezdeni.)Köszi!
[ Szerkesztve ]
free your mind
-
Thomas1
addikt
Sziasztok!
Ha innen rendelek Vernee Thor-t, akkor kell vámot fizetnem? Mert elvileg van német raktáron is, és 111 USD az ára.
Eladó cuccok: https://tinyurl.com/yayrsbty
-
-
Jazz
veterán
Erről mi a véleményetek?
Asus Zenfone: [link]
- 4Gb ram DDR3 Dual Ch.
- 64bit Inte 2,3Ghz quad core
- 1920x1080 IPS és gorilla glass
- 3000 mAh
- 68k HufJa a lenti listából 2 tétel még kimaradt:
- jó mikrofon
- hangos hangszóró mind normál, de főleg a kihangosító oldalon!free your mind
-
tybsen
addikt
Párom sikeresen összetörte moto g2 telefonját, neki kellene valamilyen független androidos telefon külföldről is akár Amazon vagy hasonló az alábbi paraméterekkel:
1. legfontosabb: gyors, akadásmentes működés
2. friss android vagy legalábbis amire érkezik még frissítés
3. memóriakártyával való bővíthetőség vagy legalább nagyobb tárhely
4. Dual sim előny
5. Ár kb 250€-ig
6. Kijelző max 5.5"Zenehallgatásra használja illetve WhatsApp, viber, meg ilyesmi, böngészés.. 9gag.
Nexus 5x gondoltam, bár az drágább és sajnos nem bővíthető… vagy moto g4 esetleg jobban tetszene neki.
Ha valakinek van valami ötlete.. előre is köszönöm
[ Szerkesztve ]
-
Jazz
veterán
válasz lezuvius #98368 üzenetére
Nem rossz, de szinte mindenben gyengébb mint a G4.
A G4-nél ez mit jelent pontosan? "A G4-en az Android 5.1 Lollipop operációs rendszerre épülő UX 4.0 felület fut. Saját szoftverét elég rendesen újratervezte az LG, sokkal színesebbek, letisztultabbak lettek az ikonok, illeszkedik a manapság olyannyira kedvelt flat dizájnba."
Saját OS? Nem is lehet frissíteni akkor az újabb android-ra, vagy hogy van ez?
Kár hogy az S6 amoled-es. A sok GPS használat nem tenne jót neki a beégésre való hajlam miatt.:S
[ Szerkesztve ]
free your mind
-
Impike19
újonc
Sziasztok!
A véleményetekre lennék kiváncsi. Telefont szeretnék venni mivel a jelenlegi telefonom teljesen meghalt (Lumia 625) és Növérem leselejtezett 4 éves samsung s3-masát használom ideiglenesen, a régi telómhoz képest ez is egy álom Most nagyon szemezek a P9-el mivel nagyon csábító a 3 év gari, mivel olyan telefont szeretnék venni ami okos is meg nem kell 1,5 év után bosszankodnom vele , hogy egy weboldalt nem tudok megnyitni rajta, nem ébreszt reggel és lefagy folyamatosan.... Eddig a P8-cal szemeztem de közben megjelent a P9 Igaz sosem adtam még ki ennyi pénzt telefonért de ha végre sikerülne egy olyan készüléket vennem ami nem csak a garancia idöre szóló éveket birja ki nagyon boldog lennék Sok fajta telefonom volt már de sajnos mind hamar tönkrement megmagyarázhatatlan okokból mivel a lumiám is olyan mint ha új lenne annyira vigyáztam rá. Vagy esetleg más ötlet , hogy milyen megbízható teló van piacon? Samsungot elvi alapon nem veszek mert volt már egy pár és eléggé megkeserítették az életem Az sem baj ha olcsóbb árfekvés csak megbízható legyen. Elég sokat használom a telefont mivel sokat vagyok úton , a laptopot meg nem cincálom magammal, így mindenre a telót használom.
Elöre is köszönöm a segítséget!
-
nemmaradtnév
tag
Sziasztok!
13 éves húgomnak szeretnénk telefont:
-körülbelül 50k a keret (picit több lehet, csak új legyen és garis)
-elsősorban 'médiát fogyasztana' róla, (de azért 5 hüvelyk alatti lenne jó, mert mégiscsak egy kislány)
-valami nőiesebb forma / szín előny
-android legyen
-valamennyire bírja a strapát (kizártnak tartom hogy ne esne le legalább hetente...)Tudnátok esetleg segíteni? Köszönöm!
Nekem tetszene pl egy fehér motog, nem overkill és egész jól bírja az eséseket, de valószínűleg van jobb ötletetek és ezért is kérdezem
-
BenHans
addikt
válasz nemmaradtnév #98375 üzenetére
Vernee Thor eustock.eu-tól kell rendelni. [teszt]
tybsen: Jó helyen nézelődsz, mindkettő jó választás. 5X erősebb, jobb a kamerája is. Nem bővíthető de megoldás lehet esetleg az OTG.
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
petszol
tag
Sziasztok.Véleményeteket szeretném kérni. P8 vagy P9 lite? Érv ellen érv.
Üdv: Petszol
-
forzaroma
tag
Üdv
Pár napja már kérdeztem de nem tudtam dönteni , bár nem is sürget az idő.
Szóval 90k-ig mennék el árban, olyan telefont szeretnék ami dual simes, e mellett még lehessen sd kártyát is használni. Ne legyen 5,2"-nál nagyobb és a lehető legjobb képeket lehessen vele készíteni!
Tudtok olyat ajánlani aminél egyik szempontból sem kell kompromisszumot kötnöm?
Előre is köszi az ötleteket! :-)Realme GT2
-
Ted_Beneky
senior tag
Sziasztok!
Melyik telót tudnátok ajánlani a következő specifikációk alapján?:
2GB/32GB
Nyolcmagos proci
5"-5,5"
Új, számlás, garis
Max. 75K Huf.
Köszi előre is!Csillagkaput a Csillag térre!
-
tucsok.
senior tag
Sziasztok!
Körülbelül másfél éve Note4-et használok, meg vagyok vele elégedve, csak dual sim telefonra lenne szükségem mert egy hete kettő telefont cipelek és kezdem unni. Mit javasoltok cserére?
Fontos:
Magyarországi garancia
Kiváló kamera és videó felvétel
Megbízható készülék (android vonalon)
Nagy kijelző
Vízállóság lényegtelen
2 sim-et kezeljen valós időben
Magyarországi garanciaKöszönöm
"So say we all"
-
Y72
aktív tag
Melyik telefon most a legolcsóbb ami tudja az alábbi feltételeket?
- barométer + többi szenzor (gyorsulásmérő, iránytű, giro, stb)
- GPS: A-gps, Beidu, Glonass (minél több rendszert ismer annál jobb)
- max 5.1" kijelző
- jó akkuidő
- 4G / LTE
- androidkínai megoldások is érdekelnek, lényeg hogy gyorsan beszerezhető legyen.
-
xerobyte
aktív tag
Sziasztok!
Végül nem mertem az S7 EDGE SILVER-t megvenni gsm boltból, tud esetleg valaki valamilyen mostani vagy közelgő akcióról, amit érdemes kivárni gyári garis boltban? Ez 270K nagyon gyász érte, tekintve, hogy 200K a GSM boltokban, 220-230 körül már elhoznám a bontatlan gyárit.
-
Jazz
veterán
Úgy néz ki meg van az eddigi három befutó. LG G4, Ulefone Power, Ulefone Future.
Mi a véleményetek? Negatív, pozitív kritika, vagy hátha valaki lebeszélne valamelyikről valami miatt ami eddig elkerülte a figyelmemet. Vagy tud egy jobb alternatívát. Keret 50-100k.
Köszi!
[ Szerkesztve ]
free your mind
-
grimm2
csendes tag
Eddigi tapasztalatom alapján nem érdemes kínai telefont venni.
Doogee DG550 telefonom van jelenleg, Egyszer tört a kijelző, úgy hogy a táskában volt, nagyon sok macera van velük ha vissza kell küldeni javítani.Hamarosan cserélem, és most rászánok egy nagyobb összeget, így most a samsung S7 vagy az iphone 6s van a képben.
Jóval drágábbak mint kínai társuk, de van hozzájuk itthoni szerviz, támogatás + az alapanyag felhasználás sem a legalja anyagokból kerül összeválogatásra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- iPhone SE 2022(3Gen.) 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./p3813
- Iphone 15 Pro Max 256gb
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest