Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • MeGabee

    senior tag

    válasz kali #84834 üzenetére

    Na most akkor a logikád alapján nem szabad Motorolát,Xiaomi-t,Oneplus-t,Oppo-t,Coolpad-ot,meg még jó pár márkát megvenni,mert vagy nincs hazai support,vagy nem erre a régióra vonatkozó LTE szabványt használnak.
    Mellesleg nem véletlenül nem csak 1 sávszélességet használnak az LTE szórására (800/2600MHz) a szolgáltatók.Amúgy is kb. 2-3 év,mire olyan 4G lefedettsége lesz mindnek,hogy kihagyhatatlan legyen a 4G képesség minden telefonból.Én meg még embert nem láttam 2 évesnél régebbi telefonnal rohangálni,mindenki 1-2 évente cseréli.

    És egy szubjektív vélemény a végére.A jó magyar szokás szerinti,"mindenből egyel nagyobbat veszünk,mint amire szükségünk volna" mentalitás itt is érvényesül.Legyen benne NFC meg LTE,mert az tök jó!!!Igaz nem használom,de legyen,mert az jó....Vagy mint a 4K-s kijelző.Nem látod,mert a szemed képtelen kb fullHD-nál nagyobb felbontást érzékelni ekkora méretben,de kell,mert az is milyen jó.Szóval inkább itt ezzel van a baj,ezzel a mentalitással,ezért is tudják a szolgáltatók simán átverni a népet.Éljen a fogyasztói társadalom!!! :W

    [ Szerkesztve ]

    "Ha az ember elegendő információ nélkül dolgoztatja az agyát, az éppolyan, mintha üresen pörgetné nagy fordulatszámmal a motort."

Új hozzászólás Aktív témák