- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
maxsam
csendes tag
Sziasztok!
A segítségetekre lenne szükségem!
50-60e ft értékben szeretnék új okostelót venni.. Tudnátok írni egy pár lehetőséget, ami ebben az ár kategóriában bestbuy?Elvárásaim:
- 5"
- Android
- erős aksiSajnos kínából nem tudom rendelni, mert 1 héten belül kézhez kell, hogy kapjam..
Válaszotokat előre is köszönöm!
-
BenHans
addikt
válasz maxsam #85351 üzenetére
Szia
A kijelölt ársáv bestbuy készüléke a Honor 4C. Az aksi egy napot bír, 4 - maximum 4,5 órás kijelzőidővel. Hiányossága hogy nincs 4G/LTE támogatás. [MA! teszt.] [Edigital]-ban kapható, így a gyors beszerzés is adott.
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
gurabli
őstag
Egy kis segítséget kérnék. Sógornőmnek kell új tel, de valami normálisabb. Eddig két gagyi droidos telefonja volt, mind pocsék, lassú, fagyogatós (valami gagyi Samsung meg egy Prestigio).
Amit néztem: Huawei P7 mini, Huawei P8 Lite, Xaomi HONGMI 2 REDMI, Xiaomi Mi 4i, Honor 4C
Megbízható és gyors legyen. Semmi buherálás nem lesz rajta, csak szokásos csajos dolgok, chat ezerrel, fb, netezés, jó wifi, bírja aránylag tisztességesen az akku.
Max 5", de inkább kisebb. Angliában venné, kártyafüggetlen kell. Én a P7 mini vagy P8 Lite között gondolkodom.
Aránylag sürgős lenne!
Köszönet!
"Akinek pénze van, az ne zavarja dolgozással a mások munkáját " R.J.
-
gurabli
őstag
-
vomir1
tag
Sziasztok.
Telefon vásárlás elött állok,
80-100 ezer körül.
Mindenképpen újat szeretnék, és függetlenül, gari mindegy.
1évre venném.
Közösségi oldakakat látogatnám, fb, snapchat stb. néha játszanék rajta, fényképeznék, ill fontos hogy Zenehallgatásra is használnám!
2 jelöltem van, kb 10ezer a különbség, Galaxy A5 és Galaxy Alpha között vacilálok.. csak félek az Alpha kicsi akksijától, neg hogy régebbi mint az A5. Szerintetek melyik éri meg jobban? -
musculus
tag
Sziasztok! Tényleg csak egy gyors kérdés
Halálosan amatőr, középkorú nőnek kell első okostelefon kb 50.000 maxig. Semmilyen igénye nincsen, el sem tudja képzelni, milyen egy mai telefon. én csak arra figyeltem, h 1 giga felett legyen a memória és legyen vakuMelyik a 3 közül?
Sony Xperia M2 tavalyi ajánlott középkategória
vagy
LG G2 pont 2 éves csúcsmodell
esetleg
honor 4c mostani üdvöskeKöszönöm a választ
Homo sapiens non urinat in ventum - "And so it goes..."
-
MODERÁTOR
-
-
Pöttön
őstag
Sziasztok!
Szerintetek melyik lenne a jobb választás (ár-érték arányában)
Használtan egy külföldi, dobozos, nagyon szép állapotú papíros, de gari nélküli 32gb-os Lg G2 60000Ft+ pk-ért,
vagy a telenornál 145.000Ft-ért egy vadi új, természetesen garis LG G4?
A választ előre is köszi!A G4 javára írható hogy sokkal jobb a kamerája, cserélhető az akksija, és bővíthető a memóriája.
Több más dologban is van a kettő teló között eltérés, de az nem kimondottan mondható szerintem se előnynek se hátránynak. (PL a G2 kissebb, de a G4-nek nagyobb a kijelzője, a G2 picivel lassabb, de ez egyértelmű, mert régebbiés olcsóbb model, illetve az hogy a G4 valamivel jobban melegszik)[ Szerkesztve ]
A sport a legjobb kikapcsolódás...
-
-
Qru
MODERÁTOR
50-60k-s árkategóriában mi most a betybuy? Honor 4C-t nézegettem a 2GB ram miatt szimpi... De nem ragaszkodom a droidhoz, wp fronton van vmi jó?
Új teló legyen és független az fontos.
#nincsbennetarcsi
-
Alister71
nagyúr
Elég hamar meg lehet szokni egy 2 giga ramal szerelt telefont. Az 1 giga nagyon kezd elfogyni, én biztos, hogy nem vennék már olyat. Az GS4 is 2 éves modell, de a sebessége azért több mint kielégítő. Van pár app ami nagyon zabálja a ramot, főleg az Facebook Ha a kezembe akad egy S410-el szerelt teló 1 giga rammal, legszivesebben földhöz vágnám mire betölt valamit. Gyorsaságról, pörgésről el lehet felejtkezni.
Csak azért írtam, hogy minimum a Honor 4c-t vedd, vagy felette, de a 2 giga ram mára nagyon alap lett. Szerintem maradj a droidnál.
[ Szerkesztve ]
Alister from Hell
-
Qru
MODERÁTOR
Köszi szépen mindenkinek, akkor marad a Honor.
#nincsbennetarcsi
-
törölt tag
válasz Alister71 #85375 üzenetére
Én egy 3 gigás készüléket használtam pár hétig, és folyamatosan 1 giga alatt volt a szabad RAM (alkalmazásváltó szerint). Igaz nem törődtem vele, hogy bármit is bezárjak.
(#85376) Qru: Lassan fizethetne a topiklakóknak valamit a Honor, annyi embernek ajánljuk a 4C-t
[ Szerkesztve ]
-
igergo19
tag
Sziasztok!
Én olyan 50-60 ezer forint környékén szeretnék maximum 5"-es (de inkább 4.7), 4G, NFC képes telefont, jó üzemidővel, sebességgel, használható GPS-szel, vakuval, viszonylag akadásmentes rendszerrel, valamint valamennyire azért vállalható kamerával.
Játszani kevésbé szoktam, akkor is inkább kisebb játékokkal. Leginkább netezés, telefonálás, Messenger, Facebook, GPS, VoIP azok, amiket sűrűbben használnék. Igazából ezek alapján az LG G2 Mini-re és az Sony Xperia E4g-re szűkítettem le a dolgot. (LG-nél néztem a Spirit-et is, de annál nem igazán jön be ez az ívelt design). Azt tudom, hogy a G2 Mini már nem egy mai darab, lassan másfél éves készülék, viszont a felszereltségét tekintve nekem korrektnek tűnik, a fentebb leírtakat tudja, még infra is van benne, a Lollipop-ot is megkapta, illetve a boltban történt sok próbálgatás után a rendszersebessége is viszonylag meggyőző volt. Ennek ellenére sokan nem ajánlják már itt, mivel való igaz, már lassan másfél éve jött ki, így nem egy mai darab.
Az Xperia E4g még viszonylag új, ennek ellenére még nincs rá Lollipop (lehet, hogy nem is lesz). Ez a készülék is tetszik, gyors, itt viszont volt panasz a beszélgetési hangminőségre, wifi ézékenységre itt a tesztben. Ezekkel, illetve úgy összességében a készülékkel kapcsolatban, ha van itt valakinek tapasztalata, véleménye örömmel veszem ha megosztja velem. Természetesen az E4g topikjában is érdeklődtem már, de gondoltam itt is megkérdezem, kinek milyen tapasztalata van vele, érdemes-e megvenni. Illetve az is kérdés, hogy a két készülék közül melyiket ajánlanátok inkább?Előre is köszi a segítséget!
-
-
addikt
édesapámnak vennék az elkövetkező 2-3 évre okostelefont.
a kérdés, hogy 6-os iPhone-t kapjon, vagy jó lesz egy 735-ös Nokia is?tudom, nem egy kategória a kettő, nagyon nem, de megmondom miért hasonlítanak mégis:
- az öregem egy 5-6 éves nyomógombos Nokiáról vált, ahol már "nem elég hosszú a keze", hogy az sms-t elolvassa, vagy a névjegyeket kiválogassa, emiatt olyan szoftver kell, ami nagy számokkal, nagy betűkkel operál a főleg használt névjegyzék és sms menükben
- mivel soha nem volt ilyenje és nehezen is tanulja már az új technológiát, valami "bombproof" megoldás kell, emiatt az Androidot első körben ki is lőttem. olyan kell, ami több év nulla szintű felhasználói abúzust is magabiztosan kezel (ebben a szifon szoftvere nagyon jó, de a kis karakterektől félek)
- mindezek ellenére nem árt, ha legalább közép kategóriás a cucc, tekintve, hogy hosszabb időtávra tervezünkami a win8.1 (jövőben 10) mellett szól, hogy a) anyámnak már van egy windows telefonja, esetleg meg tudnak osztani egymás között okosságokat, b) a számítógépet ha nem is felhasználói szinten, de egyre magabiztosabban kezeli (amin szintén win10 van) c) elég nagy karaktereket is használ a menü egyes részein
ami az ios mellett szól az a) a bizonyított hülyebiztossága, és b) a felhasznált anyagok minősége, és c) a márka miatti érték/időtállósága, elég egy ma is tűrhetően használható 4S-re gondolni.vélemények?
minden ötletet szívesen veszek, akár android vonalon is.
(azért azt hozzáteszem, hogy a kollégák gyári új Z1 Compactja le-le térdel 1 év után, a párom Samsung A3-ja viszont nem kérdez csak működik, viszont se az Apple jövőtállóságát, se a windows nagy betűit nem hordozza magával....)“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
-
MODERÁTOR
-
RunTimeError
tag
Egy olyan telefont szeretnék amivel kiválthatom a notimat, manapság egyre kevesebbet használom a gépem és inkább a telefonomat nyomkodom, viszont a jelenleg iPhone 4S-emnek nagyon kicsi a kijelzője ehhez.
Kőkemény gépet igénylő játékokkal nem játszok a telefonon 1-2 alap játék van rajta, de azért bírja a gyűrődést.Ár: mindenképp 100eFt alatt
Minél nagyobb és szép kijelző, min 5,5"
Min: 32Gb belső tárhely / bővíthető
Min 2Gb RAM
A jelenlegi 4S-em kamerájának a szintjét legalább hozza.Leélheted az egész életed anélkül, hogy felébrednél. Mindenki megmondja, hogy mit csinálj, mi a jó neked. Nem akarják, hogy te találd meg a válaszokat, azt akarják hidd el az övéket.
-
Alister71
nagyúr
válasz RunTimeError #85386 üzenetére
Használt OnePlus One 64 giga, 90 körül patika állapotúak vannak.
Alister from Hell
-
babilonok
csendes tag
Sziasztok
Samsung Wave 723-as telefonomat szeretném lecserélni. Ezeket néztem ki: samsung galaxy J5, samsung galaxy s4 mini vagy még esetleg samsung galaxy s5 de ez jóval drágább mint a másik kettő. Melyiket ajánljátok?
Köszi -
sfefe
addikt
Sziasztok!
Baratom megy ki angliaba melozni es fuggetlen telot szeretne venni.
Max 55 ezerig milyen telefont ajanlanatok?Lattam ajanlva pl a Honor 4C es a Lenovo A2010-et.
Irtatok, hogy a Honorban nincs 4g na most neki leginkabb a Viber, Facebook-on valo kapcsolattartasra kellene es nem tudom arra eleg e a 3g.koszi
Az élet nem igazságos csak jobb a halálnál...
-
MODERÁTOR
-
MeGabee
senior tag
válasz Viktor0610 #85391 üzenetére
A kolléga használtat ajánlott Én spec szeretem elsőnek telefing@ni a kocsit,más érzés,mint mások után
"Ha az ember elegendő információ nélkül dolgoztatja az agyát, az éppolyan, mintha üresen pörgetné nagy fordulatszámmal a motort."
-
sfefe
addikt
válasz Viktor0610 #85391 üzenetére
Koszi szepen, akkor ezek szerint inkabb a Honor 4c? Megeri a +21k-t?
Mas markaban sincs jobb ennyiert?[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
sfefe
addikt
válasz Viktor0610 #85395 üzenetére
Ok tovabbitom es koszi szepen.
-
Ájvé
veterán
Ha Viberen beszél is akkor lehet nem árt, persze ha mobil neten fogja használni. Wifin beszél akkor mindegy.
Ennyiért ne A2010-et vegyen, az alsó kategória, sokkal jobbat kap ennyiért.
Írtad a 4C-t az jó választás, ha 4G is kell akkor Lenovo A6000 jó választás MM-ban 49k most.
Vagy Zopo ZP530 a mall.hu-n 52k-t, MR6732 SoC (jobb a Snapdragon 410-nél), tudja a 800 Mhz-es LTE-t és előnyére írható a majdnem stock droid (mondjuk csak 4.4-es). Elég jókat írnak róla, barátod gondolom tud angolul akkor el tudja olvasni, megkönnyíti a döntését.[ Szerkesztve ]
-
sfefe
addikt
Szia!
Koszi szepen neked is, netes rendelos boltban nem tudja mar megrendelni mert hetvegen mar utazik.
Csak olyan johetne szoba amit szemelyesen be tud menni es megvenni.Ha jol latom a Lenovo A6000 csak 1 gb. Bar azt sem tudom mennyit szamit 1 vagy 2 giga.
Azt nem tudom kell e a 4g,
A lenyeg neki, hogy tudjon a csaladdal beszelni viberen vagy facen....
Ahhoz keves a 3g?Az élet nem igazságos csak jobb a halálnál...
-
kurion
senior tag
Sziasztok!
Készülék választás előtt állat, jelenleg egy LG G2-t nyúzok és hát persze mint minden G2 tulaj imádom.Nehéz is volt de kaptam egy lehetőséget illetve adódott egy lehetőség hogy minimális árréssel tudjak készülékek venni, nekem ezek a készülékek jönnek szóba első ránézésre:
-i6(már ott az 6s)
-i6s(ugyebár ezt ki kéne várni de max 1-2 hónap lenne)
-LG G4
-Sony Xperia Z3
-Samsung Galaxy S6 Edge
-Huawei P8Főbb szempontok:
-kamera kép minősége(Sony persze itt nyeri a megapixel háborút de nem vagyok vele megelégedve)
-szoftver normális sebessége(ez nem erőssége a samsungnak)
-Időt álló legyen(2 évre venném)
-Esetleges javítás(Lesz rá biztosítás de azért nálam ez is fontos)
-jó aksi idő(nem 2g meg minden kikapcsolva, hanem folyamatos 3-4g, BT, GPS minimum netes behatárolással és persze szinkronizálás)Világ éltemben Doridos voltam, nem vagyok elzárkózva semmitől ezért nem szeretném elfogult emberek véleményét hallani, ugyebár az ár lényegtelen jelenleg itt a szempontokhoz mérvén kéne dönteni illetve hogy ki mit venne szíve szerint ezekből. Én jelenleg az I6s és a G4 között gondolkozom de ha rossz döntés felé hajlok kérlek győzzetek meg akár privátban is képekkel tesztekkel ellátva. Teljes mértékben megbízok bennetek és szeretném kérni minél több kolléga válaszát.
Válaszotokat előre is köszönöm
"Csinálni jobb mint beszélni róla" - Magic Gladiator
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Iphone 15 Pro Max 256gb
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Eladó iPhone 12 Pro Pacific Blue 128Gb független Akku 80% ÚJSZERŰ ÁLLAPOT
- Bontatlan Iphone 14 Plus Starlight + Armor tok
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest