- Poco X6 Pro - ötös alá
- Google Pixel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Apple Watch
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
w333
félisten
válasz perge666 #56649 üzenetére
Galaxy S2 egy nagyon jól sikerült telefon ... viszont az S4 már nem annyira bírja, vagyis könnyen beég a kijelző az Amoled miatt, ezért is írtam hogy csak gyári független (nem tilthatják le) és gyári garanciával (ha beég a kijelző akkor ingyen cserélik)
LG G2 hardveresen sokkal erősebb, minőségibb az anyaghasználat, szebb a kijelző, jobb a kamera, nincs vele annyi gond mint az S4 -el
(#56650) jakos73
Ilyen áron Lumia 520 !
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
addikt
Sziasztok!
Van olyan telefon, amely megfelel ezeknek a követelményeknek?
- max. 70k újonnan (Telekom vagy GSM bolt)
- legalább 4,7"-os kijelző
- jó kamera
- 2GB RAM
- Adreno 320 vagy jobb GPU
- 4 magos CPULG Optimus G-t néztem, de nem nagyon kapni már...
-
Ice&Lime
veterán
Köszi az ötletet.
Jól hangzik, csak éppen egy u800 után lennék, és ahhoz mérten még ez is nagy lenne, szóval egyedül a méretével és picit a súlyával lenne probléma. Az u800-at még azért is szeretem, mert nagyon könnyű, lapos, és relatíve kicsi. Ilyesmi paraméterekkel még nincs valami hasonló, mint a lumia 520?[ Szerkesztve ]
-
Most olvastam el a G2-ről a mobilaréna tesztet,és nagyon meggyőző számomra.
Tetszik benne az erős akku,anyagminőség,az 5,2" kijelző,ami nagyon fontos most nekem.
Sok más újdonsága van még ami nagyon bejön,de az S4 is nagyon tetszik,most rendesen gondolkodóba ejtettél.Amúgy 2-3 hete néztem Youtube-on egy videót amin 5" körüli telefonok kijelzőit hasonlították össze,amibe benne volt az S4 és a G2 is,de azt hiszem az S4 kijelzőjét dícsérték nagyon......
Lehet G2 lesz a végén,még úgy sem most tervezem a vételt,minimum 1 hónap múlva,addig még jól átrágom magam ezen.
Köszönöm a vélemény nyilvánítást.
-
w333
félisten
válasz Superhun #56654 üzenetére
1. Mi a baj ezzel ? LG Optimus G -t sem gyártják már
2. Kérdés hogy kinek mi a vállalható ... szerintem elég jó képeket lő !3. LG Optimus G -t a legfrissebb rendszer 4.4 full bugos és lassú, rengetegen visszarakták a 4.1.2 frissítést, esetleg használtan LG G2 inkább
(#56655) jakos73
Kisebb méretben, használtan esetleg Xperia Go ?
(#56656) perge666
LG G2 kijelzője szerintem sokkal jobb Link, és nem kell félni a beégéstől !
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
orkati
tag
Hátha tudja valaki: létezik olyan okos, érintőképernyős telefon, ami 3" vagy max. 3.5"-os kijelzővel és 5+ MP-es, elfogadható képeket készítő kamerával, ne adj' isten villanóval van szerelve?
[ Szerkesztve ]
-
-
orkati
tag
Köszi a tippeket, megnézem az Xperia U-t és a Sony Ray-t is!
-
-
w333
félisten
-
oncsi
őstag
-
válasz Gabesz77 #56669 üzenetére
Menyasszonyom 2-3 hónapja vett egy LG F6-ot,és nála is előjött az a hiba,hogy sokszor alig értettem,elhalkult beszélgetés közben.
A hálózatot átállítottam neki csak GSM-re,és azóta jó.
Gondolom nagyvárosokban ki van épülve rendesen a hálózat,de nálunk nem az igazi sajnos.Szerinted jó döntést hoztál az S4-el,és miért azt választottad??
[ Szerkesztve ]
-
Gabesz77
senior tag
-
félisten
-
válasz Gabesz77 #56673 üzenetére
Ott már nem szeretnék zavarkodni,nyilván úgyis az S4-et istenítenék.
A bővíthetőség számomra nem zavaró,S2 is 16GB-os,kártya nincs benne,ha kevés a hely akkor néhány videó,kép megy a PC-re.
Kamera is mind1,én nem látnám a kettő között a különbséget,meg amúgy sem kiállításra megy. /más meg a G2-re mondja hogy jobb a kamerája/
GPS-t nem igazán használok,nagyon ritka pillanatok egyike!
-
Gabesz77
senior tag
válasz perge666 #56672 üzenetére
Lejárt a szerkesztési időm, sorry. Igen, nagyon jó választásnak érzem az S4-et, egy pillanatra se bántam meg. Én gyári romot használok, nem mókolok, minden téren megfelel a készülék. Sokat fotózok (2 kislányom van), jól jön bővíthető memória. Sokat netezek is rajta, az akkumulátor is jó nekem, másfél nap, kb 3,5-4 óra kijelző használattal.
Guns n' Roses, 2023. július 19.
-
-
-
orkati
tag
válasz szabonagyur #56674 üzenetére
Szabonagyur: köszi a tippeket, de az S Advance meg Galaxy ACE2 már "túlméretesek", az asszonykám a kis kezébe kisebb telefont szeretne
[ Szerkesztve ]
-
Szancsó
aktív tag
válasz leikomessi #56613 üzenetére
T-nél webshop -ból rendelve kártyásan 30e a Sony Xperia M is.
My story is one of many thousands, and the world will not suffer if it ends too soon.
-
félisten
-
félisten
válasz quailstorm #56684 üzenetére
Így van, eléggé kiforrott már a közössége is az ACE2-nek, gyári lehet nem tökéletes, de Cm11 és társaival igen jó (tudom van nekem is egy még). Szerintem ami ettől kisebb méretben ott már a képesség is jóval gyengébb (kivéve iphone 4&4s). Kamerája is szerintem elfogadható ami szintén elvárás volt.
-
orkati
tag
Akkor az Ace2-őt majd megtapogatjuk. Bár szerintem széles lesz, az én kis telóm 113.5*55-ös mérete lenne ideális. Xperia U megfelelő méretű, az rosszabb választás lenne, mint az Ace2?
-
félisten
-
bobby_30
tag
Még egy utolsó kérdésem lenne. lumia 820 40-ért, vagy 925-ös 88-ért. Magyarul megéri-e a plusz pénzt, vagy annyival azért nem tud többet.
-
hroberto
veterán
válasz bobby_30 #56688 üzenetére
A SoC ugyanaz mindkét telefonban. A 925 javára szól a nagyobb felbontású, kicsivel nagyobb kijelző, jobb kamera, szebb (szubjektív), nagyobb akku. Nagyobb belső tárhely, igaz a 820-é bővíthető.
Szerintem ennyivel többet nem ér.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14, KTM 1290 Super Duke R Gen3
-
harry3
őstag
Valaki esetleg nem tudja, hogy a Telekomnál milyen független telefonok vannak? Úgy tudom, hogy vannak olyanok, amik a szolgáltatóknál is függetlenként vannak értékesítve.
-
félisten
-
nodar86
csendes tag
Hello!
Köszönöm az előbbi segítséget, most a húgomnak keresek telefont a keret 30-35 ezer forint. A teljesítmény annyira nem szempont, lehessen rajta a népszerű játékokat játszani (temple run, candy crush, tudomisénmikvannakmég), zenét hallgatni, meg persze facebook-viber-snapchat stb. fusson el. Ennél fontosabb az ergonómia meg a kinézete, tehát kívülről abszolút legyen igényes belülről elmegy a középkategória.
! Használtam fogom venni úgyhogy ha esetleg a költségkeretből kilóg akkor is nyugodtan írjátok néha lehet jó ajánlatokat látni
Köszönöm szépen!
-
-
kishorthy
csendes tag
Sziasztok!
75 ezer Ft-ig keresek okostelefont
feltételek:
- t-mobilos kártyás vagy kártyafüggetlen
- jó képeket lő és jó videókat készít vagyis jó a kamerája
- zenehallgatásra is használnám
- jó üzemidő
- kivehető aksi
- inkább android, de wp-től sem zárkózom el ha a fenti feltételekben jobb mint az androidos
és egy peremfeltétel, hogy eddig Sony-m volt és örülnék ha lenne rajta kameragomb vagy a hangerőgombokkal lehetne lőni képeketSegítségeteket előre is köszönöm.
-
m1lan
őstag
válasz kishorthy #56696 üzenetére
LG G2 Mini nem fér bele? igaz kameragombja tudtommal nincsen, de a fotós képességei ebben az árkategóriában egész jónak számítanak. Telekomnál 80k kártyásan.
Esetleg még függetlenül a Lumia 720-ra nézz rá, az kamerában nagyon korrekt. Telekomnál most jó áron van a Lumia 820 is, de a rettentő rossz üzemidő miatt gondolom kiesik.
Telekom HU | IPHONE 13 PRO MAX
-
kishorthy
csendes tag
Talán még beleférne, de hátlapi gombjai miatt is kiesett a kiszemeltjeimből..
LG Optimus F6-ot néztem (olcsóbban elvihető a T-Mobiltól)
illetve a Huawei Ascend G6 is szimpatikus, habár a tesztben azt írták, hogy nem olyan jó videó felvételeket készít...
Ezeken kívül van még elérhető mobil?
Illetve az F6 vagy a G6 a jobb?UI.: a kameragomb tényleg csak peremfeltétel...meglennék nélküle is sztem
-
ZabZib
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék egy
-új,
-független,
-40 ezer körül lévő,
-androidos
-lehetőleg samsung
telefont.
Használat:
-sosem fotózok mobillal,
-rengeteget netezek, de nem írok, az e-maileket is csak olvasom (nem kell bill.)
-szeretek játszani is, de ez nem elsődlegesMit javasoltok?
Köszi!
-
Vicus1234
csendes tag
Sziasztok!
Eljött az idő, hogy új telefont kell vennem, és ebben szeretnék tanácsot kérni.
Nem fontos, hogy több ezer alkalmazás legyen, ellenben ne akadjon, fagyjon le, ne legyen lassú ezért nem szeretnék androidosat, így 2 márka és egy modell jött szóba. Nokia, HTC és Iphone 4S. Max 70 ezer forintot szánnék rá. Melyik modelleket ajánlanátok?
Iphone szimpatikus, úgy gondolom megbízható az op. rendszere, gyors stb stb de a kameraképeivel nem vagyok kibékülve. Lehet jobb kamera a másik 2 márka készülékeiben?Egyéb ötletet, tanácsot is szívesen fogadok. Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Fujifilm X
- Milyen házat vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android játékok topikja
- Spórolós topik
- OLED TV topic
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Google Pixel topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest