- iPhone topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- iOS alkalmazások
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Devas
őstag
válasz soldi3r #57249 üzenetére
A Moto E kamerájával az a gond hogy fixfókuszos, és ha közelre fotózol vele akkor totál homályos. Tehát ilyen A4-es dokumentumot nem fogsz tudni lefotózni, hogy később elolvasd. Amúgy a Samsung android fronton talán a legjobb kamerában, az 5830-ast nem ismerem. E1-ben tudtommal csak 512 RAM van, annyival inkább ne erőltessétek az androidot. A mai világban már nem igazán találsz telefont 4,3" alatt. Meg az is számít hogy mekkora a kijelző körül a káva. Sony-kat inkább kerülném a helyetekben sok rosszat hallani róluk. LG L65-öst is nézd meg milyen árban mozog, lehet azzal járna a legjobban ha az L70-es annyira drága. Mondanám még az L90-est, mint számomra ideális készüléket, de az gondolom már túl nagy (és drága).
Melyik volt előbb, a tyúk vagy a tojás? A tojás... mivel az reggelire volt... a tyúk meg ebédre.
-
Arween
senior tag
Androidos mobilok közül melyik aminek a kamera/ videó része a legjobb?S4-et nyúzok de az esti/éjszakai képek nagyon gyengék....Mivel épp váltani készülök mindenképp ez az egyik fontos szempont a következő telefonnál.
-
minek?:S
őstag
válasz Gabesz77 #57241 üzenetére
Kértem.. "Nem kell belekötni az írásomba, ez egy személyes vélemény tapasztalatok alapján."
És még mindig nem neked ment Norbert
Szóval.. csak használatban, ugyanazon appokat nyitottam meg haverom zsír új S4-én, mint az én használtan vett, és 1 hónapja használt BB-men, és láthatóan lassabb volt.. valamint maga TW is -külsőre igazad van, relatív- borzalmas, nem csak külsőre, de egy nagyon RAM igényes "valami" .. szvsz összeszerelési minőségben sem a legjobb.. engem nem győzött meg .. sem az S3, sem az S4, sem a Core vagy melyik.. valamelyik noname. Ha Samsung, akkor csak Note széria.. és még egyszer hangsúlyozom, ha nem fejeztem volna már ki eléggé.. ez egy személyes vélemény. Bele lehet kötni, de nincs értelme, mert én így látom és kész. De ha beleolvasol a topicba, nem csak én látom így.. és nem csak a topicban vagyunk vele így.. valamelyik MA!-s tesztben is -asszem'- olvastam az egyik szerkesztőtől, hogy őt sem izgatják a Samsungot.. egytől egyig ugyanolyanok.. sem külsőre.. sebességben is csak azért van, mert az 1 gigát bőven felzabálja.. 2 giga meg nem előny.. Na én csak ennyit akartam, semmi konfliktust(mint írtam) meg ilyesmit.. csak leírtam a válaszom az adott (cél)személynek.
Üdv.:M.
-
martin555
aktív tag
válasz Jowanson #57201 üzenetére
engedelmet kérek, a topicjában is megkérdeztem de nem tom azon mennyire járnak (HSZ-ek alapján)
tehát kérdésem:
okostelót szeretnék vásárolni, "kinőttem" a 4 collos Samsung galaxy S advance-t.
rábeszéltek ismerősök, meg láttam már sokak kezében kínai klón-telót.
5 collos telót keresek, plusz -minusz azaz kicsit lehet mégnagyobb is de azért nem note-méretű eszközt keresek. a 4coll már nagyon kevés azért nekem.
szép kijelzőt keresek de nem vagyok túlzottan igényes, standard felbontás elég. jó betekintési szög jó lenne, IPS panel? (autóban a gyerekek filmet néznek néha rajta)
karolás-álló képernyő előnyben.. i9070-en a gorilla glass bejött, sokat védett.
normális chipsetet keresek, mi a jó most? procikban? inkább az energia "takarékosság" érdekel még adok érte több pénzt is , NEM a haveroknak felvágás érdekel hogy a PI értékét milyen gyorsan számolja ki!
nem a leges legócóbb készüléket keresem, ha valami épkézláb eszköz is elérhető lenne, szánok rá zsetont hisz x évig ez lenne most.
sokat fényképezek, de csak közelit, tehát elfogadom a rendes objektiv nélküli mobilos fényképezést. bár az i9070 -nek az 5 megás fényképezője okés, de azért most vennék egy kicsit jobbat (nem lumia 39 megásra gondolok, nem is vennék microsoftot semmi képpen sem, csakis android)
akku is lehetne normális. hangszóró is használom néha, ha valamelyiken szarabb kérlek jelezzétek..
dual SIM nem érdekel, az nem számít!
GPS -ről hallottam hogy van klón teló amiben nem megy vagy szoftverrel bűvészkedni kell, GPS kell!
ugyanezt hallottam hogy bizonyos galaxy S3 klónoknál nem műx a mozgásszenzor, nem fordítja el a képernyőt..
atomstabil, tehát lehetőleg szopásmentes telót keresek, nem a legócóbbat. amihez van jó stabil főzött rom, felrakom aztán megy, nem hekkelem tovább.
jó lenne ha USB OTG támogatást tudna (lehet ez csak rom kérdése) de ez se fontos..
gondolom ezekbe mind lehet microSD kártyát tenni, azt is szeretném
(nincs olyan ami hardver-billentyűzetes klónteló? azt felejtsem el?)
kérlek tisztelt emberek, erre adjatok pár konkrét típust, ha lehet, konkrét, megbízható ebay-os vagy akármi konkrét megvásárlási linkekkel, és akkor elkezdek utánanézni. köszönöm előre is.
POCO X3 NFC, 64 és 128 GB, NO ROOT
-
zack
nagyúr
OnePlusOne rendelési helyeket keresek. Szerintetek ez megfelelő? Fog ez működni itt nálunk?
OnePlusOne 64GBSamsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
MODERÁTOR
-
őstag
válasz soldi3r #57255 üzenetére
Nem akarok nagyon belefolyni, nem ismerem a hátteret, de emagnál van pl L65.
Arween
Hali.
Olvasd el a nagy kameratesztet itt MA!-n, vagy [link].. utóbbi angol. Aztán majd Szakik jönnek és ajánlanak, mert én nem vagyok okos kamerákban.
-
setom
tag
A külföldi rendelős topikban és a Oneplus fórumban főleg innen rendelik. Van olyan szállítási mód is ahol nem kell áfát fizetni, mivel először Angliába küldik, ott vámolják, majd onnan küldik ide.
Bár szerintem érdemesebb meghívót szerezni és közvetlenül a oneplus-tól venni mert akkor rendes eu-n belüli gari lesz hozzá.
[ Szerkesztve ]
-
zack
nagyúr
válasz Viktor0610 #57258 üzenetére
És esetleg innen?
Ahogy nézem ez nem dual SIM-es mint az előző linken...
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
MODERÁTOR
-
zack
nagyúr
válasz Viktor0610 #57262 üzenetére
Megrágom még. Kínából jönne ez is. Messze van, az összeg meg elég nagy ahhoz, hogy eltűnjön az éterben.
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
zack
nagyúr
Köszi. Egyébként van aki hónapok óta várja a meghívót. Vagy lesz, vagy nem. Baromi sok az igénylés. Erre alapozni nem lehet. Az EU-s garival sokra nem megyek, úgy, hogy nálunk nincs szerviz, de még értékesítési pont se. Ha már vissza kell küldenem postán, mindegy hogy hova, max kicsit több idő.
Melyik szállítási módot kell választani?
-
zack
nagyúr
-
digitalz
csendes tag
Sziasztok!
A közeljövőben szeretnék új telefont venni.
Amire lenne használva: Fb, e-mail, netezés, néha kis youtube, nem hardver igényes játékok, illetve A4es doksik fényképezgetése.
Elvárás: jó akku idő, normális használat mellett.
Általában a gyártók beépített kezelő felületétől a hideg ráz, ezért a Sonyt mindenféleképpen kerülném, Samsungé még elmegy. Android párti vagyok, iOs/WP annyira nem jött be. Vaku/állapotjelző-led előny.
Ár ~50k ha van alatta jobb minőség akkor az is érdekelne illetve +20k-s ajánlatokat is meghallgatok ha érdemesnek találjátok a felárat.Előre is köszi!
-
dfg54
tag
Ti melyiket ajánlanátok?
Huawei Ascend Y300
vagy
ZTE Blade 3
Mindkettő 28000 Ft az edigitalnál. Kezdő androidos leszek, átlagos felhasználási szokásokkal. Kamera melyiknél jobb? Előre is köszi a választ!
https://tinyurl.com/y7wm2c9v
-
-
őstag
válasz digitalz #57268 üzenetére
Szerintem neked BB Z10 jobb vétel lenne, mint egy laggdroid.
Fb, e-mail - BB HUB miatt jobban átlátható.
netezés - össze se lehet vetni az androiddal, gyors.
youtube - ez is gyors, van külön app, de az is a böngészőt használja, sokkal gyorsabb.
jó akku idő - normál, nem nyúzott használat mellett -nekem- 2 nap.
Vaku/állapotjelző-led - pipa-pipa.
A4es doksik fényképezgetése. - HDR-ben szvsz szép képeket csinál.Szerintem ez lenne a legmegfelelőbb neked, droidos apok futnak rajta, tehát ezen az OS-en fut a legtöbb app. Nem lassul be egy idő után, nem laggol.
Ha mégsem, akkor Normert által említett Moto G, aminek a hátránya, hogy nincs magyar nyelv. Ha ez sem, akkor HTC Desire 601 alá nem mennék, mert nem nagyon van.. -LG F6 árát felemelték- viszont arról nem tudok sokat nyilatkozni. Gyors rendszer, van egy Logoutos teszt róla.
-
MODERÁTOR
válasz minek?:S #57275 üzenetére
Hagyd már abba ezt a laggdroidot, mert kicsit (nagyon) unalmas vagy már.
Elhiszem, hogy a szupe hiper BB szuper hiper jó, de ettől függetlenül azért az 50 ezer forintos kategóriában már simán van használható Androidos készülék is, ami nem laggdroid...
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
őstag
válasz Viktor0610 #57276 üzenetére
Örülök, hogy neked unalmas vagyok, engem nem nagyon érdekel. És nem hagyom abba, mert odaírom, hogy szvsz azaz szerény véleményem szerint, én így vélem, mert nem találtam olyan androidos, telefont annyiért. Én elhiszem, hogy jó meg minden.. de szvsz nem az. És nem hiperszuper a BB, de jobb netezni rajta, BB HUB miatt nincsenek összevissza az üzenetek, események.. olvass vissza, szerinted mindenkinek azt ajánlom? nem.. csak akinek lehet. Innentől kezdve meg már a felhasználón múlik, hogy mit vesz. Ez egy olyan topic, ahol telefonokat lehet ajánlgatni, nem androidot. Szia!
Ja.. ha valamit még szeretnél mondani, pü-ben megteheted, azt nem mondom, hogy vissza is írok, de elolvasom...
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz darvinya #57278 üzenetére
igazad van.. nem jobb.. gyorsabb.. de ez azt hiszem a tesztben is elhangzik.. meg érzem is. Pl gyorsabban töltötte be a MA!-t a BB mint az SGS4.
Azért mert nem kell belépegetni külön pl Whats App-ba, Viberbe, SMS-ekbe, emailbe, fb-ba, BBM-be.. hanem a BB HUB ezeket összesíti. lsd.:[link]. minden üzenetet tárol benne (amelyik fiókot összekötöttük a BB-vel)... elég csak jobbra húzni az ujjad. Sőt, még ott is lehet szűrni.
galaxys80
Szvsz én is várom, már óráról írhassak. Szvsz
[ Szerkesztve ]
-
darvinya
titán
válasz minek?:S #57280 üzenetére
A sima webkit izé böngésző tré igaz, de en Opera Mobile-t használok és azt nem tudta legyorsulnia.
S4 pedig egyáltalán nem releváns, mert az nem igazán egy jó készülék.Én meg attól kapnék hülyét.
Kb. olyan mint egy terembe raknék mindenkit (család, barátok, munkatársak, ügyfelek, stb.), ami nem egészséges.
Durva hasonlattal: étlapról az összes étel összeönteném és azt tálalnám.
Nem lenne gusztusos, de ehető.[ Szerkesztve ]
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
Gabesz77
senior tag
válasz minek?:S #57254 üzenetére
Belekötni? Ne legyen üldözési mániád, én nem kötöttem bele az írásodba, simán leírtam az én személyes tapasztalataimat, mivel ugye pont ezt a telefontípust használom.
Gyári rom, Nova launcher, ennyi. Nem laggol, nem akad, nem lassú. Nincs benne semmi össze-vissza, és nem telepítek rá minden vackot, másfél napot elmegy nekem 3-4 óra kijelző használattal. Egy ajánló topikban meg kell próbálni tárgyilagosnak maradni, természetesen mindenkinek vannak preferált márkái, de azért járjunk a földön. Az S4 egy jó telefon, jó tulajdonságokkal (bővíthető, prémium garancia, jó kamera, stb), badarság simán a márka iránti utálat/nem tetszés miatt nem ajánlani.Guns n' Roses, 2023. július 19.
-
digitalz
csendes tag
Köszönöm a válaszokat, megfogom őket nézni.
norbert1998, minek? :S
-
norbert1998
nagyúr
válasz digitalz #57284 üzenetére
A motorola g-t lehet magyarrá tenni, ha ez fontos
Gabesz: azért a 3-4 óta idő az nagyon gáz. Nekem, akinek állítólag rossz az akksi ideje, simán megvolt tegnap 90%-os merüléssel 7 óra kijelző
Zsolttal egyetértek, bár volt rá példa, hogy én is pont azt csináltam.az egy-két kommentáros megbeszélés szerintem még mehet itt,a nagyok viszont üzenetben
-
Babaaa24
csendes tag
Sziasztok! Tippeket kérnék, milyen telefont vegyek!
A lényeg: kiváló kamera, gyors működés és minél tovább tartó akkuidő.
Max 100000 ftig keresek, új készüléket és függetlent!
Mi az amit mindenképp javasolnátok? -
M. Éva84
újonc
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani egy telefont 60 e környékén? most egy sony xperia mini prot használok, de szeretnék egy nagyobbat. Telefonáláson kívül leginkább csak fényképezéshez használom és biciklis appokat szoktam letölteni + navigációt. Mindenkinek köszönöm előre is. -
bobby_30
tag
Üdv!
Sajnos a Lumia 820-as már nincs, így kénytelen vagyok mást nézni. Szerintetek alig használt, nagyon megkímélt, újszerű Lumia 920, vagy vadiúj Iphone 4-es. Árban ugyanúgy jönnék ki mindkettőnél. A Lumia független. Köszi a segítséget. -
MODERÁTOR
-
szagnes69
aktív tag
Kedves Fórumtársak!
Korábban a lenti kérdéssel fordultam hozzátok és többen is segítettetek a döntésben, kiszemeltem a Nokia Lumia 630-as telefont, de utána jött a hideg zuhany, mert nekem normál sim kártyám van, ami ebbe nem tehető bele. Tudom, hogy ki lehet cserélni microra, de a kártya a férjem munkahelyi kártyája. A munkahelyen nem óhajtják a kártyát cserélni (fogalmam sincs miért), a t-home viszont a kártya tulajdonosának az engedélyéhez köti a cserét (ez érthető). Mindezek miatt csak olyan telefon jöhet szóba, ami normál sim-es.
Tehát ismét a segítséget szeretnék kérni mobiltelefon vásárlásban. Nagyon sok telefont megnéztem, de elég bizonytalan vagyok. Szeretem a sony termékeket, de nem ragaszkodom ehhez a márkához, ha van jobb ár/érték arányú telefon, ami megbízhatóan működik, nem "fagyogat" le. Az ár olyan max. 50000 Ft lenne, de ha az igényeimnek megfelelő telefon drágább lenne, azt is írjátok meg. Szeretném, ha lenne benne wifi, dlna (nem annyira fontos), jó lenne ha nem kellene naponta töltenem, ha csak telefonálgatok vele. Elsősorban androidost szeretnék, de más op. rendszerű is jó. (Tetszik Windowsphone is!) Nem fogok vele fotókat vagy videofelvételeket készíteni, játszani is egyszerű játékokkal szoktam, pl. szókereső, de azt is ritkán. Elsősorban telefonálásra szeretném használni, esetleg facebookozásra (a gyerekekkel kapcsolatban lenni), néha internetezésre. Tudom, hogy apróság, de jó lenne, ha időzíteni lehetne a csendes üzemmódot, vagy némítást és, ha a telefon jelezné, valamilyen fénnyel, ha üzenetem jött vagy ha keresett valaki telefonon. Eddig egy Nokia 7230-as telefonom volt, ami sajnos tönkrement, különben még mindig azt nyúznám, mert számomra nagyon logikus, egyszerű használatú telefon volt. Félreértés ne essék, értek a számítógépekhez, tehát nem lenne gond egy új típusú telefont megtanulni, de elsősorban a könnyű használhatóság lenne a fontos. Előre is köszönöm a válaszokat!
-
szagnes69
aktív tag
válasz -Faceless- #57296 üzenetére
Igazad van, engem is eléggé dühít a dolog, csak attól tartok, hogy ha vissza kell adni, mert az is lóg a levegőben, akkor mit mondok?
[ Szerkesztve ]
-
M. Éva84
újonc
válasz norbert1998 #57292 üzenetére
köszi! megnéztem a motorola g-t, de csak 5 mp a kamerája, én legalább 8-t szeretnék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs