- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Android szakmai topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Hívószám-hamisítás
- November 19-én elindul Kínából a Vivo X200 és X200 Pro
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Faceless-
őstag
válasz Vicus1234 #56700 üzenetére
Htc már nem igen játszik, mivel a modelje már hivatalosan nem kapható. Nokiánál pillanatnyilag ennyiért nincs közép kategóriás telefon azt rebesgetik, hogy következő hónapban mutatják majd be őket, de én ebben nem lennék olyan biztos.
Ha esetleg szolgáltatói csomagban meg tudod oldani, akkor ennyiből kijöhet egy Lumia 925 nagyon jó teló, és nem említettél maximum méretet, szóval a Lumia 1320-at is ajánlom utóbbi erősebb hardverrel, de valamivel rosszabb kamerával rendelkezik. Ha van rá módod, akkor én a 925-öt választanám a helyedben.Esetleg elcsábíthat még az ár is, szóval a 720-ra is vess egy pillantást, a frissítéssel nagyon jó képeket lő lassabb, mint az előbb említettek, és csak 512 Mb Ram van benne. Ellenben néhány csomagban közel feleannyi, mint a keret.
# Említették a 630-at nagyon jó telefon, de mivel a kamera volt kiemelve, így inkább hozok föl olyanokat, amik kihasználják a keretet is.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest