-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vandie
tag
válasz norbert1998 #57949 üzenetére
http://ujgsm.hu/termek/sony/sony-xperia-sp-c5302-black-white/
Itt láttam. 1 év garival.
Samsung Galaxy S9 -->Samsung Galaxy S10-->Samsung Galaxy S21
-
minek?:S
őstag
-
norbert1998
nagyúr
válasz minek?:S #57953 üzenetére
én úgy láttam, sp ügyesebben fotóz. de hát sp...! mégis mihez ért? lényegtelen, csak a szája maradjon csukva
kátú: hol tudna az annyit? a novathorrAL? hiszen még a cég is megszűnt! és a 768 ram egy tácsvízzel meg 2.3.6-al egyenlő egy ~400 ramos stock droiddal.
[ Szerkesztve ]
-
Vandie
tag
válasz norbert1998 #57956 üzenetére
Épp nézem T-nél feltöltőkártyásban 71 ezer, gsm boltba meg egy év garival 52 függetlenül az SP, vodánál most nincs egyáltalán, csak Sony xperia L NFC ami hasonló árban van,amúgy vodás vagyok.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S9 -->Samsung Galaxy S10-->Samsung Galaxy S21
-
kátú
őstag
-
minek?:S
őstag
válasz Vandie #57957 üzenetére
Bolti gari tényleg nem a legjobb, normálisabb boltokban normálisabb a gari is. Persze gyári garival minden telefon drágább. ujgsm szerintem jó, én vettem tőlük majdnem. Xperia SP-t vedd inkább bolti garival, mert jobban jársz vele, ha vigyázol rá, akkor jobb esetben nem kell szervizbe küldened.
kátú
Pontosan miért is akarod rábeszélni a gyengébb telefonra? Ne vegyen gsmboltból.. miért? Az oké, hogy gari miatt cinkesebb, de ott is vannak normálisabb boltok, ahol érdekük a vevők véleménye és adnak a garira. Nem mindenkinek van pénze 2x többért venni telefont, gyári gariért, pláne, ha az a szolgáltatójánál nincs. Nem olyan vészesek, hogy ne lehessen tőlük venni, nem ő lenne az első.
[ Szerkesztve ]
Üdv.:M.
-
kátú
őstag
-
tomi20100
tag
Sziasztok
A nokia lumia 520 megér 35k? -
Deck
titán
-
edem96
senior tag
Hali!
Nem rég vettem egy Nokia Lumia 630-t de sajnos vissza kell vinnem....... Helyette szeretnék valamit maximum 90 ezerig kártyásan vagy függetlenül, és csak is újonnan. Az igények pedig azok volnának, hogy min. 2 mag, min 1 GB RAM, max 5 inch, és egy napot (reggel 5-től este 10-ig) bírjon ki elég masszív használat mellett is...... Legyen pörgős és megbízható! Op. rendszer mindegy
Előre is köszönöm!
Az áram alatt lévő kábel ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt, csak más a fogása. {NOKIA Lumia 630 Dual Sim Bright Green}
-
edem96
senior tag
-
kátú
őstag
a nexus 5 112k rendes garival. meg az s4 mini mellet szól az SuperAmuled panel meg az sd kártya hely tehát ha kevés a tárhely veszel sd kártyát és nincs gond. azon felül kamerában jobb fogása kényelmesebb meg a virtualis gombok nem vesznek el helyet a kijelzőből
It still works!
-
MODERÁTOR
-
kátú
őstag
válasz Viktor0610 #57995 üzenetére
ezt aláírom én is de ne mongya azt hogy rossz telefon mert akkor hazudik
It still works!
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest