Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• adam22

csendes tag

Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni az alábbiak szerint:

- Árkategória. max 130.000 (br)
    - Használt vagy új? - új
    - Hol vennéd meg? Ne sufni webshopból, de ha van bolt meg működő ügyfélszolgálat, garanciális ügyintézés stb akkor nem ragaszkodom a Mediamarkt/Alza/Edigital stb nagyokhoz
    - Hosszú vagy rövid távra tervezel, 2 évig legalább nyugtot szeretnék :)
    - Mire használnád? kamera (jelenleg Samsung S7, profibbra sokkal nincs igény ha nem fér bele az árba, de legalább ezt a szintet jó lenne ha hozná, a megapixelek nem érdekelnek csak a végső minőség), GPS, net, gmail
    - Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, android csak
    - Mekkora készülék lenne megfelelő számodra? - 5.5 col fölött már ok

- Ami még fontos:

KIJELZŐ - sokat használom gps-nek, és utálom amikor árnyékolni kell 3 csepp napsütésben a telefont mert már kiolvashatatlan. Nem kell, hogy kiégesse a szememet a legdurvább nyári napon nyilván, de azért ezzel ne legyen gond semmiképp. IPS szóba sem jön -szerintem- így

Hardver!! - ha megy a gps és a bluetooth akkor ne akadjon le attól, hogy jön egy bejövő hívás, az általános felhasználást lehetőleg bíjra jól. Cégesen ezt a Xiaomi Note 9 pro tökéletesen hozza.

Egyéb: MicroSD bővíthetőség mindenképp

Az eddig kinézett készülékek:

- Realme Pro 8 - erről sok jót és rosszat is olvastam, nem tudom eldönteni mennyire merjek belevágni, ár/érték aránya jónak tűnik

- Xiaomi Redmi note 10 pro
    - Poco F3

De nem ragaszkodom típushoz/márkához, csak nagyjából fedje le a fenti elképzelést, bármilyen tippet nagyon köszönök! :R

Új hozzászólás Aktív témák