- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Yettel topik
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
jakee82
csendes tag
Redmi Note 7 vagy A50 lenne a jobb választás?
Átlagos felhasználásra lenne. -
TCSZ
senior tag
Sziasztok!
Szerintetek melyik strapatelefon csinálja a legjobb fényképeket? Valakinek van tapasztalata a Cubot Questről?Tóth Csaba Amit most csinálsz az közelebb, vagy messzebb visz a céljaidtól? Mert ami nem visz közelebb, az messzebb visz.
-
TunerJoe
senior tag
válasz Alister71 #141457 üzenetére
Az valóban igaz, hogy a Redmi Note 7 1 Android verzió frissítést fog kapni, de a MIUI négy évig fog frissülni (várhatóan). A Redmi Note 7-et pedig szintén lehet kapni stabil garanciális háttérrel, mert már kb 1 éve létezik Magyarországon hivatalos MI Store, fizikai és internetes verzióban egyaránt.
instagram.com/albert__gyorgy
-
MODERÁTOR
-
freelanced
addikt
Üdv!
Segítenétek kérlek?
- Árkategória. 70-80e
- Használt vagy új? Új
- Hol vennéd meg? Függetlenül újonnan gyártói garanciával, esetleg előfizetésre egy szolgáltatónál? Esetleg használtan az aprón? Lehetőleg függetlenül újonnan.
- Hosszú vagy rövid távra tervezel, a legjobbat keresed, vagy az éppen best-buy telefont? Hosszabb távra, a stabilitás fontos.
- Mire használnád? (ez egy másik sarkalatos pontja a választásnak, hogy körülbelül miről van szó, azt alul lejjebb olvashatod) Igazából teljesen átlag felhasználásra lenne, semmi különleges, böngészés, chat, emailek és társai, nincsenek hatalmas igények, csak az alap feladatokat lássa el rendben és gyorsan.
- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is? Bármelyik megoldás jó.
- Mekkora készülék lenne megfelelő számodra? 5" körül, azért óriási ne legyen, de igazából ebben egész rugalmas a tulajdonosa.Köszönöm előre is!
Gentleman, you had my curiosity, but now you have my attention.
-
TunerJoe
senior tag
válasz Viktor0610 #141461 üzenetére
A korábbi Xiaomi telefonok szoftverfrissítései alapján (Pl. Redmi Note 3-ra elérhető a stabil MIUI 10)
freelanced
Mi9 SE? Tudom, hogy egy picit drágább, de kb. akkora, mint a régebbi 5 colos telefonok. Ha mindenképp a kereten belül akarsz maradni, akkor Galaxy A50, csak ez már eléggé nagy. Azt mondom, hogy le kell nyelni, hogy nagyok a telefonok, nem tudunk vele mit kezdeni.[ Szerkesztve ]
-
Alister71
nagyúr
-
MODERÁTOR
-
bizonytalan
tag
100e alatt, ha jól látom az MI 9SE az egyetlen ajánlott kompakt telefon, ha fontos a jó kamera.
Másodkészüléknek, használtan 40e-ig, újan 70e-ig bezárólag LG G6-nál jobb telefon (kamera, méret a fő szempont itt is)? Köszi. -
Alister71
nagyúr
válasz freelanced #141462 üzenetére
Galaxy A40
Kompakt méret, nagy kijelzővel.
Átlagos felhasználásra bőven elegendő hardver
Gyengécske kamera.Redmi Note 7
Ár érték bajnok, jó hardver, jó kamera - kategóriájában.
Nagyobb mint az A40.[ Szerkesztve ]
Alister from Hell
-
BRIKLY
veterán
válasz Viktor0610 #141466 üzenetére
-
Alister71
nagyúr
válasz freelanced #141472 üzenetére
Lényegesen nagyobbak, igazi tepsik
Fiamnak A40-et vettem, nekem A50 van, kollégámnak A70, ismerem mindhármat.
Az A50 középút, kellően erős hardverrel.A kérdésre a válasz: igen, ha a nagy tepsi méret nem zavar.
Viszont itt az ár is több, és bejön a képbe a Xiaomi Mi9 se, ami szintén nagyon korrekt vas 100 ropi körül.
[ Szerkesztve ]
Alister from Hell
-
floratm
senior tag
Olvastam rola hogy ügyesebbek elcsiphetnek MI8 at media marktban 80 ezer ft-ért.
-
titán
Helló! Nem tudjátok mi okozza azt, hogy emagon 20 ezerrel olcsóbb a samsung a50, mint mm-ben, edigitalban?
-
BRIKLY
veterán
Innen szabad rendelni? Vagy honnan érdemes?
-
Alister71
nagyúr
válasz freelanced #141474 üzenetére
Az A40 is nagyon korrekt, néha egy picit elgondolkozik, de nem bosszantóan.
Az A50 érezhetően erősebb, és mivel gyorsabb is a beépített háttértárolója, nem nagyon gondolkozik, csak cselekszik.Az A70 a 6 giga ram miatt lehet időtállóbb.
[ Szerkesztve ]
Alister from Hell
-
Jam.
aktív tag
Sziasztok!
Egy reggeli nem várt esemény miatt (bringázáskor elrepült a zsebemből egy Honor 8), új telefon után kell nézzek, bár amúgy is érett már a cseréje.
Amiben igazán erősnek kell lennie, az a kijelző láthatósága napfényben (hivatásos fotográfus vagyok, drónnal is dolgozom és a telefonon nézem az élőképet), viszonylag naprakész hardver és legalább átlagos üzemidő, kamera minősége teljesen lényegtelen (csak dokumentálásra használom). A telefonnak számomra semmilyen presztízs értéke nincs, tehát bármilyen márka jöhet. Árban 70-80e forintot szánnék egy használt készülékre.
Saját utánajárásom eredményeként a Xiaomi MI8 6/128-as modelljére esne a választásom, de hátha van jobb ötletetek.
Előre is köszönöm! -
AndrasG
újonc
Sziasztok! Milyen viszonylag KICSI telefont javasolnátok kb 40-50 ezer forintért? Most a Redmi Note 7-en gondolkodom, de ez a telefon gigantikusan nagy, sajnos a Redmi 7 szintén az... Jelenleg Redmi 2-t használok, azt könnyedén magammal tudom vinni mindenhová... és attól tartok, egy nagy telefonnal pl. nem tudnék elmenni futni, stb... Mit gondoltok?
-
elfelejtette
veterán
-
Integreat
tag
Sziasztok!
A Kingtel, és a 2 év bolti garanciája mennyire megbízható? Esetleg inkább Turbado drágábban?
-
gergo5991
őstag
sziasztok, 100k-ig milyen telefont tudnátok ajánlani? főként az a szempont hogy strapabiró legyen, vizálló
-
Oldmobil
aktív tag
Sziasztok!
Tudtok olyan telefont, ami kisebb, mint a Mi 9 és nagyjából hozza a képességeit és
nem is drágább?
Fontos lenne:
-jó kamera
-NFC
-vezeték nélküli töltés
-értesítő LED
-procierő nem fontosNéztem még a LG V7-et, na az tetszett volna, de kamerában jóval gyengébb,
mint az elvárásom.Köszönöm!
-
kallig.a
újonc
Sziasztok.
Jelenlegi kiszemelt telefon egy Meizu X8 6/128 (69K Huf hivatalos forrásból)
Az lenne a kérdésem, hogy ebben az árkategóriában van-e ennél jobb ajánlat mindent egybevetve?Köszi előre is a válaszokat!
-
nyisziati
veterán
válasz kallig.a #141492 üzenetére
Én inkább a Redmi Note 7 mellett szavaznék. Durva különbségek nincsenek, de a nagy aksi mindenképp mellette szól.
Plusz a szoftvert is gyakrabban frissítik.[ Szerkesztve ]
-
TunerJoe
senior tag
Aki Redmi Note 7 és a Redmi 7 között vacilál, azoknak ez a videó segíthet.
-
titán
válasz csaba1203 #141477 üzenetére
Találtam egy hozzászólást a témában: [link] Ha rákkatint az ember a linkre, ott felugrik az emag is. Ez egy kis képzavart okozott most. Ha az emag a gyártó oldalán is ajánlott , akkor mégis gyártói garral adhatja? De hogy lehet akkor ennyivel olcsóbb, mint az említett helyeken?
-
MODERÁTOR
-
titán
válasz Viktor0610 #141499 üzenetére
Ezt az emag forgalmazza.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest