- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android szakmai topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
ddani868
tag
Hali!
A kérdésem a következő lenne, szeretnék vírusirtót váltani de nem akarom ez miatt újratelepíteni a gépet mert elég sok minden van rajta (vírus nagy valószínűségél nincs), ez nem okozhat semmi gondot ? MSE van jelenleg és COMODO Firewall + Bitdefender Antivirus Plus 2012-őt szeretnék helyette mert nem olyan rég próbáltam és nagyon tetszett csak a legutóbbi újratelepítésnél mégis az MSE választottam, és még az is érdekelne hogy a MSE jól eltávolítható a rendszerből ?
-
motacilo
aktív tag
Úgy látom ez a Zonealarm product nagyon felkavarta az állóvizet. Szerintem 2 vagy még több GB memória esetén érdemes lehet kipróbálni. Erős ingyenes védelem lehet (kombinált megoldások nélkül). Hogy most valakinél 43% vagy 49% a memóriahasználat az szerintem mindegy.
-
-
Stephan89
aktív tag
Sziasztok!
Lehet, hogy le lesz váltva mind a két gépünkön a NIS, ha az én gépemen lejár a fizetett licencem, szüleim gépén meg a 60 napos promo. Vagy még előbb, mert kíváncsi vagyok erre a ZA Free AV+FW-re!
Azért is, mert ingyenes - most nem tudnánk 3 gépes NIS 2012 licencet venni, régebbi verziót olcsóbban meg nem találok 3 gépesből.
Felmerült egy kérdésem a ZA-ról, mert ezt nem értem. Mit jelent? Ez hiányzik a Free változatból, szerintetek nagy hiányosság? Keylogger & Screengrabber Jamming
Protects your identity by keeping your keystrokes and click trails private.Üdv.
-
zolee0307
őstag
Na felraktam a Zone Alarm Free Antivirus+Firewallt. Előtte a KIS 2012 pórbaverziója volt.
Én az alábbiakat tapasztaltam eddig:
- ZA-val nőtt a win 7 boot ideje (ez kicsit zavar)
- a ZA a win betöltése után először akár 300 mb-ot is fog, majd csökken, a mem használatom olyan 48%-50% körül volt. Most jelenleg full scan megy+internet (operaval) most a mem használatom olyan 46-54 % körül mozog a CPU 14-27% között mozog, a ZA olyan 125 mb-ot használ. A KIS olyan 130 mb-ot használt alapból, scannél 200 mb fölött is.
- Most full scannél minden gyorsan normálisan megnyílik, a net jól megy. A KIS-nél full scannél lassú volt a net, minden lassan nyílt meg, nagyon fogta a gépet.
- Full scannél a KIS többször megakadt jelszóval védett fájlnál, mikor az értesítő ablakra rámentem lefagyott. A ZA-nál ilyen nincs, gyorsabb is a scan.
- A KIS-nél több mindent be lehetett állítani, a jelentések bővebbek voltak. A ZA ehhez képest jóval kevesebb beállítási lehetőséget tartalmaz, jelentései egyszerűbbek. (ez nem zavar)
- ZA angol nyelvű (majd meglátjuk, mennyire értem meg)A ZA telepítésénél nem raktam fel a tool bart, illetve még volt két választási lehetőség, mindkettőnél a másodikat választottam. Így első körben nekem tetszik, nem tűnik olyan rossznak.
///\\\ Már a jövő sem a régi ///\\\ Magyar égre magyar UFO-t ///\\\ Sose nyomjá full kretént - Kirk Lazarus (Tropic Thunder) ///\\\
-
wilburwalsh
tag
Nálam a ZoneAlarm ISS 2012 vsmon.exe-je 47 MB-ot fogyaszt. Kíváncsi vagyok erre a Free Antivirus + Firewallra is, nemsokára ki is fogom próbálni. A leírás szerint az ingyenes cucc szinte azt tudja, amit az ISS.
-
zolee0307
őstag
A memória használat most ha csak a win7 megy olyan 45% körül van, a KIS-nél ez olyan 37 % körül volt, a ZA kicsit több memót eszik ezek szerint.
[ Szerkesztve ]
///\\\ Már a jövő sem a régi ///\\\ Magyar égre magyar UFO-t ///\\\ Sose nyomjá full kretént - Kirk Lazarus (Tropic Thunder) ///\\\
-
hamyka
senior tag
Sziasztok
Hmm.... Ingyenes Zone Alarm?? Érdekes......
Én sose vettem meg, mert ugye nem magyar...
Én a fizetős változatukat próbáltam, persze próba időszakban....
Amit írtok hogy lassítja a gépet nekem nem újdonság, tisztában vagyok vele hogy nagyon fogja a gépet mint pl: Bitdefender, trusport, Avast, panda macika, Kaspersky..........
Persze cserébe lehet jobb vírus felismerés, de szerintem sokára fogják azt megoldani hogy az ilyen vírus írtok ne egyék annyira a gépet.....
De!! Természetesen továbbra is várom a véleményeket a Zone Alarmrol, bár lehet valakinek nem jön be a Zone Alarm... én anno csak a tűzfalát ismertem.....
Mindenkit megértek hogy az ingyenes felé veszi az irányt mivel nagyon kevés pénzből él az ember, és hát ugye ha szoftverre költi az ember a pénzét akkor miből fizeti ki a számlákat meg miből vesz kaját?? tudom ezek elvi kérdések....
Természetesen mindenki arra költi a pénzét amire akarja, nem is akarok beleszólni // csak jó tanácsot próbálok nektek adni Ha megoldható,akkor ingyen..... // Bár az ingyenes verziójú programokat szerintem abból fedezik aki megveszi a programot és abból a pénzből csinál a gyártó ingyenes programokat is....
Nekem eléggé vegyes érzelmeim vannak a fizetős programokkal kapcsolatosan, mert lehet hogy az ingyenes is majdnem ugyanazt tudja... de az ingyenessel is ugyanígy vagyok.....
[ Szerkesztve ]
Comodó új távlatok...........
-
hamyka
senior tag
válasz BigManus #10606 üzenetére
Törlés után szerintem érdemes a futtatásba beírni hogy: regedit, és megkeresni a mappáját a programnak és kitörölni, illetve egy CC leanert lefutatni illetve egy Easy Cleanert is lefutatni, és legutoljára a program files mappában is megnézni hogy maradt-e utánna valami....
Bár nem tudom hogy hova telepíti a programot de én mindig a program files mappába telepítek mindent.....
Lehet hülyeség hogy én így csinálom és kiröhögtök hogy így csinálom, de jártam már ugy hogy pl: nod32-t akartam felrakni a gépemre de valamiért nem sikerült...
Lehet mindjárt leszidtok hogy ohh hát ez így egy nagy hülyeség és van program csak hát fizetős...
Ezekkel a programokkal ingyen és bérmentve meglehet csinálni.....
Csak kicsit oda kell figyelni
u i: indítsa újra a gépét és utána tegye meg ezeket a lépéseket természetesen
[ Szerkesztve ]
Comodó új távlatok...........
-
Stephan89
aktív tag
A ZA AV+FW Free telepítője nálatok mennyi idő alatt töltötte le a fájlokat telepítéskor? Nekem 4 megás nettel kb fél óra alatt 29%-nál jár, ami 53 mb-ot jelent. Ez nem hinném, hogy normális.
kororo köszi, de egyelőre úgy néz ki, maradok valamilyen free megoldásnál!
Üdv.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Van már valami hír arról, hogy mikor jelennek meg a 2013-as BD szoftverek? Egyáltalán jók a 2012-eshez vásárolt kulcsok az újhoz? Még nem aktiváltam be őket.
Hogy' akarjam magának kifejezni, hogy... (Alexander Salachi)
-
L7wy
őstag
Windows 10 x64 ----- Qihoo 360 TS
-
riki
senior tag
Szinte tökéletes párosítás.Talán még jobb párosítás. mint amit én használok/Panda cloud pro+ Online Armor/.Nem gondoltam volna,hogy az Avast ennyire jó lett. A comodo fala ,hozta a tőle elvárható szintet. Egyszerűen döbbenet,hogy ketten mit tudnak.Otthoni használatra tökéletes.
-
Butcher-HUN
senior tag
Languy bácsinál igen csak jól teljesít a BD TS 2013 BETA [link]
✔<<<My Gaming PC>>>: http://butcherproductions.webs.com/my-gaming-pc ✔ <<<My Gameplay Channel>>>: https://www.youtube.com/user/szakozs✔
-
őstag
válasz Butcher-HUN #10633 üzenetére
Annyira azért nem és egyszer valamilyen oknál fogva rebootolta a gépét is...
-
jeffo
tag
Én május 1-je óta használom az Avast Free Antivirus-t, Comodo-t már régebben. Eddig jónak tűnik, azonban a Nod32 Antivirus-hoz képest lassabban indul a gépem. Van hogy percek is eltelnek amíg be tudok jutni netre (adsl előfizetésem van), vagy amíg bármi programot el tudok indítani. Úgy vettem észre, hogy talán az Avast nem szereti, ha túl sok program fut a tray-en, ill. indul el a háttérben. Egy program például, ami többször beakadt vele, az a Doomi, ami ilyen Adobe Air-es todo lista kezelő program, nem neten tárolja a bejegyzéseket, mint pl. a RTMnotifier, ami a Remember The Milk-re kapcsolódik. Azóta levettem a Start at login opciót, ill. más programot kezdtem el használni, a To-do Desklist-et, azzal nincs ilyen gond. A Google Drive Sync programja is fel van téve.
A netet a ReConnect nevű kis programocskával indítom, ami nem egy mai darab, de régebben gyakran lebontott a net, és csak ezzel sikerült biztosan újrakapcsolódni, különben volt hogy éjjelre berakott letöltés-feltöltés nem sikerült. Akkoriban kezdtem el használni. Ám ezt már volt régebben is, hogy valamely vírusellenőrző gyanúsnak vélte, szerintem az Avast is ezért indítja lassabban a netet, ha ezzel nyomok rá.
Vagy az is lehet, hogy indításnál egyből akar frissíteni vagy a felhő szolgáltatásához kapcsolódni, de az is lehet, hogy csak egy indításkori rendszervizsgálat fut. Ha a biztonságnak ez az ára, akkor elfogadom.Elképzelhető, hogy a legtöbb lassulást a program "Automatikus zárt környezet" kiegészítője okozza, mert a telepítés utáni első gépindításkor talált is egy-két programot, ami gyanúsnak gondolt, pedig nem az, így ha szerintem megbízható, akkor jobb leállítani a zárt környezetbeli ellenőrzést, mert könnyen instabillá válhat a rendszer, főleg a lassúbb gépeken. Eltarthat az ilyen ellenőrzés több percig. Ha leállítom az adott program zárt környezet ellenőrzését, akkor be kell nyomni kizárásra, hogy legközelebb ne vizsgálgassa.
Az egyik munkahelyi gépen is lecseréltem erre a párosra (előtte ESET Smart Security volt), és ott érezhetőbb volt a lassulás, mert ott csak sima egymagos processzor van, míg itthon 4 magos. De most már pár nap után jobbnak tűnik az egész. Egyébként nem is nagyon állítottam az Avast-ban, szinte az alap beállítások vannak. A Comodo-ban a Sandbox be van kapcsolva, tűzfal és Defense+ biztonságos módban van. Azon gondolkoztam még, hogy vajon mivel a Sandbox és az Avast Automatikus zárt környezet hasonló ellenőrzési felület, emiatt akadhat-e vagy lassulhat-e a rendszer?
[ Szerkesztve ]
-
L7wy
őstag
Érdekes egy program
Roboscan Internet Security Free - Test[ Szerkesztve ]
Windows 10 x64 ----- Qihoo 360 TS
-
őstag
Igen itt a fórumon, akiknek ez a párosítás fut, vagy tapasztalata van vele, az azt ajánlotta, hogy az Avastban érdemes kikapcsolni a "sandboxot", mivel a Comodo-ban úgyis van. Persze meg is fordítható a dolog.
Nekem az aláírásomban szereplő progik vannak, de egyik sem lassít olyan nagyon, pedig a BD IS egymagos gépen van, igaz 3,4 GHz és 4GB memoval XP alatt... A Kaspersky erősebb konfigon van.
-
old-dog
aktív tag
Egy kis olvavasni való tesztek. Ha nvolt már, akkor...
[ Szerkesztve ]
-
riki
senior tag
Végre egy program ,ahol le merik írni ,hogy valójában milyen vas is kell alá.:
[link] -
Vukmir
aktív tag
Lehet leváltjuk noti cserénél a Kaspersky-t Roboscanre
"Ha egyvalaki szenved téveszmében, azt őrültségnek mondjuk. Ha sokan, azt vallásnak." Robert M. Pirsing
-
wilburwalsh
tag
Feltelepítettem a ZoneAlarm Free AV + FW-t. A beállítási lehetőségeket eléggé megnyirbálták - különösen a Firewall és az Application Control résznél. A vsmon.exe nálam kb. 70 MB memóriát igényel magának. Telepítés után kinyírta a uTorrent-et, csak az Application Controlnál lévő szabály kézi módosítása és egy újraindítás után tudtam ismét működésre bírni. Érdekes még az is, hogy az Internet Explorer és a Windows Media Player kapcsolódására elvileg rá kellet volna kérdeznie, de gyakorlatilag simán kiengedte őket a tűzfal. Még csiszolnia kell a progin a ZA csapatának.
Új hozzászólás Aktív témák
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- Gaming notebook topik
- Kedvenc zene a mai napra
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Androidos fejegységek
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Asszociációs játék. :)
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest