- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
-
Mobilarena
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
Annyit javasolnék (ha már ennyi melót belefektetsz), hogy akármilyen pakk is legyen, 2 dolog alapvetőnek kell hogy legyen, ellenkező esetben az eredmények semmilyen formában sem tükrözik az erőviszonyokat.
1. Ha x darabos mintán tesztelsz, akkor annak x darab különböző mintának kell lennie (nem lehet, hogy 1 kártevővel több fájl is fertőzött, erre jó példa az "előzetesed"), ahol 15 találat látszik, de a valóságban az 9 kártevő.
2. x darabos minta, x darab különböző kártevőt kell hogy tartalmazzon és azok valós kártevőknek kell hogy legyenek. A víruskergetők 2 csoportra oszlanak, az egyik csak akkor azonosít kártevőnek, ha az tényleg az is, míg a másik csoportba tartozók akkor is, ha tudják, hogy mire való az adott alkalmazás, függetlenül attól, hogy semmilyen kárt nem okoz.
Az 1. pont egyszerűbb feladat, válassz ki egy köztudottan magas felismerésű kergetőt, azzal nézesd át a mintát, és töröld ki az eredeti mintából azokat a fájlokat, amelyeket 1-nél többször azonosított ugyanazzal a kártevővel(csak 1 ilyen fájl maradjon meg a mintában). Az így lecsökkentett minta legyen az alapminta, ezt a mintát használd a többi védelmi progi teszteléséhez.
A 2.pont az már nehezebb falat, mert ezt home user nem tudhatja biztosan.
Ha már bevállalsz ennyi melót, akkor azt a 10000+-os mintát az 1. pont szerint csökkentsd le és akkor elmondhatod, hogy amit ez ügyben meg lehetett tenni, azt megtetted, és már ezáltal is korrektebb eredményeket fogsz kapni.
Annak idején én is csináltam hasonló tesztsorozatot, tudom, hogy ez mivel jár, úgy hogy ezt amolyan "baráti" jó tanácsnak vedd, ne másnak.[ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
HZoli87
veterán
Emsisoft esetén a 140-es szám nem azt jelenti, hogy 140 fájlt törölt is. Ha egy fájl többszörösen fertőzött, akkor a számlálót (kártevők száma) annyival is növeli. Remek példa a tegnapi csomag, leteszteltem vele a programot, ellenőrzés után ezt kaptam: 291 fájl ellenőrizve, 291 kártevő észlelve. Mondom ez nem semmi, lenullázza az egészet, de a törlés végrehajtása után (nem javítás, nem karanténozás) maradt 22 fájl. Szóval ebben a formában a kép nem hordoz érdemi információt.
-
janes1976
őstag
Valaki tud normális kergetőt natív 64 bitest a Bitdefenderen kívül?
Xiaomi X6 Pro 512/12 GB (Grey)
-
janes1976
őstag
Valaki nem tudja véletlen hogy w7 alatt van egy olyan hogy A számítógép visszaállítása egy korábbi állapotba. Én tudok ilyen visszaállítási pontot csinálni manuálisan? Ha igen, akkor hogy?
Már többször szívtam pár programmal és eddig mindig volt ilyen pont. De ha én akarok csinálni?
[ Szerkesztve ]
-
janes1976
őstag
Avastnál is mekkora átverés hogy az települ amilyen rendszered van. De ez nem igaz mert ha beviszed a feladatkezelőbe, akkor látod hogy 32 van ott és nem 64. Kasperskynél szintén.
-
F34R
nagyúr
válasz janes1976 #11063 üzenetére
64-bites van egy rakat de szinte mindegyiknél megtalálható 32 bites process (folyamat ) ami nem is baj mert maga az operációs rendszer is vegyes felépítésű.
semmi problémád nem fog adódni ha ilyeneket használsz , inkább nagyobb hangsúlyt fektess a védelemre . Mostanában nem tudom mik a legjobbak de biztos vagyok benne megtalálod a saját igényeidnek valót. -
DUNKENSTEIN
tag
-
ƵøŁĭ
veterán
válasz DUNKENSTEIN #11068 üzenetére
RoboScan mit alkotott?
(#11052) Fire/SOUL/CD
[ Szerkesztve ]
(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง
-
DUNKENSTEIN
tag
-
ƵøŁĭ
veterán
válasz DUNKENSTEIN #11070 üzenetére
10 perc. .Mediafire-on feltöltést/fájlokat Bitdefender ellenőrzi. :
(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง
-
ƵøŁĭ
veterán
válasz DUNKENSTEIN #11072 üzenetére
Szerencsére nem.Lassan 70% aztán magadévá teheted.
[ Szerkesztve ]
(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง
-
ƵøŁĭ
veterán
Aki ZoneAlarm ingyenes termékét kipróbálná,figyeljen oda eltávolítása katasztrófa.Egyáltalán nem működik unninstalerje.Külső program segítségéhez kell fordulni.Általam említett hiba nem 1-2 embernél fordult elő,csak ma szembesültem vele személyesen.
DUNKENSTEIN
*: Elment a netem,3 perc.
[ Szerkesztve ]
(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง
-
DUNKENSTEIN
tag
Roboscan eredmény az utolsó packból:
91 találat és törlés.
Eladó asztali "gamer" pc [+monitor] egyben [90.000] vagy bontva! http://href.hu/x/i0of
-
AmigaFan
aktív tag
válasz DUNKENSTEIN #11078 üzenetére
Akkor ezzel együtt is az a mostani eredmény LiLxWaYnEx tesztjében, hogy az Emsisoft volt most a leghatékonyabb!
Amiga Forever...
-
félisten
válasz polonic #11074 üzenetére
Már a 2009-es is az volt, sőt, úgy rémlik, hogy mintha már a 2008-as is az lett volna.
(Akkoriban Vista x64-t használtam, és mintha pont ezért próbáltam volna ki akkor, de nem biztos, hogy jól emléxem már erre)[ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
janes1976
őstag
válasz DUNKENSTEIN #11081 üzenetére
Akkor még mindig mindenre jelez. Nálam is ezt csinálta régebben, ment is a levesbe. Mint a Norton csak durvábban. Kár érte.
Más: Ad-Aware-be milyen motor van? Csak mert a VB-n RAP teszten iszonyat feljött.
[ Szerkesztve ]
-
AmigaFan
aktív tag
válasz DUNKENSTEIN #11081 üzenetére
A Malwarebytes meg tényleg nem fog mindenre riasztani, hiszen nem is az a dolga! Elsődlegesen malware-ek ellen készítették. Szerintem közel sem olyan jó az adatbázisa vírusok terén. Én csak kiegészítő védelemnek használnám.
Amiga Forever...
-
AmigaFan
aktív tag
válasz DUNKENSTEIN #11085 üzenetére
Viszont az emsinek csak a neve antimalware, egyébként egy teljes értékű víruskeresőt is tartalmaz.
Amiga Forever...
-
polonic
félisten
válasz Fire/SOUL/CD #11082 üzenetére
Hogyhogy én nem tudtam erről.
De azért azt el lehet, mondani, hogy elég szánalmas a natív 64 bites kergetők száma. 2007 január óta már illő lenne kivétel nélkül minden nagyobb cégnek rendelkezni ilyennel.
[ Szerkesztve ]
-
janes1976
őstag
Legtöbben az Avirából meg az Avastból látnának legszívesebben 64 bitest.
Avastnál is ugatnak hogy van, csak épp az a 64 az 32 bit. Sose lesz meg.
[ Szerkesztve ]
-
DUNKENSTEIN
tag
Egyáltalán ki az 2012 ben aki 32 bites rendszert használ és az elmúlt 3-4 évben vett gépet?
Eladó asztali "gamer" pc [+monitor] egyben [90.000] vagy bontva! http://href.hu/x/i0of
-
Pano
addikt
válasz DUNKENSTEIN #11092 üzenetére
Láttam én már műszaki boltban egy olyan laptopot kitéve, ahol 4 GB ram volt benne előtelepített 32 bites Win 7-el. Nem vicc! A matricát is direkt megnéztem....
-
AmigaFan
aktív tag
-
Mosanke
senior tag
válasz Fire/SOUL/CD #11022 üzenetére
Szia!
Megjött a Panda hazai támogatás válasza az előbb. Nem másolom be a teljes levelet mert az nem lenne korrekt, mert mégis csak magán levél lenne vagy mi. De röviden összegezem a magyar support válaszát.
Megírtam a levelemben a tényállást és a kapott aktiválási kulcsot is a Panda Cloud Pro-hoz. Erre azt válaszolták, hogy Ők sem látnak lejárati időt vagy hasonlót az én aktiválásomhoz kötve (csak azt, hogy érvényes) ezért a pontosítás végett rákérdeztek a spanyolországi központra. Onnan azt a válasz kapták, és ezt továbbították nekem, hogy ezeket a kulcsokat (összesen 1500-at) egy még 2010 novemberében volt jubileumi akció révén osztották szét. Az első 1500 szerencsés regisztráló kapta és nincs lejárati idő. Maga személyesen a spanyol Fogyasztói Értékesítési és Marketing vezetője válaszolt erre. (Ő meg csak kell, hogy tudja mit osztogattak)
Akkor ez ami nekem van ezek szerint egy Life Time ajándék lenne/lett volna?
Rosszul is emlékeztem a szerzés dátumára, hogy mikor jutottam hozzá, mert nem tavaly hanem még előbb volt így az egy év (ha 1 éves lett volna) már biztosan lejárt volna.[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz Mosanke #11095 üzenetére
Könnyen elképzelhető, hogy jól jártál akkor a kulccsal.
(Meg jó hallani, hogy a Panda Support még mindig korrekt (kb 10 éven keresztül használtam a Panda-t és a Support mindig is jó volt))Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
Mosanke
senior tag
válasz Fire/SOUL/CD #11096 üzenetére
Igen így van. Teljesen korrektek voltak és a válasz levelük is az volt. Mind a hangvételében mind a tartalmában.
Azt elfelejtettem az előbb és azért ez is fontos, hogy rögtön azzal kezdték a válaszukat, hogy elnézést kértek a megkésett válaszért, de meg kellett várniuk a spanyol központ válaszát. -
Gyurvagyi
tag
Sziasztok!
Ha már szóba kerültek a Panda termékek, akkor hagy kérdezzem, hogy mi a véleményetek róla (IS). Hatékonyság és gépterhelés tekintetébe. Illetve érdekelne, hogy hova helyeznétek a ma elérhető víruskergetők rangsorába.
Challenge accepted!
-
janes1976
őstag
Én csak rosszat tudok róluk írni. A nem cloudos, hanem a sima cuccaik az elején jók, de utána mint a csiga úgy belassulnak (nem csak nálam). Én meg a cloud mellett kaptam be egy trójait amit nem fogott meg, na ezután ment a süllyesztőbe.
Pedig örültem mint majom a farkának hogy végre megtaláltam a nekem való kergetőt, ami pehelykönnyű. De korán örültem.
Ez személyes tapasztalat az én gépemmel esett meg, a saját 2 szememmel láttam.
[ Szerkesztve ]
-
DonThomasino
veterán
KI mit gondol ?
64 bites rendszerhez Outpost Security Suite Pro..." I'm going to make him an offer he can't refuse."
Új hozzászólás Aktív témák
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Star Wars Outlaws GeForce RTX 40 Bundle - lepd meg magad!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Védje meg számítógépét a vírusoktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest