- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android szakmai topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
titán
válasz Fire/SOUL/CD #10350 üzenetére
Rendben akkor most már tudom, hogy már nem támogatott.
Évek óta nem foglalkoztam Win98-ra való biztonsági termékkel így nem tudtam biztosra, hogy jó-e még.Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Net L with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P
-
L7wy
őstag
Emsisoft Anti-Malware 6.5.0.11 - April 26th, 2012
* E-mail scan for Outlook:
- Emsisoft Anti-Malware now scans incoming and outgoing mails directly in Outlook. Supports Outlook 2003, 2007, 2010 and 2010 x64.
* Full integration of Emsisoft Anti-Malware Network:
- Emsisoft’s own cloud database already contains information about millions of programs, and helps behavior analysis do its job. There should be practically no more false alarms. You can search the complete database at IsThisFileSafe.com.
* Improved self-protection:
- State-of-the-art malware is getting smarter all the time. It often avoids being detected by disabling installed security software. Emsisoft Anti-Malware protects you against manipulations of its own software in an efficient manner.
* Automatic Game Mode:
- Whenever a computer game is running in full-screen mode, Emsisoft Anti-Malware automatically switches into the new game mode. This mode disables all pop-up windows and allows you to chase highscores without any interruption.
* Program starts quicker:
- Our malware hunter now puts the trottle to the metal and is a lot quicker to operate.
* Optimized Commandline Scanner:
- The included commandline scanner is a real goodie for administrators and can now also be used to update the whole package.Windows 10 x64 ----- Qihoo 360 TS
-
blattida
nagyúr
válasz Dluinet #10353 üzenetére
CCE-n belül próbáltad a quick repair funkciót?
Esetleg még Combofix, Comodo Rescue Disk, Kaspersky Rescue Disk.
[ Szerkesztve ]
Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||
-
Dhampir
félisten
Sziasztok! A Spybotról mi a véleményetek?
-
Mosanke
senior tag
válasz Dluinet #10355 üzenetére
Szia!
Lehet, hogy jó nagy hüleségnek hangzik de azért beírom ... hátha segít.
Nekem is volt egy nagyon hasonló ilyen hibám úgy egy évvel ezelőtt, igaz az XP-n volt. Egyszer csak nem tudtam a Microsoft Update-re kimenni. Állandóan csak egy üres fehér oldal jött be. Én sem tudtam mi okozhatta de én is kipróbáltam akkor mindent amit csak javasoltak itt és másik fórumokon is, de hiába, és utolsó szalmaszálként megpróbáltam az Advanced System Care-t. Ennek van egy olyan modulja, hogy Disc Doctor. Gondoltam ha ez sem segít akkor win xp újra telepítés lesz.
Lefutott a vizsgálata és kért egy restartot mert talált hibákat. Utána jó sokáig, talán fél órán át vagy még tovább is dolgozott. Kék képernyő és ott mindenféle karakterek futkostak. Annyit tudtam megjegyezni, hogy voltak valami féle indexelési hibák (?) is meg még más hibák is amik teljesen kínaiul voltak nekem és folyamatosan javította ezeket. Amikor kész lett megint kellet egy restart és azóta minden okés.
Lehet, hogy a hozzáértők erre azt mondják, hogy semmi köze a két dolognak egymáshoz, lehet igazuk is van mert én ilyen mélységben nem értek az informatikához, de nálam ez akkor segített. -
Pano
addikt
válasz Mosanke #10358 üzenetére
Nem hiszem, hogy ez segítene, mert Win 7 frissítése nem webhely alapú már.
@Dluinet: Nekem volt hasonló problémám, akkor az segített, hogy a Windows Update "cache"-t, ahol tárolja a letöltött frissítéseket kiürítettem.
Windows/SoftwareDistribution/Download mappán belül mindent törölj ki (almappákat is), de maga a Downloads mappát ne, szóval üresen maradjon meg. Ez Microsoft javaslat, nem önkényes belebuzerálás.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Mosanke
PanoSemmilyen Microsoftos oldalt nem érek el, semmilyen böngészővel, sem Win Update-tel, csak Opera Turbó módjával. A munkahelyen 12 gépből egyszerre 3 gépnél jelent meg a hiba, ebből 2 XP és egy Win7.
Vírusirtó oldalak nagy részét el lehet érni velük, de vírusirtók letöltése mindig fájl hiánnyal meghiúsul, kivéve Opera Turbó módjával.[ Szerkesztve ]
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
luciferk
senior tag
Szevasztok,
Ti betudtok lépni az ügyfélkapu-ba? [link] rákattintva mindig " A kiszolgáló nem található" üzenetet kapom vajon a böngésző szarakodik, vagy netán vírus van a háttérben?
-
félisten
válasz luciferk #10361 üzenetére
Belépni nem tudok, mert felhasználónevet és jelszót kér, de maga az oldal megjelenik.
Dluinet #10360
Szinte biztos, hogy kártevőd van, javasolt egy Avira/Kaspersky/Comodo rescue disk-ről vírusellenőrzés futtatása. (Az sem baj, ha mindhármat lefuttatod.)[ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
nagyúr
válasz Fire/SOUL/CD #10363 üzenetére
A beléptető rész nem működik nálam.
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
luciferk
senior tag
válasz Fire/SOUL/CD #10363 üzenetére
Arra a linkre kattintottál amit megadtam és bejött az oldal?
milyen böngészőt használsz? én firefox 11.0 használok. -
félisten
-
luciferk
senior tag
válasz Fire/SOUL/CD #10366 üzenetére
IE9-el is próbáltam a megadott linkre kattintani de ez fogad
"Az Internet Explorer nem tudja megjeleníteni a weblapot"
az evirát lefuttattam nem talált semmit, vajon mi lehet gond -
L7wy
őstag
Windows 10 x64 ----- Qihoo 360 TS
-
jeffo
tag
Vírusirtó program miatti fagyásra gyanakszom, e kapcsán kérnék segítséget. A következő páros van feltelepítve a gépemre Windows XP Pro SP3 rendszerhez:
- Comodo Firewall ingyenes
- ESET NOD32 Antivirus 4.2.71.2Külső HDD - konkrétan egy Hyundai Mbox R600 médialejátszó készülékbe épített merevlemez - USB-n történő csatlakoztatásakor gyakran előfordul, hogy teljesen befagy a rendszer, vagy nem látja a hdd tartalmát, vagy másolás közben elszáll a kapcsolat, vagy nem csatlakozik fel sehogy. Kész lutri az egész, hogy összejön vagy nem, pedig hát elvileg látnia kellene egyből ahogy rádugom.
Egy NOD32 fórumban azt javasolták, hogy XP-hez használjam a régebbi, 4-es verziót, mert az 5-ös az újabb Windowsokhoz lett optimalizálva. Próbáltam a Cserélhető meghajtók vizsgálata mellől kivenni a pipát, de ez sem segített. Az 5-ösre volt jellemző ez a külső hdd fagyasztás hiba, itt e fórumban most találtam is javító linket, de most már mindegy. Anno csak az 5.0.94-ről 5.0.95-re frissítéssel próbálkoztam, és a Cserélhető meghajtók mellől kivettem a pipát.
Szerintetek próbáljak más antivirus programot feltenni a Comodo mellé? Vagy még olyanban is gondolkozom, hogy netán az usb kábel lenne hibás, netán azt kellene rövidebbre vagy jobb fajtára cserélni (régebben egy nyomtató kapcsán külföldi fórumban adtak ilyen tanácsot).
Antivirus program ingyenes, csökkentett képességű verzióját nem szeretném feltenni, a NOD32 is újságos kóddal van a gépen, pénzem meg most nincs arra, hogy egy fizetős változatot vegyek, szóval valami hasonló megoldás kellene.
Smart Security-t nem igazán szeretnék a gépemre, mert egy régebbi telepítésben használtam, és hibás letöltéseket csinált. Persze lehet, hogy azóta az 5-ös verzió jobb.
Persze az is lehet, hogy a Hyundai készüléknek hibás lehet az usb kapcsolat kezelése, de egyelőre ezt a készülék netes fóruma és a hazai forgalmazó nem erősítette meg.[ Szerkesztve ]
-
őstag
Szerintem szedd le a Nodot a gyári eltávolítójával és úgy nézd meg, hogy mi történik. Csökkentett módban futtasd az eltávolítót! Ha a Nod a ludas, akkor válassz más víruskergetőt, még lehet jobban is jársz...
Hogy' akarjam magának kifejezni, hogy... (Alexander Salachi)
-
Pano
addikt
Lehet, hogy magával a HDD-vel van a gond (vagy rendszer ill. lap propléma), de régen a nod32-vel akadtak ilyen gondok külső vinyók csatlakoztatásakor, hogy lefagyott az előadás.
Tedd fel az ötös verzióból a legújabbat, aki meg azt javasolta, hogy ne azt használd le kéne lőni, egy h*lye. -
jeffo
tag
Köszi a tippet.
Leszedtem a belinkelt oldalról a gyári eltávolítót, azzal uninstalláltam a 4-es Nod-ot csökkentett módban.
Újraindítás után feltettem az 5.0.95-öt. Kiszedtem a pipát a Számítógép/Valós idejű fájlrendszervédelem/Ellenőrizendő adathordozók/Cserélhető adathordozók mellől. Ez is egy tipp volt anno egy Nod-os fórumban a külső hdd fagyás problémára.
Ma keresgettem, és külföldi fórumon megint belefutottam a tedd fel a 4-es Nod-ot tippbe, és valahol olvastam, hogy a Bios-ban a Legacy USB Support-ot Enabled-re kell tenni, mert az is javíthat a dolgon. Nekem Auto-ra volt állítva, így most Enabled-re változtattam.A 4-es Nod most egy friss XP telepítésen volt, előtte nem volt más Nod verzió, de elképzelhető, hogy abban valamilyen szinten benne maradt ez a fagyásos probléma, és azért fagyott a rendszerem tőle. Pl. ma is 2x csinálta. Megfigyeltem, hogy ha előtte volt más USB eszköz rátéve, pl. egy pendrive, ahogy ma is, akkor tutira fagy a külső hdd csatlakoztatásakor. Régebben az előző XP telepítésen az 5.0.94-re frissítettem rá az eset.com oldalról letöltött 5.0.95 telepítőt (a magyar oldalon valamiért még most sincs, pedig az eset.com-ról letölthető magyar változat is). Gondolom jobban jártam volna, ha tiszta telepítéssel teszem fel az újabbat, ugyanígy a gyári eltávolító segítségével, mert ráfrissítve biztosan megmaradhatott ez az usb probléma.
Hamarosan tesztelem, majd jelentkezem, hogy jobb lett-e.
-
Vukmir
aktív tag
Avast! Free mellé milyen tűzfalat ajánlotok 64 bitre?
"Ha egyvalaki szenved téveszmében, azt őrültségnek mondjuk. Ha sokan, azt vallásnak." Robert M. Pirsing
-
ƵøŁĭ
veterán
Legnépszerűbb ingyenes kombó: Avast Free + Comodo Firewall.
1.Avastban automatikus zárt környeztet kikapcsolod.
2.Comodoban Defense +,Sandbox be.(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง
-
Nhorbee
aktív tag
Elnézést ha volt már. "Ingyen" vírusirtó a facebook-tól
[ Szerkesztve ]
-
polonic
félisten
A norton dns szolgáltatását használom.
Ma este elkezdett rakoncátlankodni.
Nem jön be pár oldal, azt írja a norton felülettel, hogy nem található. Pl: Origo, totalcar, gamepod. A gamepod viszont bejön, ha a ph lapcsalád oldalairól kattintva hozom be, de beírva nem. Ez mi lehet?
Aki használja még, annál rendben van?
-
polonic
félisten
válasz Nhorbee #10379 üzenetére
A jó múltkor nekem is volt a comodoéval ugyanilyen. Akkor is megkérdeztem a topilakókat emlékeim szerint. Azért váltottam akkor a nortonra.
Szerk:
Találtam valamit. [link]
De nem értem, ha egy másik, külföldi dns-t használunk, akkor a leírt dns hiba hogy és miért befolyásolja azoknak a működését. . .
Vagy ez akkor ilyen globális dns lehet, ami mindent érint?[ Szerkesztve ]
-
blattida
nagyúr
válasz Vukmir #10381 üzenetére
Angol, használható, eredetileg vállalati megoldásokkal foglalkoztak, de sok éve már az otthoni felhasználókkal is törődnek.
Nem rossz, de sok fals találat jellemzi, jól konfigurálható, de nem egy sebességbajnok,a rendszerterhelése átlagos.Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||
-
jeffo
tag
Sajnos az 5-ös Nod is fagyasztotta a gépet ennél a külső hdd-nél, hiába tettem fel kivételként lemezazonosító alapján is. Egyből fagyást csinált a csatlakozáskor, a 4-es Nod-nál azért ez nem volt ennyire gyakori. Csak a resetelés és így a gép újraindulása után látta a külső hdd tartalmát. Régebben mikor még az előző XP install alatt volt 5-ös Nod-om, akkor csináltam azt, hogy Kijelentkeztem a userből, és úgy csatlakoztattam a hdd-t, de ez sem vált be mindig.
Azonban most találtam egy tuti megoldást, nem is tudom miért nem jutott eszembe előbb, pedig annyira egyértelmű. Lecsatlakozol netről, letiltod a Nod-ot "A vírusvédelem ideiglenes kikapcsolása" menüponttal, és ekkor csatlakoztatod a külső hdd-t. Általában egyből felismeri, és látni lehet a tartalmát. Célszerű addig kikapcsolva tartani a Nod-ot, amíg másolgatsz, de próbáltam visszakapcsolni a sikeres felismerés után a Nod-ot, és visszalépni netre, és semmi gond nem volt.Legalább most már nem fagy, de az a kis hiba megmaradt, hogy nem mindig jön be a meghajtó, vagy van hogy hosszabb idő után megszakad az usb kapcsolat, vagy akkor szakad meg, ha olvasási művelet után írás (vagy törlés) is történik, amit betudhatok annak, hogy ennyire spéci az eszköz, vagy rossz a vezérlő programja, ugyanis a médialejátszó üzemmódból kapcsol át usb device-ra, amikor rádugom a gépre. Ez lehet attól is, hogy már áll egy ideig a készülék, mert általában ha bekapcsolás után szinte azonnal dugom rá, akkor jó szokott lenni.
A kézikönyv utasítása nem egyértelmű, lehetne úgy is, hogy a hátulján kikapcsolom a főkapcsolóval, és aztán be, ekkor a számítógéppel a kábelkapcsolatot észlelve azonnal usb device-ra kapcsol. Majd még próbálgatom.Egyébként nem Windows alapú a médialejátszó, a Nod ezt a gyártói azonosítót szedte ki: Linux 2.6.12.6-VENUS. Mondjuk ez utalhat arra, hogy Linux alapú a médialejátszó rendszere, ennek ellenére NTFS-re van formázva a beleépített hdd, maga a készülék formázta le. Talán ez is okozhatja a problémákat.
[ Szerkesztve ]
-
BigManus
addikt
Ez mókolás, nem megoldás.
Ne erőltesd a Nod-ot, mert így nem lesz jó. Kikapcsolni mikor egy hordozót csatolsz a rendszerbe az könnyelműség.
Ha bemászik valami a rendszerbe akkor majd lesel, mint pocok a lisztben...
Vannak más védelmi programok, válasz egyet...Nem a győzelem a részvétel hanem a fontos...
-
mazza
tag
-
MODERÁTOR
-
szatyor1972
tag
Üdv
Ezzel a programmal kapcsolatban van-e valakinek tapasztalata:
[link]Boldognak lenni nem azt jelenti, hogy minden tökéletes!
-
BossBoss
őstag
Üdv!
Mindenkinek ajánlani tudom ezt az oldalt. Most vettem KIS 2012-t innen, 3 PC, 1 év. A haza árakhoz képest nagyon olcsó. Kimondottan ajánlott!
-
Vukmir
aktív tag
Comodo DNS szervereit használja valaki? Vélemények róla?
Illetve milyik public DNS szervert érdemes használni?[ Szerkesztve ]
"Ha egyvalaki szenved téveszmében, azt őrültségnek mondjuk. Ha sokan, azt vallásnak." Robert M. Pirsing
Új hozzászólás Aktív témák
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Smart Security Premium
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- PC játékok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office OEM/Retail kulcsok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs