- Középkategóriást mutatott be újra az Oppo
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Google Pixel topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Mobil flották
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. Ettől függetlenül a szoftver módosítása továbbra sem megengedett, ezért a továbbiakban az ilyen verziókra történő bárminemű utalástól kérjük mindenki tartózkodjon!
Tartalomjegyzék:
1. Előkészületek
2. macOS telepítő USB létrehozása
3. Clover telepítése
4. macOS telepítése
5. Telepítés utáni tennivalók
6. Támogatott Grafikus processzorok
7. Előforduló hibák, támogatott WiFi+BT/Ethernet eszközök
8. Hogyan kérjünk segítséget, ha nem működik?
9. Hasznos linkek
10. Hasznos alkalmazások
11. Hasznos alkalmazások (társtopikból a hasznos programok és hasznos apróságok címek alatt)
12. Windows Dual-Boot (egy meghajtón/külön meghajtón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dusee
őstag
Sziasztok!
Kérnék egy kis segítséget.
Sikerült telepíteni a 10.15.3-at OpenCore-ral egy Asrock B450M Pro4, Ryzen 7 2700 & 5700 XT Nitro+ rendszerre, egyelőre működik is minden (kivéve a 2db USB 2.0 portot) viszont semminek nem látom a hőmérsékletét csak a háttértáraknak.
Tudja valaki pontosan melyik kextek kellenek ezek életre keltéséhez?Köszi
-
Dusee
őstag
válasz
cadmester #5456 üzenetére
bocsánat amiért így rádförmedtem, csak már idegbajt kaptam az osxtől
na elindult, már csak a hangot kéne belőni.
telepítésnél a voodooHDA 2.5.3-at választottam, de hang csak az előlapi jacken volt, kerestem drivert hozzá, találtam egy AppleHDA-t, fel is raktam, voodoo-t töröltem, de most sehol sincs hang -
Dusee
őstag
válasz
cadmester #5453 üzenetére
köszi nem kell, és én is megtaláltam ezt, de ha már ilyen profi vagy bele is olvashattál volna abba a topikba, ott a tag az USB-vel sz*pik, énmeg magával az installal.
hameg arra a SB700-as kextes modra gondoltál, próbáltam, meg snow leoban is bejelöltem telepítésnél, de ugyan ott vagyok még mindig.most ott tartok, hogy feltelepül, de install utáni bootnál mindig van vmi baja, és mindig más.
MÁS:
beírom ide is a panaszom, hátha hamarabb válaszolnak:
"hi!
feltelepítettem a snow leopardot (hazard féle client serveres disztró), az simán ment is, kiválasztottam a nekem kellő kexteket (ebben segíthetne valaki, hogy miket kell bepipálni, mert elég sok mindent bejelöltem, lehet vmivel összeakadtak), felment, majd resi után ha grafikusan indítom akkor csak forog a töltő ikon, a gép nem tölt semmit, verbose-ban pedig a képen látható infónál akad ki.http://www.kephost.com/images3/ib5zdw6yw5i84wpubzx4.jpg
azt tudom, hogy ez a fsck egy vinyóellenőrző command, de miért indította el magától?
valami segítség jól jönne, telepítésen túl eddig csak egyszer jutottam, akkor safemode-ban indítottam el, de nem ment a billem (se ps/2, se usb), egérrel meg nem tudtam rákattintani semmire.
lehet csak vmit a customizációnál b*szok el, tehát itt a konfigom, ha valaki naggyából összeírná mit telepítsek, és mit ne a hazard-os 10.6.2-es client server snow leoban, annak nagyon megköszönnémlap: Gigabyte GA-MA78GM-S2H (780G, SB700)
cpu: AMD Phenom X4 9850BE
vga: HIS HD4890 iCoolerX4 1GB
hang: Realtek ALC889A (integrált)
lan: Realtek 8111C (integrált)
hdd: WD Caviar GreenPower 640GB SATA2 (1 partíció win 7-nek, egy nagy adatnak, és egy kisebb az OS X-nek)
odd: Pioneer DVR-215D SATA + LG GSA-H55L IDE
bill: Logitech PS/2 + noname USB" -
Dusee
őstag
hi!
már kezdek agyf*szt kapni az osx-től
először is a konfigom (bár adatlapon is ott van):Gigabyte GA-MA78GM-S2H
AMD Phenom X4 9850BE
4x1GB Kingmax 1066MHz DDR2
ATI HD4890
WD 640GB HDD (sata)
LG DVD-RW (pata)a problémám pedig:
próbáltam felrakni egy 30GB-os partíciómra az OSX-et (primary, fat32-re formázva), egy iATKOS 10.5.7-es (Intel/AMD-s cucc), és egy 10.5.2-es AMD-s hackintossal.
első bibi az iATKOS féle cuccal jött, bootolok róla, be is jön az Apple töltő képernyője, tölt, tölt, majd megjelenik egy stop tábla, (vagy minek mondjam), olvasgattam hogy mért van ez, hogy lehet orvosolni, elindítottam -v vel, akkor ott kiírta, hogy still waiting for root device, akkor b*szakodtam az író jumperével, masteroltam, slaveltem, vinyót is, native ide-ből ahciba, masterből slave-be, -x -v, cpus=1, platform=..., de semmi
aztán megpróbáltam a régebbi verziós hackintossal, az bootolt be (töltő képernyőig el sem jutott), és egy kis idő múlva resetelt a gép.
na akkor nyomtam annak is -x -v-t, akkor elkezdett betölteni egy csomó kextet, majd megint resetelt.lenne valami ötletetek, hogy milehet a probléma?
nehogy azt mondjátok, hogy szerezzek satás írót, mert akkor lesz*pom magam
esetleg próbáljak meg másik hackintost?
privibe ha tud vki ajánlhatna olyat, ami menne a konfigomhoz
köszi előre is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Quadro FX 570 eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest