- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
- LG V30 - vezércsel
-
Mobilarena
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
VegyesTamás
senior tag
Egy kis idő és sikerült összevagdalni a második részt is Samara Snow Handbrake
F_Zolee: hát ez nekem nem tetszik ennyiből nem ezt tuunnyingolnám
tboy93: autósbolt, unix, bontó
Tiktokpomfrit /VTMDrifting/ Youtubeon és Facebookon és tiktokon - Drift, Vlog, Sztorik Dániából, tiktokon dánul, magyar tiktok - DánKrumpli
-
nagyúr
válasz VegyesTamás #9855 üzenetére
Holnap körbetelefonálok..
-
Rivaul
addikt
Kereszteződés előtt 20m-el van egy sávszűkület tábla. A kereszteződésbe beérve már fel van oldva a tábla?
A kereszteződés előtt egy zebra és járdasziget. Az út kiszélesedik és a parkoló autók se állhatnak már a zebra előtt cirka 5m-el. Ha az egyik autó már behajtott a kereszteződésbe akkor én elmehetek mellette? A kereszteződésbe beérve a sávszűkület tábla érvényét veszti vagy csak a következő saroktól?
(kék autó parkol), (narancs első de már a kereszteződésbe kezdi a kanyarodást balra), (zöld én)
A zöld autó meg kell várja a zebrán vagy előtte hogy teljesen eltűnjön a narancs vagy mehet ő is?
[ Szerkesztve ]
Eladó egy zöld kaméleon….Nem,sárga! Inkább piros! Most barna….Ez k**va jó!…… NEM ELADÓ!!!
-
Declare
őstag
Az megint mas. En az audi kiugro kijelzöjetöl sem vagyok elajulva, de az meg a siman elmegy kategoria. Az azert passzol a környezetebe valahogy. Ezek a Mercik, viszont katasztrofak azzal a zongoralakk csillogo szellel odaragasztott kinai tablet az valami megdöbbentö egy renaultba sem neznem el jo szemmel
Ezt leszamitva nekem a CLA merci pl nagyon bejön de azt a kinai tabletet, szerintem kiköttetnem
-
Declare
őstag
Szerintem mehetsz, mivel a kek autonal elsöbseget kell adj neki, de ott van eleg hely, hogy ne a zebran keljen megalnod, ezert szerintem mentek mindketten es mivel ö megy savvaltas nelkül tovabb, neki van elsöbbsege. Gyakorlatban ezt ugy tudom elkepzelni, hogy szepen elveszed a gazrol a labad, belassulsz möge es mindenfele aldogalas nelkül szepen besorolsz möge.
-
8th
addikt
Facca.
...
-
SzlobiG
félisten
Román vs Magyar.
-
F_Zolee
veterán
Akkor köszönjük az építő jellegű hozzászólást.
Mellesleg nem annyira rossz ez a Vitara. Fogyasztásban is elég jó. Vennék egy ilyet ha lenne sok felesleges pénzem.
-
Melack
veterán
Valakinek Daewoos bontós ismerőse van?
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
SzlobiG
félisten
-
szőröscica
addikt
-
Rivaul
addikt
válasz szőröscica #9872 üzenetére
A dusterrel egy baj van. Az a nagy kankó dacia embléma a kormányon. Amúgy teljesen korrekt vétel. És inkább azt mint egy suzukit...
[ Szerkesztve ]
Eladó egy zöld kaméleon….Nem,sárga! Inkább piros! Most barna….Ez k**va jó!…… NEM ELADÓ!!!
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Szerintetek normális, hogy egy Citröen Saxo ablakmosó motor immáron 2 hete "érkezik" a szervizben?
Utángyártott, de azt sem hiszem el, hogy ennyire ritka, és azt sem, hogy ennyire nagy lenne rá a kereslet.
-
nagyúr
válasz BomiBoogie #9874 üzenetére
Nekem a honda gyári gátlóra 3 hónapot mondtak és megjegyezték, hogy lehet kicsit késni is fog
-
MunezXBK
nagyúr
Ingolstadtból rendelt kartergázszűrő 24 órán belül a kezemben volt, Bárdiban.
-
-
MunezXBK
nagyúr
válasz BomiBoogie #9877 üzenetére
Gyári.
-
tresh
veterán
Kovacsauto szerintem ha nincs raktáron akkor is max2-3nap es a kezedbe adatja a postassal
-
SzlobiG
félisten
válasz szőröscica #9872 üzenetére
Manuálisan kapcsolható felezős össz keréktől az is messze van.
-
AMD Power
titán
Én sokszor csak a biztonság miatt választom az autópályát.
-
SzlobiG
félisten
válasz AMD Power #9882 üzenetére
Nekem személy szerint nagyon jó a megyei szoktam járni többször is pestre így a fejér megyeivel együtt évi 10k és mehetek az M6-on.
Gyorsabb.
Biztonságosabb.Nekem évi 10k-t bőven megér, pedig mehetnék a sima 6-oson, de a fene se akar a sok falun átmenni pályán belövöm a tempomatot azt nyugodtan megyek forgalom is alacsony úgy is.
Nem beszélve arról, hogy nyáron pl a balatonra is pályán fogok menni nem azon a szar úton amerre régebben és oda is pont jó nekem ez a két megyei.
[ Szerkesztve ]
-
szőröscica
addikt
válasz AMD Power #9882 üzenetére
Alapból is vannak érdekes feltevései a cikknek, de mikor azt fejtegette, hogy ha nincs 3 ezres órabéred, akkor fontold meg a matricát, bezártam. Lehet, hogy nincs valakinek ekkora órabére, de az a plusz egy óra, amit a családoddal, a barátnőddel, stb tölthetsz, az sokszor jóval többet ér mint a szaros matrica.
Egyébként én egy nagy körutat tervezek, autópálya nélkül. Pest-Szlovákia-Lengyelország-Balti államok-Szentpétervár-Finnország-Svédország-Dánia-Németország-Beneluxok-Franciaország-Spanyolország-Portugália-Spanyolország-Franciaország-Olaszország-Szlovénia-Bp. kört. Kb. teljes éves szabim el fog menni rá, de 1-2 éven belül meg akarom csinálni. Napi 4-500 km-el.
-
mycso
veterán
válasz szőröscica #9884 üzenetére
Ez szép körnek hangzik.
Nyáron voltam egy kisebb túrán, bár mi nagyrészt pályán mentünk, itt vannak az állomások: [link]Németeknél millió helyen útkarbantartás volt így ott 70-es korlátozás...mondjuk az nem volt kellemes.
“The Night is Dark and Full of Terrors”
-
-v-
addikt
Ez elég jól hangzik
-
AMD Power
titán
válasz SzlobiG #9883 üzenetére
A megyei matricával , mint pl te is nagyon jól jártak. Ha nekem is lenne lent nyaralóm vagy sokat járnék a Balcsira ( évi max 3-4x ha megyünk) akkor én is megvettem volna oda a megyeit. De mivel nem igy nekem csak a Pesti kellett.
joamilestoné Amúgy nekem is az a bajom az autópályával ,hogy unalmas és semmit nem "látni" az utazásból.... Én pl szeretem nagyon az autó utakat, de a gyerek miatt a pálya biztonságosabb.
-
szőröscica
addikt
Az IC-ről jövő levegőcsövem folyton lelazul. Nem nagyon, csap épp annyira, hogy valamennyi levegőt és olajat kifújjon a motor, és 15-20 harci póniló elvesszen. Van valami ötletetek a biztos rögzítésre? Másik bilinccsel próbáljam meg, vagy loctite-tal rögzítsem egy életre?
-
Rivaul
addikt
válasz szőröscica #9889 üzenetére
Én a másik bilincsre szavaznék inkább. Ha meg nem tart az sem akkor előtte tekerj rá egy kis hőálló ragasztót vagy bandázst és abba fogasd bele.
-
-v-
addikt
Ez se rossz karika
-
AMD Power
titán
válasz szőröscica #9886 üzenetére
Megyünk majd most 13-án Egerbe. Eddig úgy voltam vele , hogy megveszem az 10 napos matricát. Azt rájöttem ,hogy a megyei matricával Hatvanig elméletileg el tudok menni az M3 és utána a sim 3-o már gyorsan ott is vagyunk.
-
Rivaul
addikt
Máris összetörték az egyik új rendőrautót Debrecenben
Kell egy Audi. Jön hozzá az alkatrész
Új hozzászólás Aktív témák
- Hankook téli és nyári gumi szett - 1 szezonosak - 235/45 R 17
- 2 szezonos - Hankook K135 Ventus Prime4 XL 235/45 R 17 97 Y XL nyári gumi
- 1 szezont futott - HANKOOK Winter i cept evo3 W330 235/45 R 17 97 H XL
- Philips AVENT Premium elektromos cumisüveg melegítő (SCF358/00)
- Újszerű Philips kézi gőzölőkészülék GC360/30 valamennyi tartozékkal, dobozában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest