Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • EQMontoya

    veterán

    válasz lenko #83026 üzenetére

    Ez amúgy bennem is felmerült, hogy tény, a Lexus 7.5-ös gyorsulása sem egy egetrengető adat, de józan keretek között mire nem elég?
    Szerintem közlekedésre még a hibrid 8.6-os 100-as sprintje is tökéletesen elég.
    Ezek amúgy sem sportautók, (a 430i sem) inkább GT-k, kényelmes utazásra vannak, nem arra, hogy kirakjuk a seggét a körforgóban. Egy 5 méter hosszú, másfél tonnás autót nem is olyan triviális összeszedni ilyen helyzetben.
    Szóval persze, nem megy jól, de igazából bőven elég.
    Azzal meg aztán végképp felesleges érvelni, hogy "nem lép olyan nagyon 170-ről", mert Magyarországon nincs is hova. És egyre kevéssé van.
    Pont a hétvégén tűnt fel, hogy most már egy szokványos vasárnap délután/este is akkora diliház van az M3-on, ami néhány éve még csak hosszúhétvégék/ünnepek környékén volt jellemző. M5 ugyanez.
    Azt a pár percet leszámítva, amikor a múltkor egy speciális szituból megnéztük, hogy mennyit megy az IS (percekig lefogta a belsőt egy kamion, így lett előttünk pár km szabad út), nem is emlékszem, hogy mikor mentem utóljára 160 fölött. Valószínűleg hónapok óta nem. Mert egyszerűen nincs hol, nincs értelme, 3 perccel hamarabb fogsz odaérni, de azon az áron, hogy a féktárcsa és betét kopása többe lesz, mint a fogyasztás.

    [ Szerkesztve ]

    Same rules apply!

Új hozzászólás Aktív témák