Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • roberto211

    őstag

    Mai akcióm is megvolt kivételesen nem Pesten :)

    Megyek Érden lagunaval munkácsi utcába, előttem egy platós mazda tele vassal meg lommal,egyszer csak megáll út közepén.

    Megálltam , villogtam menjen,mert se index se semmi.

    Abba a pillanatba elkezdett tolatni mint az állat,bumm bele a lagunaba nesze neked "új" autó..

    Kiszálltam ,mondom nem látsz pasztmek .. ??

    Lehet találni egyet milyen etnikumú vén ... szállt ki.

    Először habogta két fenyegetőzés közepette ; mindig az a hibás aki hátúúú ván".. Utána jött azzal h 30helyett mennyivel jöttem? Mondom 35 de te az álló autóba tolattál bele.. Hívtam rendőröket mert fia elkezdett fenyegetőzni egészen addig nagy arca volt míg rendőrt ki nem hívtam , utána már Robi tesú voltam de az öreg aki tolatott az elment .. Kijottek rendorok mondta rendőr feljelentés,szakértő,stb. Mikor elment a 3 motoros rendőr akkor jött meg a vén "c" aztan mondta hivjam ki megegyszer. Letagadott mindent azt is mondta mar h en mentem bele de a feljelentestol paraztak. Mondtam neki. Megegyezunk.vagy feljelentés? Ordibalt stb.. Mondtam oké viszlát akkor feljelentes.. Ciganyul ott ordibaltak.aztan vegul fizettek.

    Azon lepodtem.meg h mennyire.erős renaultnak a kasztnija,akkorát csattant h autóba megmozdultam erre fel lett 2 horzsolas meg egy karc rajta. Hétfőn megyek fényezőmhöz kigitteli stb ködöli egy 5ösért megcsinálja. Még a merevítő vas sem hajlott el..

    Szerintem nem h biztosítás még jogsi sem volt neki.. Tehat mai program megvolt.. Ja meg rendszámtáblám elrepedt ennyi ossz vissz. Tehát ilyenek a "tesuuuk.. undormanyok.. :(

    Range Rober Evoque///iPhone 12 Pro max

Új hozzászólás Aktív témák