- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Android szakmai topik
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
BMW Saga:
gariban cserélik a 3 cellát, jövő hétre megjön az alkatrész és meg is lesz csinálva. Reméljük! Ezt ígérte az Úr!Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
tboldi
nagyúr
Megjött ímélben a jegyzőkönyv a kárfelvételről. Nem sok egy kicsit az 50%-os avultatás?
szerk.: Meg azt írja, hogy a jármű mozgóképes. Ja, önerőből egyáltalán nem, de tolva is csak korlátozottan.
[ Szerkesztve ]
-
tboldi
nagyúr
válasz BigBlackDog #250906 üzenetére
Nem tudom, lenne-e értelme. Vagy várjuk meg az első ajánlatot az Aegontól?
………………………………Megjött a Jazz 2023-as kgfb díja is a Generteltől, ~2200 Ft-tal többet szeretnének, 39243 Ft-ot egész pontosan, pedig B05-ből 6-ba lépek.
De számolni csak holnaptól enged a Netrisk, 13-a az évforduló előtti 60. nap.[ Szerkesztve ]
-
Vismajor01
addikt
Napi fogyi. Egy aláírás miatt elkellett menjek Miskolcra
401km tettem meg, de 387.2-nel mertem a benzinkúton.
42.22 lityo ment bele, ugyh 10.9l/100 lett a fogyi, auchannal 619ert tankoltam 95ost 27ezerert. Ja és igazoltan lejt az ország kelet felé, mert kb út felenel beallt odafelé a 10.8 addig visszafelé elmaszott 11.6ig is, csak az m0an kúszott vissza 11.2re (ami mérés után 10.9re jött ki)
Autó RX400H, tempó olyan 135-145 között 90%ban.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy s22Ultra/Corsair One Pro/Lexus RX400H
-
veterán
válasz molnarpeter #250930 üzenetére
Inkább vennék sima 150 lovas 1.9-et és azt húznám fel 200 lóra. Ahhoz van minden minden bokorban, ez a biturbó sokkal ritkább.
-
lazac_
tag
Signal biztosítóról van valami elrettentő? MX-5 köbénél B02-re jövőre 55e lesz, CLB-n keresztül a Signal 49e, a saját portáljuk viszont egy rakás guanó, főleg mobilról, így a "kizárólag elektronikus úton kommunikálok" mondjuk lehet, hogy felér egy fejlövéssel. Balesetnél ugye mindegy, nekem a másik fél biztosítójával lehet boxom.
-
molnarpeter
nagyúr
válasz focvis #250933 üzenetére
150-es F40-nel volt? Akkor végülis swirl flap delete kit, az talán a legolcsóbb. 8V (120LE) lenne papíron a kedvencem egyszerűsége folytán, de drága a csapágy szett M32-be, lehet tényleg a 16V érné meg legjobban... thinking emoji
Delta sajna 2.0+M32 vagy 1.9TT+F40. Grande 1.9 8V+M32. Ürdüngi kör.[ Szerkesztve ]
-
Puma K
nagyúr
válasz tboldi #250908 üzenetére
Tavaly a Genertel-nél voltam B5->B6 és 49k Ft-ért kötöttem szintén a Genertel-nél, de nem azt amit maguktól ajánlottak... mert az persze drágább lett volna... a biztositas.hu-n intézem.
Most B6->B7 és az Aegon jött ki a legjobbra 51k Ft + a minicasco Genertel-nél 9,6k Ft-ért.
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
veterán
válasz molnarpeter #250937 üzenetére
Vectraban 100%, hogy F40 járt a 150 lovas 1.9 CDTI mellé. Astra H-t passzolom.
[ Szerkesztve ]
-
Petyyyyy
addikt
Nagy tisztelettel idebiggyeszteném, miszerint az F40 sem örök élet. Szerintem alapvetően semmivel nem rosszabb mint az M32, csak egyikben sem cserélnek 30 ezrenként olajat. Béna Opel matricás gyári olaj vagy Aisin olaj, elvégre ők gyártják a szerkezetet.
Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
tboldi
nagyúr
Mondom én, hogy a Volvo kellene. Az M66D-ről egyelőre nem találtam semmi elrettentőt.
Köszi mindenkinek az infókat!
[ Szerkesztve ]
-
Aaron14
őstag
Volvo S40-es autónkban elszakadt a csomagtartó nyitásáért felelős kábel (nem tudom pontosan mi a neve). Voltunk vele Volvo szervizben, de 2 hónapja nem kapnak alkatrészt, "elvileg".
Elképzelhető, hogy ilyen rossz az alkatrész ellátás? Lehet esetleg valahol máshol beszerezni hozzá gyári alkatrészt?Gránit bank ajánlókódért írj privát üzenetet. Most 50.000 Ft jóváírást kapsz új ügyfélként!
-
cOxeR
Ármester
-
molnarpeter
nagyúr
válasz Aaron14 #250946 üzenetére
Merre vagy helyileg? Ilyen miatt ha kábelköteget cserélnének egyben, akkor van egy olcsóbb és jobb megoldás (kivágni a hajtogatott részt, új és tartósabb kábelből betoldani azt a szakaszt), egy független autóelektromossági szaki ezt nem nagy pénzért meg kéne tudja oldani - ha jól értem a problémát
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- PlayStation 5
- Robotporszívók
- Motorolaj, hajtóműolaj, adalékok és szűrők topikja
- Borderlands 3
- Apple asztali gépek
- BestBuy topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs