- Realme 8 - az igazi nyolcas
- iPhone topik
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Poco F4 - uzsonna tavalyi receptből
- Mobil flották
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz pit stop #214699 üzenetére
Nem tudom mit írjak erre, a faterom autójában lévő üléssel ezt kizártnak tartom - ilyen magassággal, testalkattól függetlenül. A haverod autójában valószínűleg más típusú ülés van. Ebben nem lehet állítani az amúgy is ultra rövid ülőlap dőlésszögét. A térdhajlatom és az ülőlap vége közt több mint 10 cm távolság van, de ez mindegy is, mert a combom amúgy sincs alátámasztva. Kb egy órát simán elülök benne, viszont utána szép lassan kínszenvedés lesz vele az utazás.
Csináltam egy képet, ezen szerintem jól látszik, h mi a probléma vele:[ Szerkesztve ]
-
Qru
MODERÁTOR
válasz bulikavagyok #214701 üzenetére
Ugyanez vt a bajom a Superb alapulessel is ami nekunk volt.
#nincsbennetarcsi
-
tboldi
nagyúr
Hoztam nektek egy képet a Lancia aljáról, miután apum kezelésbe vette (takarítás, futóműalkatrészek és kipufogó pingálása). Mivel a kasztnin sehol máshol nincs rozsda, biztosra vehető, hogy a küszöböt sérülés érte több évvel ezelőtt, azért rohadt át. Nehezen hinném, hogy a normál használattal és a korral csak egy bizonyos ponton rozsdásodjon.
[ Szerkesztve ]
-
tboldi
nagyúr
válasz molnarpeter #214708 üzenetére
Fene a pofájukat azoknak, akik nem bírnak a dedikált helyen emelni.
-
őstag
Sziasztok,
új autóra casco kötés tekintetében melyik biztosítót érdemes választani, vagy melyiket érdemes nagy ívben kerülni, ha az éves díjban nincs jelentős eltérés? -
tboldi
nagyúr
válasz MasterMark #214716 üzenetére
Furcsalltam en is, de tenyleg nincs, meg az alkatreszkatalogus (ePER) szerint sem.
-
nagyúr
Kapott a gép (nagyvas) ma egy kisszervizt (nem Iminel kivetelesen), kicsit tulcsusztam (12e km), de nem nezett ki amugy veszesen a 0w20 motul. Lefaszaztam a felniket ugy istenesen, most olyanok mint az ujak. Meg kapott egy belso takaritast, muanyag apolast. Kulso mosasra mar nem jutott idom. (Igen a felniket anélkül mostam le, mert a mosoban egyszerűen arra nincs időm hogy patyolatra takaritsam oket)
-
grizlisandor
veterán
Autómosás az volt itt is, ráadás gumikéder+gumiabroncs ápolás.
Sajnos a belső takarításhoz még nem jött rendbe a derekam.
Ha lesz még jó idő, meg a derekem 100% lesz, akkor saját kezűleg kitakarítom belül is. Vagy, ha eljutunk egy tragikus szintre, beadom a kozmentikába; kell nekik is munka! -
nagyúr
Ha van felnibeárazós topik, akkor bocsi:
Ford Focusra való
4 éves 17" Momo Reds K2 ezüst felni
4 éves Kleber Krisalp HP3 215/50 R17 95H XLMennyiért dobjam fel a netre?
[ Szerkesztve ]
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
bandus
veterán
válasz grizlisandor #214721 üzenetére
En is nekiestem az octavianak es 700bol lecsapattam a habgeneralisban, nincs pofam ugy elvinni holnap szelvedocserere ahogy mar kinezett most a kocsi
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
veterán
-
MrSealRD
veterán
válasz stickermajom #214726 üzenetére
Mr. Szia Uram! felkészül...
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
félisten
-
Magnum_
nagyúr
Mindenki nyugodjon meg, az autopalya matricak ara is emelkedni fog.
[ Szerkesztve ]
I humbly and respectfully decline™
-
molnarpeter
nagyúr
válasz stickermajom #214726 üzenetére
Milyen méret, hogyan kalkuláltál az árával? Óvatos árukeresős szinten vagy letarolod a piacot?
-
Petyyyyy
addikt
Hétvégi karika vége.
Csak főút és város, jó kis OMV MM 515-ért szombat reggel, Kerepesin.
Fél felett egy osztással állt meg a mutató tankolás után ( öt nyolcad tank = 37.5 liter ) és az utolsó negyedbe - piros tartomány - éréskor kb még 6 liter lehetett benne. Ez a napi számlálón látható 400km-re volt elég.
Szóval matek alapján 30-31 literes hörpintés avagy ~7,5-ös átlag. Sosevót még ilyen jó.Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
bandus
veterán
válasz nandow #214730 üzenetére
gondolom az utfenntartasra hasznalt munkagepekbe is ugyanugy tobbe kerul a benya, meg a munkasoknak is tobbet kell fizetni. ez sajna nem a szolgaltatas minoseget celzo emeles, csak az inflaciot koveti, lesz kb 5%, igy erzesre.
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
stickermajom
addikt
válasz molnarpeter #214731 üzenetére
165/70R14, első körben 35-ért raktam fel. Ez még nem sziauram kompatibilis ár valószínűleg. Amúgy ilyet árukeresőn nem is találtam. Lehet drágábban kéne hirdetni, mert egzotikus gumi.
-
Petyyyyy
addikt
válasz tboy93 #214734 üzenetére
Kéz a kézben jár a kettő, csak BC-t nem nulláztam induláskor. Az átlag így nem frissült de a teljes fogyasztás korrelál a számolt értékkel.
Qru - Nekem is tetszik.
F_Zolee - Talán nem sült be, nem úgy szólt hatezernél mint egy sornégy.
Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
6030D
Ármester
4 nagyteljesítményű autót és 25 motort vett a rendőrség
SYR-re figyelni!Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla
-
nagyúr
válasz focvis #214745 üzenetére
Ez azért RS, a mi szemünk szerintem kiszúrja.
Ma irtó sok baleset volt itt a 14-ben, startként mázlim volt, pár perccel előttem volt egy csatt a Nagylajcsin a Mogyoródinál, ezt megúsztam dugóbekerülés nélkül, előtte 15 perccel meg a Fogarasi - Nagylajosnál volt egy ügyes találkozás.
Legyetek óvatosak, mert irtó bénán vezetnek!
Ja és tegnap rájöttem, hogy Max Edrive módban is rendesen működnek a másodlagos üzemmódválasztók (Sport-Comfort-Eco), és Sportban egész virgonc, jó nem 6s alatt van 100-on, de kanyarban és
"nagygázos"sokelektronos rajtnál elkapar esős időben[ Szerkesztve ]
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz Tsebacsi #214747 üzenetére
Én reggel azt a meglepit kaptam, hogy a 6-osra nem lehetett lehajtani, körbe kellett menni Nagytétény felé. Nyilván, a legjobb időpont az ilyen ideiglenes lezárásokra a hét első munkanapja, azon belül is reggel 7 óra körüli lezárás, mert így kis befektetéssel lehet baromi nagy dugót és káoszt okozni...
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
Új hozzászólás Aktív témák
- E-book olvasók
- Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- Apple notebookok
- Okos Otthon / Smart Home
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Projektor topic
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest